Nikolaj 1 Posted June 3, 2008 Pozdrav svima,ja sam Nikola iz KG.vec duze vreme posecujem forum,pa posto i sam vozim FIAT i obozavam italijanske automobile zeleo bih da postanem clan ovog kluba.nadam se da prihvatate nove clanove.inace vozim STILO 1.8 16v,2002 god.opsirnije predstavljanje auta sa sve slikama bice za nekoliko meseci,kada dodjem u Srbiju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted June 3, 2008 Naravno da su svi dobrodosli... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 10586 Posted June 12, 2008 Ahhh... da... zaboravio sam da se predstavim Dakle, ja sam Marko, sa Karaburme, imam 24 godine, web dizajner po zanimanju, u horoskopu.... :) Pre punta sam vozio hondu crx, sada punta 1.2 44kw... koji prelaz... inace, obozavam da nesto cackam po autu i da stavljam neke dzidza bidze... Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted June 12, 2008 e pa Marko sine dobrodoshao! Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted June 12, 2008 Dakle, ja sam Marko, sa Karaburme, imam 24 godine, web dizajner po zanimanjuDobrodosao koleza (i po kolima i po zanimanju) Quote Share this post Link to post Share on other sites
IvanS 0 Posted June 13, 2008 Ivan iz Sapca, 23 godine, student-programer. Masina: fiat grande punto 1.4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted June 13, 2008 welcome 2 the tribe! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vukasin 0 Posted June 19, 2008 Cao, znamo se u glavnom, Vukasin, 20 godina, student FONa, BLINDMANovac Od juce ponosni vlasnik Punta HGT :lool: Doci cu u nedelju kod intera da upoznam malo ovu ekipu i tako... Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted June 19, 2008 welcome to the club! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Henry 0 Posted June 19, 2008 Alek is Beograda.Od danas ponosni vlasnik Bravo-a 2001 1.2. Slike cim nadjem malo vremena da uslikam auto.Godina 29, bavim se web designom (vidim mogli bi zaseban klub ovde da osnujemo). Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted June 20, 2008 dobrodoshao!taman nam neshto manjak bravista ovih dana! :lool: a to shto vas ima za josh jedan klub je dobra stvar, poshto clubu treba sait :lool: 1 Milan1985 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicaNo 0 Posted June 20, 2008 Tu sam vec neko vreme, a nisam se propisno predstavio...Novica, iz Mokrina (Banat, Vojvodina, Srbija) trenutno studiram u NS-u...Vozac Stila 3v, jtd, zut...I nikako da dodjem na neki skup Quote Share this post Link to post Share on other sites
mane 2 Posted June 20, 2008 Vidim da fale Bravo-i pa da se se prijavim//// Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 984 Posted July 6, 2008 Vidim za nove clanove,pa da se prijavim...Bosko,25 godina,Kraljevo,apsolvent VTS-a u cacku(vec par godina :lool: :lool: :lool: ),radim kao elektronicar,od juce vozim Fiat Punta Mk1 1.2 8v.Cim budem u prilici,dolazim na skup.pozz.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 11050 Posted July 12, 2008 Ko kaze da nas nema-BRAVISTA??? Da se pro predstavim i naravno pozdravim sve Fiatiste - Lanciste,zovem se Jovan, 35 god, dipl.ing.meh. iz Zemuna i naravno ponosni vozac Bravo-a 1.6 16v.....VELIKI POZDRAV SVIMA! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted July 12, 2008 ...pozz Jovane... :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
KA3AHOBA90 0 Posted July 22, 2008 poz. svima ja sam Nemanja iz Beograda.Ponosni sam vlasnik Fiat-a Brava-e 1999 1.8 16v ELX. Slike uskoro jer sve sto imam su veliki format.Godina 18.5,:lool: bavim se zagrevanjem stolice (srednjoskolac). :lool: A inace automobili su mi prva ljubav :mrgreen: i to pogotovu Italijanski ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 10426 Posted August 4, 2008 Pozdrav svima, od pre dva dana sam vlasnik Crome 2.0 ie 16V. Verzija motora po ePER-u je M9 l 2000 16V 91 RON (CINA).Upucenijima ovo mozda nesto znaci, meni naravno ne :lool: Nisam do sada bio neki ljubitelj italijana, ali ako me ova Croma posluzi lako cu promeniti misljenje.Auto cu detaljnije predstaviti u garazi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted August 4, 2008 ...welcome ostres... :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
zak982 0 Posted August 9, 2008 Evo i ja da se predstavim....Filip , 26 godina , dipl. maš. ing. , Beograd , Fiat Punto mk II 1.2 8v Inače Punto mi je drugi Fiat koji sam posedovao prvi je bio Tipo 1.6 koji se raspao ali i pored tog opet sam uzeo Fiata jer prosto obožavam italijane . Quote Share this post Link to post Share on other sites
stajnajn 0 Posted August 21, 2008 Ocu i ja, ocu i ja u klub :badteeth1: heeeePozdrav za sve, zovem se Stefan iz Nisa sam svidjaju mi se Lancia automobili a pogotovu lancia delta integrale, koga planiram da kupim, barem jednog dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
wlad 2 Posted August 30, 2008 cao, vladimir, beograd(kotez), brava 1.6 16V od pre par meseci, nesto sam pitao u tehnickim pitanjima, pa reko' i da se prijavim 1 Kenan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted August 30, 2008 ...welcome wlad... :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 10760 Posted August 30, 2008 Cao svima, ja sam Sergej, imam 17 god. idem u gimnaziju...Imam skockan FIAT Uno 1.4. iz 1992. god...verovatno zato sto su mi Fiati u familiji generacijama unazad, stvorio sam veliko zanimanje za italijanska vozila... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spooky 0 Posted August 31, 2008 pozdrav svim,evo i mene,Spooky sa Karaburme[beograd],BMS-ovac,neki me vec znaju,do skora Yugo Tempo sa 1.5 8v iz Fiata,sad vozim Fiat Punta 1.2 16v 6speed ex Darijev Quote Share this post Link to post Share on other sites