Jump to content
FAS Goran

robbieF

Members
  • Content Count

    106
  • Joined

  • Last visited

About robbieF

  • Rank
    Regolari

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

6868 profile views
  1. Tu je volan još uvek, prodate samo multifunkcije.
  2. Kupujem Fiat Punto / Z10 >=2008 godiste 1,2 benzin sa ili bez plina 5 vrata klima uredna servisna knjizica ako je moguce od prvog vlasnika do ~3000e Ponude na PP ili na 062/1692753
  3. novogodisnji popust: 1500 e
  4. Prijateljica prodaje svog Punta, a posto ga ja vozim vec neko vreme, slobodan sam da u njeno ime dam oglas. 1.9 D2002. godistebivsi van prepakovan u putnickiklima, podizaciuvezen pre 5 godina, u Srbiji presao 30-ak hiljadaauto ide pravo, ne trese, limarijski je zdrav.motor je zamascen, ali na pregledu pre neki dan kod renomiranog majstora mi je receno da je "mnogo bolji od drugih takvih"registrovan do avgusta 2014cena 1600eoko detalja na PM ili na 062/1692753, nadam se da slike govore dosta.
  5. Prodajem: Kozni volan za Lancia Lybru bez airbaga sa multifunkcijskim dugmicima. U solidnom stanju ali uz tragove izlizanosti. Cena 50e Migavac za krilo Lancia Lybra. Cena 5e Poklanjam komplet knjizica sa sve code karticama za radio i navigaciju. Covek od koga sam svojevremeno kupio auto mi je dao pogresan komplet, pa ko zna, mozda se neko i prepozna svoje kodove. Kontakt na PM ili na 062/1692753
  6. Izgoreo, zajedno sa garazom.
  7. Nosaci otisli brzinom svetlosti. Moze lock.
  8. Hvala, zaista nema razloga da trazim nerealne iznose za nosace koji nemaju vise svoj auto.
  9. Prodajem krovne nosace za Lancia Lybru karavan. Cena: 30e 062/1692753 Ovako je to izgledalo na mojoj Lybri sa Thule koferom:
  10. Lybra otisla coveku koji je vozio Punta i kome zelim da ga auto sluzi dobro, kao sto je i mene sluzio. Velika zahvalnica Mikiju iz Tim-a koji je omogucio da se transakcija obavi. Moze lock.
  11. robbieF

    Lybra - sve i svašta

    Pravo da ti kazem, ja nisam primetio nikakvu razliku u voznji sa i bez suspleha. A sto se tice nabavke istog, srecno...to su muke tantalove.
  12. Sve znam...ali auto je u garanciji, a preuzimam ga od clana najuze porodice koji ga je kupio novog. Inace VW je konacno priznao fabricku gresku sa tim Siemens diznama i produzio garanciju na 7 godina pod uslovom da je auto servisiran u ovlascenom servisu. Danasnji photoshooting:

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...