Jump to content
FAS Goran

Mister No

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Mister No

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Meni su javili 21. maja da je proizveden prethodni dan. U salon stigao 24. juna, a trebao je i pre, nego je uvoznik dostavio nepotpunu carinsku dokumentaciju carini, pa je moralo da se vraca i koriguje. Znaci tacno negde mesec dana od dana kad je proizveden, pa do preuzimanja u salonu.
  2. Hvala svima, dobro sam se načekao. Zakasnio je samo 2 dana, ipak sam morao da odem na more busom, pa kad se vratim da ga preuzimam.
  3. Konačno stigao u salon, posle 13 meseci.
  4. Moj je proizveden 20. maja, u ponedeljak kad sam proveravao, bio je u Kragujevcu, ali jos nije stigao u salon. Ipak racunaj bar mesec dana.
  5. Mene upravo jutros zvali da obaveste da mi je juce proizveden auto. Prosto ne mogu da verujem da se ova agonija završila. Proizveli su ga tačno na dan kad je isticalo godinu dana od kupovine i potpisivanja ugovara.
  6. Za kolege koje čekaju Tipa, danas sam dobio odgovor od Fiat Srbija da je planiran datum početka proizvodnje mog vozila za 21. maj, mada su mi pre mesec dana rekli da je 21. jun. Tako da izgleda da ćemo ipak dobiti poručena vozila u skorije vreme. Ja verovatno najduže čekam, od 14. maja prošle godine, pa se najviše i radujem.
  7. Isto uzeo Life, i jos doplatio za led plus paket, parkin paket (zadnja kamera i prednji parking senzori), metalik boju, sistem za upozerenje prelaska u drugu traku, rezervni točak u punoj veličini, alu felne 17" i jos ponešto ... i to sve za 14 150 €. Na danasnji dan smesna cena, zato neću da odustanem.
  8. @Brujo93 Spremi se na duže čekanje, ja sam potpisao ugovor 14. maja 2021. i juce su mi javili da je proizvodnja odlozena za 21 jun. To je bilo bukvalno deseto pomeranje i ko zna kad će da mi isporuče auto. S' obzirom na rast cena vozila, nije im ni u interesu po ceni po kojoj sam ga kupio prosle godine u maju, ali neću da odustanem, ima da čekam jos godinu dana ako treba.
  9. Da li je realno da sam ja poručio mesec dana pre tebe i da su mi rekli da nece sigurno biti na traci u ovoj godini, a za termin u sledecoj godini treba da sacekam, mozda budu znali krajem novembra?
  10. Da, krajem novembra datum za sledeću godinu, ali mozda će se znati, nije sigurno. Tako su mi rekli pocetkom septembra, da pozovem pocetkom oktobra, da će se znati, pa pomerili da zovem krajem novembra. Da, sedan 1.4
  11. Pre marta u najboljem slučaju neću ga preuzeti, a polovinom maja potpisao ugovor. Previše čekanja
  12. U maju potpisao ugovor i uplatio depozit, po ugovoru rok za isporuku bio od 60 do 90 dana, sto je isteklo polovinom avgusta, jos uvek nisam dobio vozilo. Pocetkom oktobra mi mejlom odgovorili da zaključno sa 31.12.2021. godine nece biti na traci za sklapanje i da pozovem krajem novembra, pa će možda tad imati datum kad ce u 2022. godini biti na traci za sklapanje. Računajući dok se sklopo, transportuje za Srbiju, zavrsi homologacija i dostavi dileru, ispada da ću ga čekati godinu dana.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...