Jump to content
FAS Euroauto Goran

Bojssa

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bojssa

 1. Mali off blizak temi, zanima me glavni razlog zbog koga ti smetaju ova ugaona svetla tj. paljenje maglenke pri skretanju? Sećam se da kada sam ja imao prilike da vozim auto sa ovim sistemom nekih 300 km, ostao mi je u sećanju kao zanimljiva i korisna stvar. Verovatno da ima svojih mana, nisam imao prilike da ga bolje upoznam.
 2. Bojssa

  Filmovi, serije...

  Odgledao. Videh ne baš sjajne ocene publike pa i ne očekivah mnogo. OK film, Američko-Francuska produkcija sa nekim Evropskim šmekom, zato ga Američka publika nije svarila. Oni vole brzu radnju, dinamične scene i gomilu efekata, sve ono čega ovde nema. Simpatičan film.
 3. Žalosno je to što se dešava sa čitavim svetom i vremenskim nepogodama, čovečanstvo će tek početi da plaća cenu nesavesnog življenja. Posebna emocija za Grčku i njen narod, nadam se da će se ubrzo izvući iz ovih apokaliptičnih scena! Jedan od mojih omiljenih bendova, Grci iz Janjine, majstori tvrdog post-rock, stoner zvuka sa primesama Grčkog folka. Posebna emocija. . .
 4. Kod mene se zimus ponekada osećao miris benzina u kabini i to u glavnom kada je neko kočenje ili u krivinama kada se gorivo u rezervoaru bućka, međutim u servisu kod Gorana su mi silikonirali poklopac pumpe za benzin pa se od tada više nije osećao u kabini. Međutim, primetio sam da mi se oseti miris benzina napolju oko auta kada ga ujutru palim. To traje desetak sekundi i onda se više i ne oseti. Nosim se mišlju da probam da zamenim ta dovodna crevca ispod kućišta filtera jer može biti da su dotrajala. Da li je komplikovano, ima li kakav video na YT ili fotka kako izgledaju ta crevca pošto ja nisam upeo naći po netu? Hvala!
 5. Ne znam ni sam, obarali su ih verovatno na osnovu prevelike doze sopstvenog straha da bilo šta sami protumače, ono po principu daj mi lepo da gulimo kožu za svaki slučaj jer je svaku nejasnoću naj lakše opravdati na ovaj način i ne rizikovati da nekome stanete na žulj, čime su napravili još veću zabunu, gužve i revolt. Imaš u emisiji SAT pojašnjenja sa gostima iz uprave saobraćajne policije. Npr. u nekom pravilniku o podeli, u opšte ne postoji termin zadnje vetrobransko staklo već isključivo prednje vetrobransko stalo i brisači vetrobranskog stakla. Zadnje se verovatno vodi kao obično staklo i u nije u obavezi da ima brisač niti prskalice a kao takve, ne mogu ni biti osnov za obaranje na tehničkom pregledu jer su kao dodatna oprema koja ne utiče bitno na bezbednost u saobraćaju. Naravno uz dalju preporuku da ipak bude ispravna zbog celokupne bezbednosti vozača ko i do sada.. Isto se odnosi čak i na naprsline na svetlosnoj signalizaciji, manjim oštećenjima na karoseriji i na druge stvari poput nedostajućih ukrasnih lajsni i još nekih sitnica što će reći, tehnički pregled će verovatno biti kao i do sada s tim što s obzirom na video-nadzor, više neće moći da se mulja oko neispravnih kočnica, guma, sistema upravljača, signalizacije itd itd.
 6. MUP je poslao pojašnjenja tehničkim pregledima, gde je brdo stvari na kojima su obarali ljude odbačeno kao neosnovano obaranje vozila na tehničkom, tipa neispravni zadnji brisači, prskalice, različiti dezeni sedišta, nedostajuće lajsnice sa kvaka, vrata i branika kao i neke druge stvari koje bitno ne utiču na bezbednost u saobraćaju, naravno uz preporuku da se ovi nedostatci otklone u cilju što veće ispravnosti svih sklopova na vozilu.. Ako i ne stigneš da središ tu panoramu, probaj pre isteka ipak otidi ponovo na liniju i raspitaj se o svom problemu i da li ima nekih promena vezano za tebe..
 7. Хахаха а нај смешније је то што Борча заправо има канализацију, нема је Крњача која је на 3 км од Трга републике. Ча ча ча!
 8. Bojssa

  Kuda ide ovaj svet?

  Pustila ga je sutkinja, protivno zahtevu tužilaštva da se lice zadrži. Teško da će nju neko da uhapsi.
 9. Borča-Natalinci-Borča, pređenih 212 km od čega je oko 40% auto puta, vožen oko 100km/h, ostali deo puta 70-80 zavisno od gužve. Malo gužve oko Ikee gde su radovi i klasika Arena-Gazela-Auto komanda. Prosečna brzina 62.8, po bordu prosečna potrošnja 22.2 km na 1 L ili 4.5 L na 100km.
 10. Gledaju čak i prskalice farova tako da ko ih ima a nefunkcionalne su ili je ne daj bože na braniku ostala rupa jer ih neko ukrao, pravac auto otpad dok je vreme. . .
 11. Living colour opasan bend! Velika je šteta što su crnci zadnjih decenija orijentisani prema elektronskom zvuku jer su uvek donosili naj bolje emocije u svet rokenrola, pop rocka, bluesa, metala i ostale gitarske muzike...
 12. Moju suprugu vratili sa tehničkog, ne radi prskalica za zadnje staklo i zadnja leva vrata zaključana tj. otišla brava pa se ne otvaraju na kvaku. Ne, ne šalim se...
 13. Za nekoga ko bude imao sličan problem kao moj sa pregorevanjem osigurača ventilatora, bio sam kod auto električara i reče motorčić ventilatora mu je otišao, kako sam ga razumeo iako radi, vuče jaču struju i pregoreva osigurač. A za klimu reče da ne radi jer je prazna. Rekoh pa ne daje nikakav znak života kada je uključim, kaže zato jer je skroz prazna, ok je kompresor. . .
 14. Opet stao ventilator, crkao osigurač. Nedelju dana je radio normalno jer ga nisam ni akao, postavio na 2 i ostavio da duva. Žena juče vozila ceo dan i vrtela prekidač, jutros vidim opet crkao... Smrdi mi kao da je nešto do samog prekidača, da pravi neki kuršlus. Jel jednostavna zamena ili bolje da ne čačkam?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...