Jump to content
FAS Goran

brzy

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About brzy

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Zagreb

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo SW 1.9 jtd 85kw,AlfaRomeo 1.9 147 JTD 85kw (ex fiat brava 1.6 16v sx 96. ex brava 1.6 16v 99. elx)

Recent Profile Visitors

374 profile views
  1. O čemu se ovdje radi? kome manje troši? Moj Stilo dok se ne zagrije troši 4,5L po gradu a kad se zagrije počne proizvodit gorivo, pa svakih 100km moram stajat da odlijem malo. Uglavnom... Grad 7,5L-8,5L-9L ovisno o gužvi, dal klima radi, način vožnje itd. Otvorena cesta je oko 6L, autoput je na 160km/h oko 6,5L, na 180kmh oko 8L i na 200+km/h je oko 13L ili više. Po meni čisto ok za karavana od 85kw.
  2. Gotovo 100% su gumice ventila.(nači neko nije odradio posao kako treba). Imao sam isti problem na svojoj Bravi. Meni je zamjenjeno bez skidanja glave, uz korištenje nekog specijalnog alata.
  3. Nije da nevjerujem da je auto spor, al ču na probnu vožnju sigurno, sad me zanima kolko stvarno može biti spor. Jedino šta sam vozio da je iritirajuče sporo je bio Scenic iz 99. u koji je neko ubacio renaultov 1.9 atmo dizel. Znači ja i tramvaj se utrkujemo od semafora do semafora i tramvaj me uvjerljivo pobjedi!
  4. Zato bi to bio drugi auto u familiji, pa žena nek se vuče. Al jel postoje neke mehaničke mane.
  5. Dakle; Imam priliku za uzet Bravo iz 2007. 1.4 + LPG za 3200 € . Zanima me jel taj 1.4 motor pouzdan, i jel ima nekakve izražene mane. Jel treba na nešto izrazito paziti pri kupnnji novog brava s tim motorom. I kako znati dal LPG normalno radi. Svakako bi ga vozio na dijagnostiku prije nego dam pare, al ako nešto mogu uočiti sam da uštedim tih 30€ za dijagnostiku.
  6. Danas svaki bolji proizvodad auta ima odjel dizajna zvuka. Na ovaj maserati su utroseni dani i dani rada da bi zvucao tako orgazmicno. Pa prema tome kolko para tolko muzike-doslovno. Meni i ovaj dizel dobro zvuci(prvo je original zvuk pred kraj filma je remap)
  7. Zapravo najpovoljnije prolaze vlasnici elektricnih auta. Da imam onu Teslu, ja svoje pare nebi davao da ga punim. Nego do prve kavane, sjednem, narucim nesto i zamolim konobara da mi malo pristeka auto da mi se dopuni baterija, ko mobitel.
  8. Ovdje još uvjek ima 10km/h tolerancije, ono kao vozim 80km/h gdje je 50 ograničenje, kad me zaustave moraju skinut 10km/h zbog odstupanja radara i na kraju sam u prekoračenju 20km/h. Kazna 70 eura ili pola odma 35e. ne znam jel to ima kod vas? Uglavnom tu su veči problem ležeči policajci nego oni pravi, čim se siđe s glavnije prometnice eto ih na svakih 300-500m.
  9. U održavanje toga čudovišta treba se obračunati i kazne za prebrzu vožnju. Ja ih sa 115ks skupljam u vratima ko one sličice za albume(tako da bi me wrx izuo iz cipela). Sreća je što kod nas kad te skinu možeš odma platit pola, pola ti oproste, još ti nepišu bodove i nigdje se nevidi, a sve legalno. Uvjet je da baš neduplaš ograničenje, i da se nesvađaš s policajcem., i 0,0% alkohola.
  10. Koliko god mislim da znam vozit toliko se nebi usudio sjest u 380ks. Ne radi sebe nego da ne ubijem nekog na cesti..taj auto kao da nema granicu. Vozio me jedan vikend relijaš(NLO racing) u svojoj 2006. 353ks, uglavnom obrtajima nikad kraja, a osječaj u vožnji bi opisao kao kad sam prvi put u lunaparku bio na onim vlakovima smrti ili onom rangeru..euforia pomješana sa strahom
  11. Tako je moja brava urlikala i pucala iz auspuha jedno mjesec dana, neki mislili da je unutra 2.0 hgt..a meni samo dio grane i auspuh bio probušen.
  12. WRX sa 225ks pruža orgazmično iskustvo vožnje, još da ga se čipne malo na oko 280ks! A za AMG ja bi birao W204. c63, meni jedan od najljepših mercova u muscle car izdanju.
  13. Hvala na dobrodošlici, i hvala na linku za Mf volan.
  14. Pa ne znam baš. Da nemoram brinut o parama ja bi dobro razmislio između BMW 535d i Impreze WRX ili STi. A da serem pare uzeo bi oboje.
  15. Ima eto jedan moj kolega. Nedugo prodao cromu 1.9 mJTD 110kw 2008.(nisam bio dobar s parama da ju kupim). Stalno je govorio kako mrzi taj auto, kao nesmije ga tiskat na hladno, ne vuče odma kao benzin. I samo je kukao kako bi nazad na benzin, a s autom nikakvih problema(osim egr kojeg je zatvorio i od onda bez problema). I prodao čovjek auto i kupio mazdu 6 2005. 1.8 benzin i kaže preporodio se. A meni još uvjek ostala misterija zašto mu dizel ne valja.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...