Jump to content
FAS Goran

Muske

Members
  • Content Count

    81
  • Joined

  • Last visited

About Muske

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 03/16/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Contact Methods

  • Yahoo
    mls.stankovic@yahoo.com

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500 1.3 MJT 55KW, SEAT ALTEA 2.0 TDI

Recent Profile Visitors

2452 profile views
  1. Da li neko zna jel moze da se na FIATA 500 1.3 mjt 75ks ugradi menjac sa 6 brzina, ako moze sta sve treba da se menja. Ima i previse snage u svim brzinama i nervira me ta 5. Koja je previse spora...
  2. 2016 godina. Jedino sto su nam rekli da taj motor voli da bude svaki dan u ulju... i prelazi i do 300000km. Ako vozi svakih 10 dana onda je 60000km i cao.
  3. Bole me uvo za organe reda.. nego dodjes na tehnicki za godinu dana a ono kamera sve snima... a inace pogledao sam jedno 10 Fiata 500 i na svima je skinut DPF ili katalizator. Inace brat koji zivi pored mene ima ficu sa 0.9 twinair motor, 105 konja... auto drasticno bolje nego moj cipovan 1.3 mjt.. mogu vam reci da mi se taj motoric mnogo svidja... skroz je cudan i lud motor. Udjes u crveno za sekund i ne primetis... samo vidis na cajgeru da je u blokadi... i tako sve do 4. brzine.. tek tad pocne malo da se muci..
  4. Naso slucajno amortizere kad sam kupovao felne. Nisu bili na oglasima nego mi covek nabacio da ima i njih na prodaju jer sprema svog Abartha za slalom. Evo slika.. malo spisteniji, na slikama se mozda i nece videti. A DPF napominjen zbog naseg novog zakona koji se uvodi...
  5. Montirani amortizeri. Mrvicu niza, ali voznja potpuno drugacija. Nije ni pretvrda, ni preniska. U krivini se ne naginje ni milimetar, niti ih oseca. Svakome bi preporucio.
  6. Stigli i Amortizer KONI ABARTH FSD i EIBACH opruge.. Da ne bude ko koza.
  7. Posle Grande Punta Sport jos jedan Fiat, ali ovoda puta za suprugu. Poznat motor koji sam imao i u Corsi C, samo malo udavljniji. Posto su mi sva kola koja vozim i koja sam vozio bila |Chipovana morao sam u ova. Lep utegnut autic za grad i gradska parkiranja. Kupuljen sa celicnim 14" felnama. Kad sma ga gledao na oglasima izgledao je mnogo ruzno sa obicnim felnama i ruznim crnim ratkapnama, ali jedino mi je bilo bitno da nadjem dobar auto. Sa izgleda ovako. Jedino sto bi mu jos uradio je da ga malo spustim. Naso sam KONI amortizere sa oprigama za 300 jura tako da je to sledece. Na poslednjoj slici se vidi kako je izgledao kad je bio kupljen.
  8. Inace prodaje se.... Komplet sredjen, ali bas dinara ulaganja. Ako mu nesto bude nedostajalo u medjuvremenu i to cu da sredim. Uglavnom ko ga bude kupio nece imati dinara ulaganja to mu ja garntujem. Mene ce kostati malo jer imam svuda veliki popust a ruke me izadju DZABE. Tel za informacije: 063/374082 Hvala Mihajlo...
  9. Prodajem Grade Punto 1.9MJet. panorama krov, presao 199000km 130ks fabricki + Chip 143 ks na tocku, 150ks u motoru i 367NM. Sve izmereno krajem marta u Nova SPEED. Chip Tuning NOVA SPEED predve godine. Gume potrosene 50 posto + zimske 15" isto 50 posto. Radjen trap komplet, nov akumulator, termostat, kocnice kompet ATE( prosle godine), sva 4 amortizera sa oprugama i soljama Kayaba(KYB). Ulje i filteri uvek menjani na max. 10000km i (uvek KNEHT ili UFI sto cete i zateci na autu). Izvnjavam se ako sam nesto zaboravi a mislim da jesam. Sve u svemu ako se nesto pokvari u medjuvremenu i to cu popraviti. Kupac samo sedi i vozi. Sledeci veliki servis je 230000km. Dodatno ugradjeni Morimoto projektori, mp3 emulator i zatamljena stakla. Koga interesuje neka dodje pogleda, proba pa neka sudi. CENA: 5000 evra Predjena kilometraza : oko 199000 km PANORAMA KROV SIGURNO BEZ I JEDNOG DINARA ULAGANJA SLEDECE ULAGANJE JE MALI SERVIS ZA 10000KM ILI 20000KM KO KAKO HOCE. JA GA SAD RADIM OPET NA 200000KM AUTO JE ZA DVE GODINE PRESAO 80000KM. PRODAJEM GA ZBOG KUPOVINE VECEG AUTO. TEL 063/374082 LINK SA SLIKAMA: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/60777-fiat-grande-punto-19-mjet-sport/page-5
  10. Za probu je zenski lak za nokte. Od juce ga tako nosim pa ce videti..... Ovo na motoru mi je od kraja leta i jos stoji. Sad cu bas da probam u fotoshopu sta moze jos da se uradi da bude jos lepse. Najradje bi kaprepakovao u ficin kljuc ili u kljuc od alfe ( onaj crveni sa hromiranim detaljima).
  11. Harman - Kardon ili INFINITY..... ista fabrika.... po meni najbolja za zvucnike. Imam ih i na laptopu, dva HARMAN KARDON prcopevca koja razbijaju kakav zvuk daju. Cuju kao manja mini linija.
  12. Zimska varijanta. Felene sa mog Renoa 21 TXI. Odgovaraju i rupe i et. I ovde sam se igrao bojama. Nisam bas potrefio crvenu ali cu da je popravim.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...