Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/13/17 in all areas

  1. 1 point
  2. 1 point
    Milutine, ako ti je za utehu kad je već auto došao iz Italije - bar nećeš imati problem sa korozijom.
  3. 1 point
    Goran Zemun

    Fiat servis ''Goran''

    Ja sam uvek pristalica novih tehnologija , ali samo ako se kupuju nova vozila. Problemi koji nastaju sa MultiAir razvodom pocinju oko 150000 km, a mi tek tada kupujemo te automobile. Cena celog razvoda MultiAir je previsoka tako da nam opet ostaju samo otpadi kao opcija, ali niko ne rastura nova vozila tako da dobijemo deo slican nasem. U odrzavanju nema neke velike razlike cene su slicne. Trenutno u servisu imam Bravo 1.4 t-Jet kome smo otvorili motor zbog velike potrosnje ulja, zazori na hilznama su toliki da kada bi se busio ne bi ni na trecu specijalu izasao. Jako je los materijal od kog je izliven blok. Elem, za ove nase uslove, prilike i budzete mislim da je model bez MultiAira prihvatljiviji. Detonacije dolaze od samozapaljenja smese u cilindru pre nego sto svecica baci varnicu. Do samozapaljenja dolazi zbok niske oktanske vrednosti benzina ili zbog usijanja garezi na celu klipa. Duga voznja sa detonacijama lomi prstenove izmedju karika i pogubna je za motor. Ventile na Vasem autu moze najbolje cuti u leru.
  4. 1 point
    djape1977

    Najlepši Fiat/Lancia automobili

    cujem dosta o njoj u poslednje vreme, sad prvi put vidim. interesantno. moja zamerka svim novim vozilima, vazi i za novu lanciu, mnogo je sve to visoko. ne volim da sedim visoko u autu, imam osecaj ko da sam u kombiju
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...