TinkyWinky 1 Posted November 6, 2013 Medjutim, prodavac mi je rekao da ne cekamo mnogo jer moguce da nece vise biti subvencije od iduce godine... mislio sam prvo da je samo odlican trgovac i da zeli posto-poto da proda, ali sam naisao na podatak, mislim bas u ovoj temi, da ce se subvencionisati samo 2699 automobila, cini mi se... e sad, ako i pokrenemo postupak, moram sto brze da se resim Hju-a, te da nadodam jos za ucesce... bas me sad to demoralisalo... Nemam nikakve insajderske informacije ali bih mogao da se opkladim da su to samo trgovačke fore. Pogledaj ovu temu unazad, još proletos su nas dileri uveravali da će od sledećeg prvog (maja, pa juna, pa jula...) da poraste kamata za kredit i da se što pre odlučimo. I ne samo dileri, ovde su forumaši imali pouzdane informacije da će tako biti pa se to nikada nije desilo. Sa subvencijom ili ne, nema šanse da će poskupeti, može samo vremenom da se poboljša ponuda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheCityAndTheStars 1 Posted November 6, 2013 +1 Dodatno, po takozvanoj subvencionisanoj ceni odredjen broj automobil ce se prodavati i sledece godine. Znaci, ukoliko ove godine prodaju ceo planirani kontigent samo nece isporucivati vise u 2013. godini sto je i bolje za nove kupce jer ce im auto biti 2014 za mozda 1 mesec cekanja i uz nadu da ce mozda ispraviti gremline do tada... Quote Share this post Link to post Share on other sites
erdelja 0 Posted November 6, 2013 Licno i ja sumnjam da ce menjati cene, ali kreditni uslovi mogu da se znatno pokvate. inace je tacno ono za odlaganje isporuke za 2014-u. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted November 6, 2013 (edited) Pouzdana info: cene ostaju iste, paketi se ukidaju, dodatna oprema smanjuje, kamata ide na oko 5%. Sve to od Nove godine Edited November 6, 2013 by bojan dimitrijevic Quote Share this post Link to post Share on other sites
erdelja 0 Posted November 6, 2013 Pouzdana info: cene ostaju iste, paketi se ukidaju, dodatna oprema smanjuje, kamata ide na oko 5%. Sve to od Nove godinePouzdana info: cene ostaju iste, paketi se ukidaju, dodatna oprema smanjuje, kamata ide na oko 5%. Sve to od Nove godinePouzdana info: cene ostaju iste, paketi se ukidaju, dodatna oprema smanjuje, kamata ide na oko 5%. Sve to od Nove godinePouzdana info: cene ostaju iste, paketi se ukidaju, dodatna oprema smanjuje, kamata ide na oko 5%. Sve to od Nove godinePrva, druga i cetvrta recenica mi je jasna, samo ovu trecu u ne razumem :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted November 6, 2013 (edited) Ukinuće dodatnu opremu kojom su nas kao častili u nacionale verziji,tj. hill holder, tempomat, mozda klima,... Tek sad vidim na šta si ti mislio Edited November 6, 2013 by bojan dimitrijevic Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheCityAndTheStars 1 Posted November 6, 2013 Bojane, deluje logicno to sto si napisao jedino sto mi govori protiv toga je "dogovor" drzave i FIATA da se odredjeni broj 500L-a sa paketom opreme nacionale prodaje i u 2014. Znaci nisu rekli 4000 kom do isteka zaliha nego recimo 1850 u 2013. a ostatak u 2014. Lupio sam cifre jer se ne secam zvanicno objavljenih ali tu su negde.... Doduse, svaki Mladjin dogovor i objava moze da dozivi sudbinu besplatnih akcija.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joca5 0 Posted November 6, 2013 Juce stigla kola, vec presao 100km i prezadovoljan sam, tacno mesec dana smo cekali, uskoro predstavljanje i slike Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deda Jung 15 Posted November 6, 2013 Lepe vesti :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sesirdzija 1 Posted November 6, 2013 Aj copy paste, nemoj cut paste. Nece da bude visak. Znam da je nekima bitno sta ja pisem i to bas u ovoj temi. Ima starijim i manje spretnih koji jedva i ovu temu nadju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9761 Posted November 6, 2013 Aj copy paste, nemoj cut paste. Nema potrebe. Ostavi se link. Deo je sada ovde:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=5125&p=960243 A, deo je ovde:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=28&p=960255 Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 118 Posted November 7, 2013 Pouzdana info: cene ostaju iste, paketi se ukidaju, dodatna oprema smanjuje, kamata ide na oko 5%. Sve to od Nove godine Ja sam o tome prvi pričao,a sada vidim da će biti nov model, takozvani "SOCIALE" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sesirdzija 1 Posted November 7, 2013 Danas ravno 100 dana kako cekam svoj Fiat 500l kod osvlascenog, ovlascenog od strane Fiata, auto dilera MSD Trade iz Obrenovca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sale nacionale 4 Posted November 8, 2013 Strasno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
milosnis018 0 Posted November 10, 2013 Sesirdzijo da li si probao da razgovaras sa nekim iz Fiata? Ako je istina da ce kamata biti 5% + za isti novac da daju manje Fiat moze da zaboravi na mene kao kupca, verujem i na druge Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9761 Posted November 10, 2013 U budžetu za 2014. godinu...ukupni iznos planiranih subvencija je 8,3 milijarde dinara, od čega je pet milijardi za preuzete obaveze po osnovu otvaranja radnih mesta, 2,1 milijarda je za fabriku Fiata u Kragujevcu i 1,2 milijade za novoosnovanu avio-kompaniju Air Serbia...http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=11&dd=08&nav_id=775130 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted November 10, 2013 Izvinjavam se zbog off-a, ali ajd ovde da pitam. Cini mi se da je neko pokazivao maketu 500l, pa me zanima gde je kupio, ili ako neko zna gde ima da se kupi, treba mi hitno za jednog klinca Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted November 10, 2013 Kod nas u firmi se dobije kao nagrada za neke projekte,i ja bih voleo da imam jednog.. Cekam da neko krene za Italiju pa da mi donese,ko zna kad ce to biti Quote Share this post Link to post Share on other sites
erdelja 0 Posted November 10, 2013 Dok smo sa velikim nestrpljenjem cekali naseg zucka, mi smo maketicu uzeli za 700din preko sajta kupujem prodajem, da nas tesi :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted November 10, 2013 A to ste znaci bili vihttp://www.kupindo.com/Ostalo/14676334_Maketa-FIAT-500l Quote Share this post Link to post Share on other sites
erdelja 0 Posted November 10, 2013 E da, kupindo :-) Da to smo bili mi i nije me bas utesio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drasko bgd 159 Posted November 10, 2013 Ja sam kupio u AK Kompresor kad sam preuzimao auto,ima crveni sa belim krovom i beli sa crnim krovom, kostao je oko 600 ili 700 din. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted November 10, 2013 Moracu i ja da potrazim u AK,skupljam modele inace,gde da nemam 500L Pretpostavljam da je 1:43 razmera? Quote Share this post Link to post Share on other sites
erdelja 0 Posted November 10, 2013 Jeste, razmera je 1:43 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bojan Palilula 0 Posted November 13, 2013 Bio danas u AK Kompresoru u Rakovici i nisam video model u onoj njihovoj vitrini. 500 ima, ali 500 L ne nazalost. Quote Share this post Link to post Share on other sites