Jump to content
FAS Goran

Sesirdzija

Members
  • Content Count

    141
  • Joined

  • Last visited

About Sesirdzija

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1920 profile views
  1. Kako ne shvatas, ja i dalje imam nov auto, i ne bi ga dao ni za jedan drugi polovan iste vrednosti, jer znam sta imam. I moj komsija zna sta imam, ali kad ode na auto plac kod Djoke, ne zna sta kupuje. E sad sa tvoje tacke ne izgleda tako, nije ni meni dok nisam kupio nov. EE sad za 1,4 benzinac ne znam sta da ti kazem, meni dovoljno dobar a imam i 1.9 dci i isto vozim cak mi fiat sladji i laksi.
  2. Slibodno ti kupi tog megana koji je presa kao 140000 km za 5000 e , a ja cu da vozim mog Fiata koji vredi 5000 eura sa 40000 km. Ko sta voli
  3. Vozio sam Zastavu pa Reno Senik. Fiat je dosta cvrsci, bolji u krivini. Negde sam procitao da se neko zali kakav je u krivinama. Verovatno su imali drugi tip vozila. 500l za svoje dimenzije i karoseriju je odlican u krivinama.
  4. Ja sam kupio da vozim, i ne pratim sta se novo desava. Zato kazem, nisam u toku. Ako je to istina, super, tako i treba. Restajling, produzeno sediste
  5. Ja mog 500l koji je 2013. G. ne bih dao i 2000 eura za novog, on je i dalje nov. A i nisam siguran dal osnovni model sadasnji i nacionale osnovni imaju istu opremu.
  6. Podvarak više ti stoji nick Mirođija

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...