Jump to content
FAS Goran

TinkyWinky

Members
  • Content Count

    62
  • Joined

  • Last visited

About TinkyWinky

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Blokovi

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500L 1.4
  1. Odvrtanje belog dela odradilo posao, niđe veze sa uputstvom
  2. U uputstvu koje sam dobio uz auto (2013. godište) stoji da može samo da se skine sočivo i zameni sijalica. U praksi, jedino mogu ceo deo da izvučem, skinem sa kabla i njega da zamenim (broj koji piše na tom delu je 51883585, sliku sam našao na netu, isto tako izgleda i moj). Je l nešto radim pogrešno ili su mi dali neodgovarajuće uputstvo pa ni ne mogu da skinem sočivo nego moram ceo deo da menjam?
  3. ne moraš da čekaš da se veže, možeš da prekineš pištanje pritiskom na dugme SET (ako sam dobro razumeo ovo što piše u uputstvu). Probao malopre, nažalost ne važi za pojas. Takođe sam probao da utišam u podešavanjima (ima nešto warnings volume) međutim ni to se ne odnosi na pojas već valjda na low fuel upozorenje i slično.
  4. Problem je sto je pistanje uzasno glasno a krene da pisti i kad se suvozac nije vezao ili jos gore kad se odveze u toku voznje (desilo mi se par puta). Toliko mi smeta da moram da stanem/usporim dok se suvozac ne veze, bojim se da moze to pistanje da mi napravi vecu stetu nego korist. Zato cu traziti u servisu da mi bar utisaju na neku razumnu meru.
  5. Da li vam je uspelo da ukucate ovde broj šasije (tj. poslednjih osam cifara) i da vam izađe nešto korisno? Meni samo piše "Entered VIN is not valid"
  6. Moguće da ti USB nije u fat32 formatu. Ubaci ga u kompjuter, desni klik na properties i vidi koji je file system format. Ako nije fat32 onda formatiraj i izaberi fat32
  7. Više se ne čeka mesecima 500L kao što smo mi koji smo kupovali prošle godine, vidim da neke auto kuće (nrp. Kole) reklamiraju da ih prodaju sa lagera bez čekanja. Dobro su se setili. Sa srećom Johan.
  8. Onda johan izvini, očigledno znaš više mene. Raspitaću se dok budem uplaćivao ratu u sredu pa ću javiti šta su mi rekli. Uslovi kredita su ono što je ovaj auto činio toliko popularnim u Srbiji i ako ga zaista ukinu (odnosno bude kao i za ostala vozila) na tvom mestu bih sačekao sa kupovinom do Sajma automobila (počinje već za mesec i po), verovatno će tada Fiat izvući iz rukava neko novo iznenađenje. Čak i da se to ne desi, sigurno će neki drugi proizvođač imati za tebe interesantniju ponudu. Kad bolje razmislim, svakako mislim da je dobro da sačekaš početak Sajma 14. marta, kad si do sad čekao strpi se još malo da vidiš šta će ponuditi Fiat (ali i ostali)
  9. Pa koji su? Ja svakog petog u mesecu odem u tu banku da bih uplatio ratu za moj 500L i uvek su im tu bili flajeri kojim reklamiraju ovaj kredit. Nova rata mi je za tri dana pa ću opet videti, ali sumnjam da ima nešto novo pošto i na sajtu imaju iste uslove kao i do sada, čak sa svežim januarskim primerom euribora (dakle nije neka stara strana zaostala na sajtu)
  10. Na mobilnom (androidu) ponekad koristim iGO navigaciju i često mi se dešavalo da mi ne radi zvuk. Nerviralo me, instalirao razne verzije aplikacije, uvek isto. Tek danas provalim da se to ustvari dešava kad mi je na telefonu uključen bluetooth i da je trebalo samo da uključim radio i na "media" izaberem "bluetooth" kao audio izvor. Tada se navigacija čuje preko auto-zvučnika (umesto preko zvučnika telefona), lepo može da se utišava/pojačava preko volana... skoro pa kao fabrička
  11. Izasla je nova verzija ecoDrive desktop aplikacije, ubacili su dosta novih stvari, moze se gledati rang lista po modelima automobila ili po drzavama. Samo ne mogu da promenim moju drzavu, pise da sam iz Italije Sad primećujem još neke poznate nickove sa ovog foruma, gospodine Zhorz, može to malo bolje?
  12. Nemam nikakve insajderske informacije ali bih mogao da se opkladim da su to samo trgovačke fore. Pogledaj ovu temu unazad, još proletos su nas dileri uveravali da će od sledećeg prvog (maja, pa juna, pa jula...) da poraste kamata za kredit i da se što pre odlučimo. I ne samo dileri, ovde su forumaši imali pouzdane informacije da će tako biti pa se to nikada nije desilo. Sa subvencijom ili ne, nema šanse da će poskupeti, može samo vremenom da se poboljša ponuda.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...