Jump to content
FAS Goran

Bojan Palilula

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About Bojan Palilula

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500 L 1.4 Nacionale
  1. Jel ovo samo otvoren put ili? Meni stoji posle 2500 km na 7,3l/100. Od toga je jedno 600 km otvoren put, sve ostalo voznja po gradu.
  2. Ako ništa, kazna za vožnju letnjih guma zimi je 3000 . Pa ti daj/plati saobraćajcu pola zimske gume po zaustavljanju ( ako ne i više, pošto sam čuo primere da naplaćuju 3 soma po gumi ). A da ne pričam o bezbednosti i tome da većina nas za drugi auto jednostavno nema.
  3. I ja sa winterom. Vozio malo veceras po polu ociscenim ulicama ( na cuki na nekim mestima dobro napadalo ) , lepo gazi, ne proklizava, normalno koci, sve u svemu zadovoljan. Mada sam i navikao na winteru, njih sam imao i ranije na Skodi.
  4. JA sve 4 promenio 195/65 R15 , sa celicnim felnama , balansiranjem i montazom 42000 kod AK Kompresor Rakovica. Naravno tigruse su u pitanju, i ranije sam ih imao na fabiji i bio sam zadovoljan kako se ponasaju i po snegu i po kisi. Secam se , pre par godina, dok sam vozio feliciju i isao za Bosilegrad '' ociscenim putem '' posle nekog snega, iz Vladicinog Hana, da su se odlicno pokazale na bas niskim temperaturama.
  5. Fiat 500 L 1.4 nacionale, 1553 km, potrosnja 7.3l/100 sa 35% voznje po otvorenom putu, Mislim da je skroz korektno...
  6. Treba mi savet. Da li je neko drzao letnje pneumatike na polu otvorenom ( mislim na terasu ) u toku zime i koja je razlika ukoliko oni stoje na terasi ili recimo u podrumu, odnosno da li im kvalitet vise opada na taj nacin ili ne? Hvala unapred.
  7. Bio danas u AK Kompresoru u Rakovici i nisam video model u onoj njihovoj vitrini. 500 ima, ali 500 L ne nazalost.
  8. I dobro. Sta sada? Neka mi neko protumaci zakon? Letnje gume mogu da se voze dokle god je suvo i nema snega, leda i poledice?? Sto znaci do 0?:confused:
  9. Ja sam prezadovoljan svojim velikim ficom, pa me prodaja, subvencije i slicno ne zanimaju. Jedno pitanje za one koji su uzeli oba paketa opreme ili fabricki ugradili parking senzore?Ono sto sam primetio jeste da se cuju, ali da moram da mutiram muziku koja je inace na niskom nivou. Uporedjujuci sa nekim drugim fiatovim modelima koje sam vozio pre mesec dana ( pricam o Fiorinu sa parking senzorima ), na mom fici se cuju barem za 40% losije. Pa me interesuje da li ste zadovoljni sa jacinom parking senzora ili ne?? Hvala unapred. I dalje kuburim sa lap topom, kada budem sredio , pasce i neka promocijica. Inace da se pohvalim da je moj fica za manje od mesec dana napunio hiljadarku..
  10. Samo da se pohvalim da sam prosli cetvrtak preuzeo ficu i da sam zadovoljan. Sitnica koja mi malcice smeta jesu parking senzori koji se tiho cuju , ali zbog ostatka mogu da progutam. Inace, lap top mi je crko, pa dok ga ne opravim, nema predstavljanja. Da podsetim nacionale 1.4 sa oba paketa opreme. Ono sto me zanima je sledece: Krece zimska sezona, pa ako moze neka preporuka za felne i gume. Negde sam procitao da je pozeljno da zimske gume budu 15-ice za njega. Iskusniji neka daju sud o ovome. HVala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...