-
Who's Online 2 Members, 0 Anonymous, 432 Guests (See full list)
-
Popusti, pogodnosti, akcije
-
Aktuelni postovi
-
By cofiimezovu · Posted
Pozdrav svima, imam problem sa svojim ljubimcem. Naime, vozim Stila 1.8 sa plinom, 2003 godište, i dešava se da se auto gasi pri paljenju, ponekad moram da malo drzim gas da se ne bi ugasio. Takođe se dešava da pri stajanju na semaforu, raskrsnici itd obrtaji ponekad padnu dosta nisko, i često se ugasi. Auto pali na pola ključa nakon toga, i problem se manifestuje na oba goriva. Majstor nije uspeo da manifestuje problem, ali je ocistio klapnu gasa, i još uvek mi se dešava. Čitao sam na forumima (domaćim i stranim) da i drugi imaju taj problem kada je taj motor u pitanju, ali nisam video da je neko dao jasno rešenje problema. Auto ne izbacuje nikakvu grešku, niti se na dijagnostici išta vidi. -
PS mislim da ne vredi trošiti reči na vozače u Bosni. Takvo ponašanje ne mogu da razumem. Ja koji sam ceo život u ravnici, bolje se snalazim, ili je to samo do kulture, nisam pametan. Sporo voze, seku krvine, voze sredinom pa ne možeš da ih obiđeš, ne pali migavac itd itd. Ja da živim tamo, verovatno bih znao put napamet i sarađivao bih sa ostalim učesnicima u saobraćaju. Edited 23 hours ago by ivica su I sta ima Golfova dvojki, neki sasvim ocuvani. Nemanja bi sa njegovim tamo bio glavni baja
-
Bre Free shiping, i cena od 30eur, za nešto pto je kod nas zvanično 13000din, lli 110eur. Razmotriću neki dan, možda još neki komentar, pa odlučujem, hvala svima na komentarima Da dodam, vizuelno, čak i pakovanja su ista, može se videti na fotkama
-
-
Topics
-
Today's Birthdays
Info
FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".