OMP 1525 Posted September 19 (edited) Nece nikad zapamti moje reci....ne mrzim ga, naprotiv, jedan od najsimpaticnijih likova mi je na gridu i deluje ok , skromno, povuceno i nije neka nabedjena faca, Rasel mi je recimo nabedjen tip "ja sam taj" i takvi ce pre napraviti nesto u karijeri a Lec mi nekako flegmatican, radi kako mu se kaze pa makar bilo i pogresno, nema svoj stav a takvi ne uspevaju u trkama, dzaba sto si ok lik kad u trkama ne grizes, to sto po nekad nesto kao napravi je slabo za nekog od koga se mnogo vise ocekivalo.....Sainc ce pre da napravi nesto jer se vidi da grize i trazi svoje mesto i u ekipi i u trkama, pokazuje agresivnost pa makar i sa greskama, ne cenim ga kao vozaca ali bolje ce proci od Leca sigurno. Edited September 19 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15951 Posted September 21 (edited) @Vule Stizu . Nesto su zabusavali od Belgije i letnje pauze. Ali vredelo je sacekati, u ovoj epizodi za Singapur su nadmasili sebe... Spori Max, Hamiltonova precica na startu, taktika Ferrarija i slepanje Landa objasnili : Edited September 21 by Ivan 4 Vule, knezevic76, silenci and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13146 Posted September 22 https://vm.tiktok.com/ZMjDCaTV7/Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 1 knezevic76, Vule and Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites