MS PK 8104 Posted June 25, 2017 Daj bre toti, citroen i koza..to neka plastika il guma Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13177 Posted June 25, 2017 Samo se ti javljaj što ti od Vilede pravili sedišta i tapacire Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shomy87 18 Posted June 25, 2017 Ja sam imao pt cruiser, zadnja stakla zatamnjena bila fabricki. Na kraju sam stavio one navlake na sedista jer nisam mogao da izdrzim, ledja mokra stalno i pored klime. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8104 Posted June 25, 2017 Hahaha, gresis. Vileda ukrala dizajn a i materijal boga mi Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1645 Posted June 27, 2017 Mala provera trenutne forme Nije auto koji sam kupio da bih se trkao, daleko od toga, ali prozvao me drugar sa kojim sam nekad vodio zesce "bitke" hgt vs vts, 330d vs leon cupra, 530d vs Vr6 i slicno, da se malo potrkamo sa sadasnjim penzionerskim vozilima, pa sam prihvatio chalenge I nekih 350kg razlike nije bila prepreka za veliku razliku izmedju 2.0d i 1.6i. https://www.youtube.com/watch?v=EMW1085EDPQ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 814 Posted June 27, 2017 Šta je ovo bilo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 450 Posted June 27, 2017 Gnojf dizel? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1645 Posted June 27, 2017 Gnojf - 1.6 16v 105ks benzinac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 809 Posted June 27, 2017 Pa kud ta dva da poredis, razlika je velika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1645 Posted June 27, 2017 To sam mu i ja rekao Ali ponadao se covek jer ima 350kg manje i nesto je radjeno oko menjaca, ali vise je bilo onako da nas mine zelja.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5920 Posted July 4, 2017 Penzija... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1645 Posted July 4, 2017 Ispred doma penzionera Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1645 Posted July 25, 2017 Blizak susret sa Stilom, bas par dana pred odlazak na more :/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ostoja-91 0 Posted July 25, 2017 Maler,bitno da si dobro...ali ga opet mozes spakovati za mora,pa posle doteruj Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted July 25, 2017 Jbg, dešava se Ja sam se 4 dana pred more skucao u banderu, pa smo putovali kombijem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 814 Posted July 25, 2017 Strašno koi maler......hm, nije problem ako su samo hauba, krilo, far i branik (eventualno podkrilo i neki sitniji delovi) za zamenu. Samo da nije koš ili gredica - ono zbog čega bi morao malo da radi i panter. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1645 Posted July 25, 2017 Ne znam za sada nista, tocak se malo nakrivio verovatno je nesto na trapu. Meni ne deluje kos ali ja nisam expert. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sreten91 12 Posted July 25, 2017 Uf, dobar udarac. Steta. Nadam se da ces ga sredit. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1645 Posted July 25, 2017 Zavisno od osiguranja koliko plate i od same stete ili cu ga srediti za svoju dusu m branik xenon farovi i te neke sitnice sto mu nedostaju kad vec radim ili prodati i kupiti drugi ako vidim da nije to to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 450 Posted July 25, 2017 Izleteo kolega sa Stilom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5920 Posted July 26, 2017 Da, stvarno, kako se desilo? Čim ti čekaš osiguranje - znači da je Stilo kriv... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1645 Posted July 26, 2017 Izleteo kolega sa Stilom iz sporedne ulice nije me video i direktno me udario i prednji desni tocak. Naravno on je kriv ali po meni i jedan taksista parkiran tu na cosku tako da se nista ne vidi....ali opet ovaj momak nije stao, pogledao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bumblebee 18 Posted August 8, 2017 O majku mu....pri kojoj je ovo brzini stila bilo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1645 Posted August 8, 2017 Ne bih znao 20-30km/h otprilike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1645 Posted August 16, 2017 Auto je pregledan nije nista pomereno sto je najvaznije, sredjivanje krece ovih dana. Osim zamene delova koji su za zamenu, ide ///M branik, H&R opruge -40mm, sva stakla 30 ili 40% zatamnjenja i crni bubrezi. Slike kako budu tekli radovi Quote Share this post Link to post Share on other sites