Martini 11 Posted August 18, 2014 Danas sam pazario Lybru 1,8 SW u Intesa paketu opreme. Bice neke slike uskoro... Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted August 18, 2014 Okreni obrni, ti bez Libre ne mozes Neka je sa srecom Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted August 18, 2014 Intesa? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted August 18, 2014 e ovo je pravi zaljubljenik u lanciu. :-) samo napred al sto karavana kad volis limuzine i sto ne opet petaka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted August 20, 2014 (edited) Edited August 22, 2014 by kolega.jankovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted August 20, 2014 Najlepsa boja intense . Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted August 20, 2014 Da, da, boja je bas super. Meni se npr nikada nije svidjao dizajn centralne konzole, ovaj deo oko ventilacije i iznad. Posebno ne volim drvo u autu pa je spoj ta dva uvek bio bas odbojan za mene. Naravno o ukusima......Ovako u ovoj alu nijansi izgleda ipak korektno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted August 20, 2014 Htedoh da pitam pre neki dan,kad sam video da je Intensa,da li su na njoj poznate gun metal gray felne,kad ono ceo auto u toj boji Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted August 20, 2014 A ne ..ovo je kamen imas znaci drvo ( bakin ormar) , kamen i aluminijum Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted August 20, 2014 Samo da nije drvo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted August 20, 2014 Ko je malo pratio Polovne ovo je ona sto je bila 2 godine na oglasu u Sapcu. Nikad mi nije bilo jasno zasto nije prodata. Cena nije bila strasna. A razlog zasto nije cena spustana je jednostavan - vlasnik zaboravio da je ima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7970 Posted August 20, 2014 Hahaha, pa cija je bila? Koji plac? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted August 20, 2014 e ovo je pravi zaljubljenik u lanciu. :-) samo napred al sto karavana kad volis limuzine i sto ne opet petaka? Tako ispalo. Nisam gadljiv na karavana, ali na 1,8 jesam. Petaka nije bilo u ponudi u ovoj ili Emblema opremi. Doduse dobar je ovaj motor a i ne cuje se varijator. Hahaha, pa cija je bila? Koji plac? Vlajkovic. Vlasnik je bio moj prijatelj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 738 Posted August 20, 2014 Bas je dobra, boja, oprema, felne, nema mahagonija....sve Stvarno sa kog je placa i koliko je para bila ako nije tajna? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted August 20, 2014 Pa napisah da je sa placa Vlajkovic. Cena je bila 2700 na placu + popust za prijatelja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 738 Posted August 20, 2014 Izvini, u isto vreme smo postovali, pa nisam video sta si napisao. Stvarno je nisi puno platio, izgleda odlicno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted August 20, 2014 Ko je malo pratio Polovne ovo je ona sto je bila 2 godine na oglasu u Sapcu. Nikad mi nije bilo jasno zasto nije prodata. Cena nije bila strasna. A razlog zasto nije cena spustana je jednostavan - vlasnik zaboravio da je ima...Pa kako je obnavljao oglas, a zaboravio da je ima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted August 20, 2014 Od ulaganja danas je odradjen mali servis, dva stabilizatora, gumice balans stangle, reciklaza klime i brisaci. Ostaje za koji dan kad se uhvati vremena zupcenje i PK razvod i rashladna tecnost. Danas je porucen i Zavoli Bora gasni uredjaj, ali ce i on da saceka dok se nadje vremena u radionici. Ko je malo pratio Polovne ovo je ona sto je bila 2 godine na oglasu u Sapcu. Nikad mi nije bilo jasno zasto nije prodata. Cena nije bila strasna. A razlog zasto nije cena spustana je jednostavan - vlasnik zaboravio da je ima...Pa kako je obnavljao oglas, a zaboravio da je ima? Pa stajao je na komisionoj prodaji, a plac je obnavljao. Nije vlasnistvo placa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted August 21, 2014 I ja kad videh slike htedoh da prokomentarišem za boju da je odlična, ali već rekoše svi to isto Odličan auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3599 Posted August 21, 2014 Nikad nisam imao afiniteta ka SW modelima ali sad iz ovog priloga sam spreman da menjam mišljenje. Čestitke! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted August 21, 2014 (edited) ...i na ovoj poslednjoj slici se vidi da ponovo imam srece: nikad zapaljena cigareta i nikad upotrebljen upaljac Edited August 22, 2014 by kolega.jankovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
notorni 0 Posted August 21, 2014 Lepa je. Srećno i da se navozaš lepo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted August 21, 2014 Ništa bez fiće Quote Share this post Link to post Share on other sites