totti 13176 Posted October 13, 2014 Nisam znao da i taj motor ima varijabilno otvaranje ventila Quote Share this post Link to post Share on other sites
boxersquadra 0 Posted November 2, 2014 Sve cestitke Martini...odlicna je nema sta...sto kaze neko od kolega samo jos ti Morimoto hvala i udri....da se puno kilometara navozas i da te dobro sluzi...a sumnjam da nece...kao nova je...sve 5..Veliki pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted November 2, 2014 Nisam znao da i taj motor ima varijabilno otvaranje ventila Ima,ima s tim sto ja i ne volim bas nesto taj sistem . Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted November 2, 2014 Moj drugar vozi lanciu na taxiju sa tim motorom....bije vec 600hkm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted November 2, 2014 Ja ih ne volim samo zbog varijatora. Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted November 2, 2014 Pa i tvoja alfa ima varijator pa je volis. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted November 2, 2014 Nisam rekao da je volim iz tog razloga,s tim sto kod mene je sve oket,ali kad cujem neke kako rade i kad cujem jednog stila kod mene u kraju ,kako radi,zgadi mi se. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted November 2, 2014 Ja sam davno rekao da ko ima ispravan varijator faze sipa 10w60 nikad nece imati buku pod haubom. Istina je da ti motori mogu dosta da predju, ali opet ne trpe jako grubu voznju. Ono sto mene nerivira, a svi motori te generacije to imaju je grub rad motora. Jednostavno nema tu ni trunke prefinjenosti i rafinisanosti u radu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted November 2, 2014 Inace mogu da se pohvalim i potrosnjom u lokalu izmedju 9-11 litara gasa po ovoj hladnoci. Sipam ga trenutno po ceni od 60 dinara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted November 2, 2014 Bila je Lybra JTD sa potrošnjom ispod 3 l , a ti se hvališ sa tako rasipničkom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted November 2, 2014 Ima se moze se Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted December 25, 2014 Desile su se neke promene u kucnom voznom parku i resio sam da prodam ovu Lybru. Ako nekoga zanima neka se javi. Neka moja cena je 3200, a moze i neka korekcija. Smatram da to nije puno za auto koji je registrovan i sa uradjenim velikim i malim servisima. Za sada samo ovde pa cemo kasnije i zvanican oglas sa fotkama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted December 27, 2014 Mali upgrade Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 27, 2014 Ofarbana maska? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted December 27, 2014 Projektori. Martini se uvezbao u smirglanju farova Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 27, 2014 A ja na far nisam ni obratio paznju Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted December 27, 2014 Taman za Marka Jovanovića. Samo ključ u bravu i teraj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 27, 2014 Mora da je napravi da dimi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted December 27, 2014 ko ti pravio staklo i od cega? ili si deljao fabricko staklo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted December 27, 2014 Deljao fabricko staklo. Projekat je vec bio otpoceo pre nekoliko dana, ali igrom slucaja zavrsice u rukama nekog novog vlasnika. Nisam imao plan da prodajem auto tako da ni lud ne bih nekom to smirglao i gubio vreme. Ovako ce nekom da dodje kao poklon. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojankov 36 Posted December 27, 2014 Iznutra je moralo da se smirgla? Je li bio problem tj. je li tesko smirglati staklo? :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted December 27, 2014 Evo pa zakljuci sam http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/62896-lancia-lybra-ugradnja-projektora/?hl=%2Blybra+%2Bprojektora Quote Share this post Link to post Share on other sites
boxersquadra 0 Posted January 14, 2015 odlicno se morimoto uklopio...i kod mene sljakaju savrseno,,,,pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites