Jump to content
FAS Goran
neshaoct

FLCS u Zrenjaninu

Recommended Posts

E ljudi,ja cu povesti moju devojq na sqp,ono,svugde idemo zajedno :)

Samo vodi , taman da ne budem jedino zensko :):thumbsup:

I Nesho predsednice , Mane ide samnom !!!!! :harhar:

@ Irokanji

Rek'o sam ja da se tvoji aduti ubeđivanja razlikuju od naših...i da Mane neće moći da im se junački odupre... :D

Novosađani samo lagano :welcome: , za početak preporučujem da skrenete prema Kaću pa Budisava, Šajkaš, Đurđevo, zatim žabaljska raskrsnica, ZR, zbog radova na Zrenjaninskom Putu.

Sutra ću malo o detaljima zbormnom mestu itd.

P.S. nemojte da se osramotite, ovi iz BG najavljuju masovnost :rolleyes: , Novi Sad je ipak velik grad.

Kole ima tešku ruku...i oprostiće ti što te je tukao jer si ovim postom doveo u sumnju njegove organizacione mogućnosti... :D:D;)

Uostalom...nemamo šta da se plašimo...ionako uvek dušman pojede najviše :harhar: (kada Banetova devojka nije prisutna)...

Ja sam izgleda ili koristio STEALTH mod, ili stvarno nisam mnogo pojeo, kad me niko nije primetio na proslom rostiljanju!

:harhar:

Edited by Bajker

Pa tebi treba puno rane,ipak ti vozis Skodu,treba to savladati....

'El to ona sa Pala? :D

Nije ona sa Pala,vec je bila na Palama ;)

Znaci dve zenske u Stilu sa stilom. :rolleyes:

Bash tako :D

Novosađani samo lagano :welcome: , za početak preporučujem da skrenete prema Kaću pa Budisava, Šajkaš, Đurđevo, zatim žabaljska raskrsnica, ZR, zbog radova na Zrenjaninskom Putu.

Sutra ću malo o detaljima zbormnom mestu itd.

P.S. nemojte da se osramotite, ovi iz BG najavljuju masovnost :rolleyes: , Novi Sad je ipak velik grad.

Novosadisti,mozhete ici i preko Temerina jer je ovaj glavni put zatvoren od pola 6 ili pola 5 ujutru do 17:30 ! Ja se sinoc vracao posle 17:30 i morao sam da idem onim izderanim asfaltom :S

Vama bi najbolje bilo da se svi skupite na Avia pumpi,na izlazu iz NS jer svakako morate tuda proci ;)

Novosadisti,postujte,dogovorite se gde da se nadjete! I da,zhelim da vam kazhem da NIKAKO ne prelazite ogranichenja od 80km/h na otvorenom putu i 50 ili 40km/h po selima jer murije ima na izvoz,bukvalno od NS do ZR ih ima na jedno 5 mest... :)

Inache,ajde da vidimo konachan spisak ko dolazi (kopirajte ovo ispod vasheg narednog posta)

-Dejan_Zr

Pa čemu nam služi prijavna forma :D

Aleksandar-kole

mane

Misko ///m

bokija

podvarak

goransid

kobus

zulurbr

KGB - phantom

Bajker

marelikk

gilell

toma integrala

joca.vrag

FormulaF

timi

ozy

silenci

malac1971

irokanji

Dejan_Zr

Mister_No

vuleue

Dule 021

Wilie

Grafit

Dakle, nisu se prijavili svi iz ZR, kao ni svi iz BG (kao npr predsednik, neke devojke i tako :D ). Ako ja dobro brojim to je 26 prijavljenih and counting... :)

I ja cu verovatno doci,kazite kad i gde da se nadjemo...AVIA pumpa mi je odlicno mesto za sastanak..

Pa dobro, da se Novosađani nađemo na AVIA pumpi nešto pre 11h i da krenemo u 11h?

To znači da bi išli preko Budisave-Đurđeva.

Pa čemu nam služi prijavna forma :D

Aleksandar-kole

mane

Misko ///m

bokija

podvarak

goransid

kobus

zulurbr

KGB - phantom

Bajker

marelikk

gilell

toma integrala

joca.vrag

FormulaF

timi

ozy

silenci

malac1971

irokanji

Dejan_Zr

Mister_No

vuleue

Dule 021

Wilie

Grafit

Dakle, nisu se prijavili svi iz ZR, kao ni svi iz BG (kao npr predsednik, neke devojke i tako :D ). Ako ja dobro brojim to je 26 prijavljenih and counting... :)

I ja, i ja :yes

Popunio sam prijavu ali izgleda da nije uspelo... :unsure:

Dakle, krenuo bih sa parkinga (Inter)kontinentala i ima mesta za ljude koji nemaju prevoz.

Za sve one koji su se prijavili, i za sve one koji nisu a žele da dođu,

ekipa iz Beograda i deo ekipe domaćina okupiće se u centru oko 12h, bašta ispred hotela Vojvodina, ako ne bude mesta prva slobodna u ulici Kralja Aleksandra (pešačka zona) :thumbsup: .

Automobili će biti parkirani na velikom parkingu ovde GPS(45 22 39.59N; 20 23 33.74E):

tQSX0.jpg

Posle kraćeg zadržavanja valja otići na mesto gde će se peći roštilj najkasnije u 13h B) ovde GPS(45 23 35.50N; 20 25 13.06E):

tRUNJ.jpg tSnJr.jpg

Novosađani ako treba neko da vas sačeka ispred ZR javite, za ekipu iz BG to je već organizovano.

Za sve ostale, dođite da se družimo :yes

ako smo prinuđeni da vozimo po ograničenjima - onda od Genexa mora da se krene najkasnije u 11 da bi u ZR bili u 12 - zar ne :whistle: nigde nepiše tačno vreme starta :question:

Vreme polaska iz Beograda biće negde oko pola 11...sa parkinga kod Intera, tj. tamo gde uvek imamo redovna Okupljanja...

18696682.th.jpg

Dakle...kod Intera počnite da dolazite oko 10:00...i do nekih 10:15 da se svi skupimo...kako bi krenuli najkasnije u pola 11 :thumbup:

Za sve one koji su se prijavili, i za sve one koji nisu a žele da dođu,

ekipa iz Beograda i deo ekipe domaćina okupiće se u centru oko 12h, bašta ispred hotela Vojvodina, ako ne bude mesta prva slobodna u ulici Kralja Aleksandra (pešačka zona) :thumbsup: .

Automobili će biti parkirani na velikom parkingu ovde GPS(45 22 39.59N; 20 23 33.74E):

tQSX0.jpg

Posle kraćeg zadržavanja valja otići na mesto gde će se peći roštilj najkasnije u 13h B) ovde GPS(45 23 35.50N; 20 25 13.06E):

tRUNJ.jpg tSnJr.jpg

Novosađani ako treba neko da vas sačeka ispred ZR javite, za ekipu iz BG to je već organizovano.

Za sve ostale, dođite da se družimo :yes

Kole,meni su beogradjani blizhi i mogu ih ja sachekati,a ti cesh novosadjane,okej ?

Inache,Kole,zovnem te sutra!

Mogu i Novosađani da dođu u centar, nije problem.

Da li oko Trga Slobode i Skerlićevom može da se dođe do tog označenog parkinga?

P.S.

Ne znam samo koji dzindzov je Googlu poslao mapu u kojoj je Kralja Aleksandra uža od Skerlićeve.

Za one koji polaze iz Beograda - nastampao sam ove dve mape sto je postavio Kole, pa cu da vam ih podelim ispred Inter-a :thumbsup:

P.S. Ako neko nije gadljiv na voznju u Skodi, ima mesta kod mene u kolima

Edited by Bajker