kreator 285 Posted March 21, 2019 Nema taj motor regulator pritiska goriva..Jel ti normalno pali kad je vruć? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3261 Posted March 21, 2019 (edited) Obratiti pažnju! Edited January 4, 2020 by neshaoct prebacio sliku na FLCS server 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
hgt 6 Posted March 21, 2019 On 3/21/2019 at 1:11 AM, kreator said: Nema taj motor regulator pritiska goriva..Jel ti normalno pali kad je vruć? Kad je vruc motorbi ugasim auto i hocu opet da ga upalim daleko brze upali On 3/21/2019 at 6:17 AM, Mijailović P. said: Obratiti pažnju! To crevo je bilo uvrteno i duze u obliku federa , ne znam zasto ga je majstor skratio , a zasta sluzi to crevo ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3261 Posted March 21, 2019 To je veza sa evap posudom a uskoj vezi je sa snabdevanjem goriva. Možda je problem povezan sa tim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hgt 6 Posted May 5, 2019 Samo da javim da je problem resen teskog paljenja , u pitanju je bila pumpa goriva uzeta druga pumpa polovna suto pali ko mina 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dexa313 13 Posted May 7, 2019 On 3/21/2019 at 1:11 AM, kreator said: Nema taj motor regulator pritiska goriva..Jel ti normalno pali kad je vruć? Ima regulator pritiska ali je integrisan u pumpi goriva. 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
kreator 285 Posted May 8, 2019 Mislio sam da nema posebno izveden regulator pritiska negde kod motora.Kad sam rasturao kod mene usisnu granu crevo od goriva je direktno povezano na cev sa diznama. Sad kakav regulator ima na pumpi ne znam.Teba da ima kuglicu sa oprugom koja sprečava povrat benzina u rezervoar.To sam gledo na yt.Kad to propadne onda gubi pritisak i ne pali na prvu. Mislim da je to problem kod mene.Al mi se ne menja pumpa samo zbog toga.Inače posle prvog težeg palenja ceo dan pali bez problema. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dexa313 13 Posted May 8, 2019 Ako sumnjas da gubi pritisak , probaj par puta da das kontakt da odzuju pumpa par puta pa onda ga startuj. Jer mu onda nabijes pritisak u sistem koji je izgubio preko noci . Quote Share this post Link to post Share on other sites
kreator 285 Posted May 8, 2019 To i radim.Kratko zaverglam neće da upali.Drugo verglanje uvek upali.Ponekad upali i na prvo alo mora malo duze.Na početku sam mislio da je pumpa slaba.Ali već godinama tako radi.Nema problema sa snagom gas prima odlično. Jednostavno to je taj jednosmerni ventil koji vremenom propadne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3261 Posted May 8, 2019 Malo sredstva za čišćenje dizni neće da mu škodi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vladan035 1 Posted January 2, 2020 (edited) Pozdrav svim članovima i srećni praznici,imam problem sa pritiskom pumpe za gorivo.Zamenio sam pumpu za gorivo,regulator pritiska je u kućištu pumpe i on mi je malo sumljiv zato što pumpa gubi pritisak.Gde da nadjem taj regulator? Edited January 4, 2020 by neshaoct spojeno 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9492 Posted January 4, 2020 @Vladan035 Na nekom od otpada, ali nešto ne znam da li će ti iko prodati samo regulator, već ide zajedno sa pumpom. Kome će oni posle prodati pumpu koja ne može da radi jer nema regulator pritiska goriva... Ili, imaš npr. ovde nov za 2.800 dinara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vladan035 1 Posted January 4, 2020 Upravu si za to,ja bi ga kupio novog samo što je taj regulator bez one lulice gde ide crevo Quote Share this post Link to post Share on other sites
hgt 6 Posted June 5, 2020 Fiat bravo 1.6 16v 2001 god , regulator pritiska goriva se nalazi na samoj pumpi goriva e sad zanima me da li moze da se kupi novi i da se zameni ili mora cela nova pumpa da se kupi ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dexa313 13 Posted June 6, 2020 Meni je bila procurela pumpa na regulatoru pritiska . Na forumu su mi neki ljidi preporucili da moze da se zalepi sa super lepkom i sodom bikarbonom. Sto sam ja uradio i drzalo je. Nazalost kasnije je crkao i motor . Jer auto nije dugo vozen , pa se onda benzin pocne razdvajati i prave se neke gromuljice smole koje sjebu pumpu. Tako da sam zamenio drugom polovnom. Koliko znam ne moze se posebno samo zameniti regulator pritiska , osim da padne neko budzenje. I ako budes menjao pumpu goriva , dobro obrati paznju na precnik pumpe. Iako izgledaju indeticno ima ih u bar dve velicine. Ja sam kupio pumpu na oko indeticna ali kad sam je gurno u rezervar nisam mogao je pritegnem jer je bila malo manja , za neka tipa 2 cm. Pa je palo budzenje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hgt 6 Posted June 6, 2020 Ja sam stavio od fiat bravo 1.2 16v uklapa se samo sto nema filter goriva na njoj a original pumpu nikako ne mogu da nadjem Quote Share this post Link to post Share on other sites
hgt 6 Posted July 15, 2020 Fiat bravo 1.6 16v 2001 god , danas sam saznao da na ovoj novijoj pumpi za ovaj model automobila regukator pritiska goriva se nalazi u donjem delu pumpe ili ga uopste nema , meni je pumopa stigla bez tog regulatora u gornjem delu ispod caske , na staroj pumpi je regulator upravo tu bio u girnjem delu ispod casice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hgt 6 Posted July 15, 2020 Ja ovde nigde ne vidim regulator pritiska goriva , zna le neko o cemu se radi ovde? Quote Share this post Link to post Share on other sites
hgt 6 Posted July 15, 2020 (edited) Ipak se regulator pritiska goriva nalazi u donjem delu filtera kod ovog malog cepica otvorio sam ga i tu se vidi regulator , izmesten je namerno da ne bi probio u casicu u gornjem delu , kszu da su to novije pumpe ima na oglasima je prodaju nova 60 e. Edited July 15, 2020 by neshaoct formatiranje 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites