Jump to content
FAS Euroauto Goran

kreator

Members
 • Content Count

  556
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kreator last won the day on November 22 2018

kreator had the most liked content!

About kreator

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Smederevo

Previous Fields

 • Garage
  Bravo 1,6 sx Alfa Romeo 159.1,9jtdm

Recent Profile Visitors

2350 profile views
 1. kreator

  Kuda ide ovaj svet?

  Sreća pa kod nas nema pruge.
 2. Ima raznih ludaka.Prošle nedelje dok sam radio tehnički i čekao u agenciji zove lik za neki kombi nije prošao a treba da plati. Dere se u slušalicu ženi koja tu radi.Reko šta mu je neispravno? Kaže gospđa da mu ne radi siglnalizacija rikverc svetlo pozicija i još nešto. Ne razumem takve debile koji nisu sposobni da zamene par sijalica da bi bili ispravni.
 3. To za ecu dok je vruć ne mora da znači.Uglavnom elektronika radi bolje na normalnoj temperaturi nego kad je hladna.Moguće da je problem neki oko kontakta na ecu (hladan lem) pa s tim radi normalno kad se zagreje.
 4. Tih 11,9 je malo.Skoro pa skroz izpražnjen akumulator.12,7 je zato što je prazan trebalo bi da pokazuje od 13,7 do 14,5 volti.Treba da napuniš akumulator pa onda isprobavaj gde gubi.
 5. Toma Mona ostao na nivou kosa tanka uspravna debela..Mada ni to nije usavršio.
 6. Moj je Bravo 98 god verzija sa plastičnom usisnom granom.Katalizator se nalazi na prednjem delu auta posle pletenice od motora ka zadnjem delu. Prvo ide katalizator pa onda srednji i zadnji lonac..Pristupačan je da se snjim manipuliše tj nije zavučen ka motoru ako te to zanima.
 7. Tab polar 56 ah, rikno pred zimu 2020.Kupljen je januara 2016 god.Moje iskustvo a kolko hvale tu grupu akumulatora vesna topla itd je ne kupovati ih. Za iste pare sam tad mogao da kupim Vartu.Mozda bi izgurala još godinu dana.
 8. To što mi imamo ove jeftine ramove koji koštaju 300 din par.Ima preko al za njihove dimenzije tablica vrlo lepih ramova. Ne razumem to lepljenje tablica za auto pogotovo ako nekad planiram da ih skinem? Valjda je to samo trend da se zalepe.
 9. Može da ih puni ali bi trebalo da ih puni duže vremenski u odnosu na akumulatore manjeg kapaciteta. Isto ti je to ,svi su 12 volti.Kod punjača je bitna sama regulacija punjenja tj sa kolko ampera počinje punjenje i sa kolko završava . Isto tako sa kolko volti počinje da puni sa kolko volti završava.Ameraža ne bi terbala da bude veća od 5 a. Većina loših punjača sve to radi sa malo voltaže tj uštrojen punjač do određene voltaže i amperaže. Takvi punjači nisu nikad spsobni da do kraja odrade punjenje.Kvalitetni punjači imaju ručno određivanje amperaze i voltaže ali su dosta skupi.
 10. A šta može da mu fali.Struja je struja kao i određena amperaža.Cela fora oko punjenja je da li nekom akumulatoru smeta punjenje sa većom strujom i amperažom ili nižom. Zavisno od akumulatora šta mu više odgovara.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...