Jump to content

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

FAS Euroauto Goran Vlada

kreator

Members
 • Content count

  487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kreator last won the day on November 22 2018

kreator had the most liked content!

About kreator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Smederevo

Previous Fields

 • Garage
  Bravo 1,6 sx

Recent Profile Visitors

1306 profile views
 1. Čekaj sad se ovi iz asocijacije odjednom ekološki ostvestili? Au.. Da nema to mozda veze samo sa parama?Slabo im ide prodaja delova i sl.
 2. Trivan jedan od ozbiljnijih ministara.Kad bi se zezali. Šta čini taj opasan odpad? Ulje i ostale tečnosti? Staklo plastika i lim?
 3. Sve što radi AMSS može da uradi i tehnički pregled.Al jbg 100 e su 100e.Tašna mašna itd.Uzimanje para što da ne.
 4. Šta reći a ne zaplakati? Oni sve bogatiji a narod sve siromašniji.
 5. Svratio do nekog privatnika trazio mi 3500.Nisam proveravao ostale ako nađem neki info javiću.Inače u Dunav autu na ulazu u Smed sa strane Grocke. Ja svratio zakazao za ujutro u 8.Sve odrađeno na vreme platio reg zalepili nalepnicu i vozi.
 6. Ja odradi skoro tehnički.Cena 3 soma u Dunav autu ovde u Smed.
 7. Šta bi onomad kad beše protest oko poskupljenja goriva nešto ne vide te taksiste kad da se priključiše? Šta sad?
 8. Na bregaste ide alat radilica ide prvi klip u gmt može sa komparaterom da se proveri.Mada ima tačaka i na zamajcu. Kad se blokiraju bregaste treba da se našteluje i radilica.Problem nastane da radilica pobegne dok se kajiš zateže. Najbolje je da se i radilica ukoliko je moguće blokira i onda nema promašaja.Inače kad se sve dobro uradi nema razloga da motor ne radi kako treba. Obično majstori nemaju alate pa odrade od prilike i onda naprave problem.
 9. Što se tiče zamora materijala prilikom remota to što se oštetilo se zameni novim.Još malo pa godinu dana od zamene prednjih od Tejovića. Nikakvih problema.
 10. Kuda ide ovaj svet?

  Vulin verovatno odgledo sve delove Ramba i dobio počasnu kartu.
 11. Cene goriva...

  Severno Makedonsko devojče ,natoči mi benzinče..
 12. Naši snimci iz saobraćaja

  Ima baš puno budala koji uopšte na koriste mozak.. Skoro mi se desilo uključivajući se na auto put sa pumpe Mali požarevac naletim da kretena koji vozi unazad prema meni.Sreća primetio sam mu rikverc svetla i nekako sam izebagao da ne udarim u njega.Nit je upalio sva 4 ništa.
 13. Fiat Marea / Bravo 1.6 - gasi se

  Kd ode senzor radilice nema šanse da upali.Jedino pregledaj konekciju od senzora pa na dalje da negde ne pravi spoj.Jel ti uvek radi pod sauhom kad je ladan normalno ili se ugasi i tad?
×