Jump to content
FAS Euroauto Goran

kreator

Members
 • Content Count

  544
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kreator last won the day on November 22 2018

kreator had the most liked content!

About kreator

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Smederevo

Previous Fields

 • Garage
  Bravo 1,6 sx Alfa Romeo 159.1,9jtdm

Recent Profile Visitors

1668 profile views
 1. Može da ih puni ali bi trebalo da ih puni duže vremenski u odnosu na akumulatore manjeg kapaciteta. Isto ti je to ,svi su 12 volti.Kod punjača je bitna sama regulacija punjenja tj sa kolko ampera počinje punjenje i sa kolko završava . Isto tako sa kolko volti počinje da puni sa kolko volti završava.Ameraža ne bi terbala da bude veća od 5 a. Većina loših punjača sve to radi sa malo voltaže tj uštrojen punjač do određene voltaže i amperaže. Takvi punjači nisu nikad spsobni da do kraja odrade punjenje.Kvalitetni punjači imaju ručno određivanje amperaze i voltaže ali su dosta skupi.
 2. A šta može da mu fali.Struja je struja kao i određena amperaža.Cela fora oko punjenja je da li nekom akumulatoru smeta punjenje sa većom strujom i amperažom ili nižom. Zavisno od akumulatora šta mu više odgovara.
 3. Ja u Alfu sipao Seleniu wr 5w30.Za sad sve ok.Jel ima neka alternativa za to ulje?
 4. kreator

  Kuda ide ovaj svet?

  Dok su Ameri bili kolko tolko se vodilo računa o zagađenju.Znam da je zaštita na radu bila rigorozna.Nisi mogao da uđeš u krug fabrike bez zaštitne opreme.Mnogi su otkaze dobijali zbog alkohola i ne poštovanje mera bezbednosti na radu.To znam jer mi drug radi godinama tamo.Nije se šljaka rasturala po okolini i sl.Od kad su KInezi preuzeli usledila je katastrofa. Postoje ogromna brda u okolini koja su nasipana otpadnom šljakom koja sadrzi brojne otrove a pri tome je i radio aktivna.O prašini da ne pričamo.Ja živim vazdušno nekih 4-5 km od železare mozda i manje a često prolazim kad idem prema Požarevcu.Sve to gledam.
 5. Ko neće da povlači ručnu može ovo da kupi i nema problema.
 6. Čemu onda služi ručna tj parkirna kočnica ako se ne povlači? Ja uvek povlačim kada sam na nagibu i uvek ubacim u prvu.Ne kontam šta moze da se pokvari?
 7. Nisam kačio do sad na dijagnostiku.Jedina greška što svetli je za parking senzore.Jednom se upalila za tečnost za stakla i to je sve. Al videću da nakačim pa će valjda da pokaze koji je u kvaru. Što se tiče parkiranja naviko sam se jeste da je nepregledna pozadi al se snalazim nekako.Inače sam iz Smedereva.
 8. Gledao malo ispod zadnjeg branika .Postoje dva konektora malo sam naprskao naftom pogledao kontakte sve je ok. Inače senzori nisu baš prisupačni za vađenje iz branika.Buni me što pojma nemam koji su u problemu zadnji ili prednji. Čekam malo lepše vreme pa da se pozabavim sa problemom.
 9. Ja na mojoj imam senzore i napred i pozadi samo što ne rade.,Radili su leti kad sam kupio auto.Čim je pala prva kiša ne rade.Pojma nemam o čemu se radi?
 10. Meni nije ništa iskakalo valjda zbog ad blokera.Što se tiče fotke ne kontam kako ljudi uspeju da izvedu ovako nešto? Tu je parking iza Amana plus onaj regularni 40 din sat. Ima komocije kolko oćeš a oni bi na prugu.
 11. Danas sam podmazao krajeve koje idu na menjač onako kolko sam mogao da priđem običnom tovatnom mašću.Posle sam napravio jednu kraću voznju i oseti se da ide lakše. Prbaću kad budem imao vremena da uradim komplet podmazivanje pa javljam rezultat.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...