Jump to content

kreator

Members
 • Content count

  469
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kreator last won the day on November 22 2018

kreator had the most liked content!

About kreator

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Smederevo

Previous Fields

 • Garage
  Bravo 1,6 sx

Recent Profile Visitors

1262 profile views
 1. Ti si se držao propisane brzine pa ti izletela neka budala koja je vozila 100-120 kmh
 2. Ameri odavno ukinuše prednju tabilcu a naši još uvode nekakve nalepnice.O plastičnim saobraćajnim dozvolama da ne pričam.Banana država.
 3. Sve te fabričke specifikacije su pisane za nove motore.Ako nekom motor tiše radi sa gušćim uljem što da ne. Pa ne slije se svo ulje u karter kada bi tako bilo većina motora bi odavno riknula.Nešto ostaje u kanalima i sklopovima.Čim okreneš ključ pumpa pravi pritisak i podmazuje. Valjda ste gledali kad se pakuje motor.Svaki deo se prvo naulji pa montira.Niko ne stavlja na suvo.
 4. Pre ugradnje novog treba proveriti ispravnost punjenja alternatora.
 5. To u srednjoj traci rezervisano za do 200 na sat.Ona levo je za do 300 +
 6. Kad daš kontakt treba na kratko da odradi pumpa i da stane.Nekolko sekundi.Proveri napon na kablu koji daje napajanje na pumpu.Ako nema pogledaj relej i osigurač pumpe goriva.
 7. Ma ajde ? Izašlo iz Srbije 220 miliona evra.A kolko izađe od uvozničkog lobija koji uvoze povrće iz Albanije meso iz Argentine i ostale stvari koje postoje ovde?Uništavajući našu privredu i poljoprivredu.
 8. Dobro je i ovoliko izdrzao kako su ga gradili i ko ga je sve gradio.
 9. Naši snimci iz saobraćaja

  Ja kontam da se uglavnom uzentaju od onih par krivina i tu zeznu stvar u startu.Posle kad se ispravi sledi baš veliko brdo.Al kad prođu brdo posle na nizbrdici ko kamikaze.Isto to i na Begaljičkom brdu kad se spuštaju. Primetio sam da se ovi sa stranim tablama manje bahate nego ranije kad su stalno nešto ablendovali.
 10. Naši snimci iz saobraćaja

  Svi oni koji uz Bubanj potok uzbrdo kilave a kad dođe nizbrdica se zaliću ko idioti.Nikad neću to da razumem.
 11. Jednom prilikom sam video čoveka kome kad su menjali šolje i gume amortozera imao problema i došao na reklamaciju.Radilo se valjda o gumama lošeg kvaliteta ili loše urađen posao.Problem je bio lupanje u trapu.
 12. Da smo normalna zemlja taj glupi broj motora bi izbacili odavno.Pričali su ranije o tome a neće da se odreknu para što uzimaju za ukucavanje drugog.Plićarski sistem svako ti uzme po malo. Ja to sve merim sa količinom slobode čoveka.Mi je ovde stalno gubimo po malo uvođenjem raznih glupih propisa a poslednja je ona za folije.Kad ispičaš tako nešto nekom ko ne živi ovde ljudi se smeju.
 13. Jeremy Clarkson onomad reče kritikovajući električne automobile reče "nemam ja vremena da čekam da mi se auto napuni.Imam druge pametne stvari da radim u životu. Ovi nas nateraše da čamimo pola sata i više na tehničkom kao ovce a još da im to debelo platimo.Zar nismo jadni?
 14. Plazma ili LCD tv

  Proveri konekciju između displeja i ploče.Vidi jel ima prekida ,mrdni malo kabal pa vidi jer se vraćaju pikseli.Što se tiče rerne nije ovo grafička karta. U rernu mogu samo delovi koji su otporni na visoku temperaturu nikako papirni kondezatori i meka plastika.To sve popuca i istopi se.Pekao sam grafičke više puta al pro mora sve da se rasturi.
×