Jump to content

kreator

Members
 • Content count

  434
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kreator last won the day on November 22 2018

kreator had the most liked content!

About kreator

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Smederevo

Previous Fields

 • Garage
  Bravo 1,6 sx

Recent Profile Visitors

1142 profile views
 1. Aha sad kontam odakle oznaka na Pasatu 5.5 .To je potrošnja od 5,5 l na 100 km.
 2. Ja ne verujem to za Golfa. Ipak su to izvori iz žute štampe.Ja sam bio ubeđen da ni jedan Golf dizel ne prelazi 5 litra na 100 km.
 3. Nissan Micra 1.2 16V K12

  Menjaš karike zbog 1,5 litra ulja na 8k km?
 4. Kolarska pored kasarne i cela Vojvode Stepe je sa ulegnutim šahtama.Ali to je ulica koja je restaurirana nekih godinu dana a šahte su rezultat tog poduhvata.Verovatno nisu znali bolje to je graditeljski maksimum.
 5. Ja sam davno imao tl 845 ccm.Nije trpeo puno saug pa je znao da prelije.A da ga očistiš sve je prosto bukvalno nema ništa unutra.
 6. Dobar polovni mozes da ga proveriš samo ako je skinut sa opruge.Moj savet samo novi i to oba u paru.
 7. Fiat Punto mk.2 - zaštita alternatora od vode?

  Nema to veze sa Fiatom.Većina uveženih auta iz zemalja gde je velika vlaga imaju problem sa oksidiranjem aluminijuma.Videh to skoro na jednom fokusu uveženom iz Holandije.Sad kao bosh je svetinja? Odakle ti to?
 8. Ovo ni onaj rus auto limar ne može da sastavi.Drvo zna da bude zeznuto kad se promaši put al ovaj je pokupio još svašta nešto.
 9. Čime bi prao rezervoar ? Naftom?
 10. Tolka je navala da je mučenik morao da digne cenu.Opravdanje ko što eps treba da digne cenu struje.
 11. Fiat Bravo / Marea - upaljač ne radi

  @Stojke87 Nemoj se zezati sa instalacijom.Moze da se desi neki belaj..Tako moj burazer rasturao nebo i tapacirao pa skarabužio neke žice na plafonskom svetlu.Loša bila izolacija pa se spojilo u toku voznje umalo se nismo zapalili. Cela žica je izgorela za minut.Ako nešto spajaš trudi se da bude dobro izolirano ili zalemljeno...
 12. Fiat Bravo / Marea - upaljač ne radi

  Jesi li dao kontakt?
 13. To i radim.Kratko zaverglam neće da upali.Drugo verglanje uvek upali.Ponekad upali i na prvo alo mora malo duze.Na početku sam mislio da je pumpa slaba.Ali već godinama tako radi.Nema problema sa snagom gas prima odlično. Jednostavno to je taj jednosmerni ventil koji vremenom propadne.
 14. Mislio sam da nema posebno izveden regulator pritiska negde kod motora.Kad sam rasturao kod mene usisnu granu crevo od goriva je direktno povezano na cev sa diznama. Sad kakav regulator ima na pumpi ne znam.Teba da ima kuglicu sa oprugom koja sprečava povrat benzina u rezervoar.To sam gledo na yt.Kad to propadne onda gubi pritisak i ne pali na prvu. Mislim da je to problem kod mene.Al mi se ne menja pumpa samo zbog toga.Inače posle prvog težeg palenja ceo dan pali bez problema.
×