Jump to content
FAS Euroauto Goran

kreator

Members
 • Content Count

  517
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kreator last won the day on November 22 2018

kreator had the most liked content!

About kreator

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Smederevo

Previous Fields

 • Garage
  Bravo 1,6 sx

Recent Profile Visitors

1538 profile views
 1. Kako se ovim pevaljkama desi da ne nađu nekog finog , maldog pametnog već razne matore buzdovane sa titulama i vezama? Posle im kriv đoka kad ih takvi odjebu.
 2. kreator

  Kuda ide ovaj svet?

  To šišanje na Aerodromu u Bg nikad nisam mogao da shvatim.
 3. Plavuša ga tupi o glupom lotusu a iza jugo crveni kabrio od Batistute.
 4. Nije to garaža ono je neka nastrešnica ili građevinska skela. Više me na to podseća.Ja nikad niti nameravam.
 5. Ovima sa b92 stvarno dosadno pa pišu razne gluposti a uglavnom veze nemaju. Ček bre imam rezervni tučak u Baravu nikad ga nisam koristio odo čas da vidim da se nije ubuđo.
 6. To su počeli da rade prošle godine.Cela ulica nema 100 metara.Nisam još video al carevi su.
 7. U Smederevu parking kod tvrđave još uvek slobodna zona.Ostalo su sve obeležili.Bagra neradnička.
 8. Jedina rastuća privredna grana u Srbiji je naplaćivanje kazni.U prevodu deri narodu kožu sa leđa što više. Jer su Srbi vrlo bahat i nevaspitan narod valjda tako treba?
 9. Vozim Brava sa tim motrorom već 6 godina..Nisam nešto mnogo prešao al je vrlo zahvalan.Ako je dobar motor samo redovno odrzavanje i nema problema. Svaka preporuka za 1,6.Mislim da se uz male izmene ugrađiovao i u Stilo. 76KW 103 hp.
 10. Koji su to plejeri u pitanju i pogledaj na deklaraciji kolko im je napajanje u amperima? Ne bi trebalo da se greju sa fabričkim zvučnicima vidi dal nije promenjen neki od zvučnika takođe pretresi instalaciju od zvučnika da nešto nije u kratkom spoju?
 11. Akumulator koji se puni duze vreme a ne prima struju je mrtav. Akumulator koji se napuni pokazuje napon a posle određenog vremena gubi struju a nije na potrošačima isto mrtav. Napuniš ga i ostaviš ga da odstoji 24 sata van vozila ako upali ok je ako ne upali baci kupi nov.Nema tu neke velike matematike.
 12. Konačno stigla alfa na njoj je trenutno exide premium 77ah od 760A udarne struje. Šta preporučujete kao zamenu da pazarim?
 13. Neka preporuka za akumulator za Alfu 159 1,9 150 hp? Koje amperaže da pazarim?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...