Jump to content
FAS Euroauto Goran

kreator

Members
 • Content Count

  550
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kreator last won the day on November 22 2018

kreator had the most liked content!

About kreator

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Smederevo

Previous Fields

 • Garage
  Bravo 1,6 sx Alfa Romeo 159.1,9jtdm

Recent Profile Visitors

1763 profile views
 1. Toma Mona ostao na nivou kosa tanka uspravna debela..Mada ni to nije usavršio.
 2. Moj je Bravo 98 god verzija sa plastičnom usisnom granom.Katalizator se nalazi na prednjem delu auta posle pletenice od motora ka zadnjem delu. Prvo ide katalizator pa onda srednji i zadnji lonac..Pristupačan je da se snjim manipuliše tj nije zavučen ka motoru ako te to zanima.
 3. Tab polar 56 ah, rikno pred zimu 2020.Kupljen je januara 2016 god.Moje iskustvo a kolko hvale tu grupu akumulatora vesna topla itd je ne kupovati ih. Za iste pare sam tad mogao da kupim Vartu.Mozda bi izgurala još godinu dana.
 4. To što mi imamo ove jeftine ramove koji koštaju 300 din par.Ima preko al za njihove dimenzije tablica vrlo lepih ramova. Ne razumem to lepljenje tablica za auto pogotovo ako nekad planiram da ih skinem? Valjda je to samo trend da se zalepe.
 5. kreator

  Kuda ide ovaj svet?

  Naš čovek 100%
 6. Može da ih puni ali bi trebalo da ih puni duže vremenski u odnosu na akumulatore manjeg kapaciteta. Isto ti je to ,svi su 12 volti.Kod punjača je bitna sama regulacija punjenja tj sa kolko ampera počinje punjenje i sa kolko završava . Isto tako sa kolko volti počinje da puni sa kolko volti završava.Ameraža ne bi terbala da bude veća od 5 a. Većina loših punjača sve to radi sa malo voltaže tj uštrojen punjač do određene voltaže i amperaže. Takvi punjači nisu nikad spsobni da do kraja odrade punjenje.Kvalitetni punjači imaju ručno određivanje amperaze i voltaže ali su dosta skupi.
 7. A šta može da mu fali.Struja je struja kao i određena amperaža.Cela fora oko punjenja je da li nekom akumulatoru smeta punjenje sa većom strujom i amperažom ili nižom. Zavisno od akumulatora šta mu više odgovara.
 8. Ja u Alfu sipao Seleniu wr 5w30.Za sad sve ok.Jel ima neka alternativa za to ulje?
 9. kreator

  Kuda ide ovaj svet?

  Dok su Ameri bili kolko tolko se vodilo računa o zagađenju.Znam da je zaštita na radu bila rigorozna.Nisi mogao da uđeš u krug fabrike bez zaštitne opreme.Mnogi su otkaze dobijali zbog alkohola i ne poštovanje mera bezbednosti na radu.To znam jer mi drug radi godinama tamo.Nije se šljaka rasturala po okolini i sl.Od kad su KInezi preuzeli usledila je katastrofa. Postoje ogromna brda u okolini koja su nasipana otpadnom šljakom koja sadrzi brojne otrove a pri tome je i radio aktivna.O prašini da ne pričamo.Ja živim vazdušno nekih 4-5 km od železare mozda i manje a često prolazim kad idem prema Požarevcu.Sve to gledam.
 10. Ko neće da povlači ručnu može ovo da kupi i nema problema.
 11. Čemu onda služi ručna tj parkirna kočnica ako se ne povlači? Ja uvek povlačim kada sam na nagibu i uvek ubacim u prvu.Ne kontam šta moze da se pokvari?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...