RedMan 2 Posted July 17, 2010 Da li Fiat Bravo 1.6 16 v 1997god.sa metalnom usisnom granom ima regulator pritiska goriva i gde se on nalazi,ako moze slika!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja1 0 Posted December 1, 2015 (edited) pozz sta je ovo posto mi deluje kao da pravi vakum i ovo crevo mi skupilo dosta? Edited January 4, 2020 by neshaoct prebacio slike na FLCS server Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 444 Posted December 1, 2015 regulator pritiska goriva, tako izgleda. Jel mozes bolju sliku da postavis? Koji auto u pitanju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja1 0 Posted December 1, 2015 fiat bravo 1.6 16V 1996 god pokusacu bolje sliku sutra da uslikam znaci crevo mi stislo kao da je vakum unutra da l treba tako ili ne? inace vozim ga na plin pa mi dizne zapekle pa nema dobar rad na benzinu da l je moguce zbog toga nesto? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3261 Posted December 1, 2015 (edited) Prva slika je vod benzinskih dizni. Sa slike ne vidim problem. Druga slika pokazuje nestručno odrađen vakum na gasnom isparivaču. Pod hitno menjaj. Edited December 1, 2015 by Mijailović P. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja1 0 Posted December 1, 2015 Od prve slike ispod tog konektora to cudo vodi do gore gde se vidi to providno crevo, sta treba da menjam? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ForrestGump 6 Posted December 1, 2015 To providno crevo što gore na prvoj slici vodi na to čudo ispod konektora pa do gore na drugoj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3261 Posted December 1, 2015 Loše slike, ispravljam se. Dakle, nisam do sada video ovakvo rešenje ali, neko je vezao vod benzinskih dizni na usis. (za ovo treba bolja slika) Znači da ventil nž railu/vodu pušta, pa kao da se ne bi rasipalo gorivo vratili ga na usis. Svašta! Nađi pouzdanog majstora da reši ovu glupost. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja1 0 Posted December 2, 2015 sa kosova sam tako da pouzdan majstor nema za fiat ima ali siptari a cim vide da si Srbin udaraju cene ko nenormalni, moze li to nesto uradi sam varijanta? postavicu bolje slike kasnije Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja1 0 Posted December 2, 2015 znaci to providno crevo mi povezano sa regulatorom pritiska goriva pa vodi gore na usis da li treba tako da bude? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3261 Posted December 2, 2015 Nije to regulator pritiska goriva, bar ne bi trebalo da bude. Tu se isteruje vazduh iz sistema /raila. Treba da bude zatvoren, sem u slučaju koji sam naveo. Ovako ubacuje benzin u usisnu granu i povećava /pojačava smešu, što nije dobro. Proističe da znog toga lošije "ide" na benzin. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted December 2, 2015 Obično je jedno crevo vezano za regulator pritiska. Preko tog vakuuma smanjuje se pritisak u railu tj regulator pritiska ranije otvara. Cela je fora da pri paljenju ima veći pritisak ubrigavanja.Zeznuto je kada ode membrana u reg. pritisaka onda svo gorivo završi preko vakuum creva u usis tj motor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja1 0 Posted December 2, 2015 sutra cu izbaciti bolje slike pa mi recite sta da radim sa tim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3261 Posted December 2, 2015 Koliko sam ja upoznat regulator pritiska je na vodu pre ulaska u rail i nalazi se sa suvozačeve strane, neposredno pre usisnika... Ae, čekamo slike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja1 0 Posted December 3, 2015 (edited) znaci taj regulator (ako je regulator) nalazi se ispod tih kablova od svecica pored tog konektora pa crevo to providno ide iz njega do gore na usisu Edited January 4, 2020 by neshaoct prebacio slike na FLCS server Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3261 Posted December 4, 2015 Malo sam se edukovao i priznajem gresku !Jeste regulator pritiska goriva i treba proveriti pritisak goriva obzirom da je problem u radu na benzin.Svakako zameniti to sugavo crevo nekim homologovanim.Jos jednom se izvinjavam zbog greske! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja1 0 Posted December 4, 2015 koje crevo to providno? i da l treba da ide znaci iz regulatora do gore na usis ili ne?po slikama ovako je l deluje da je sve ok ili je nesto premestano posto sam auto kupio skoro pa ne znam kako sta treba da bude Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 444 Posted December 4, 2015 Jeste, crevo ide na usis sa regulatora. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3261 Posted December 4, 2015 Kao što kolega reče, treba da stoji crevo a ujedno proveriti regulator. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted December 4, 2015 Vakuum crevo ima funkciju da smanji pritisak goriva u vodu. Recimo pre verglanja 2,5 bara a kar motor krene sa radom vakuum smanji na 2. Cifre su odokativno napisane ali veći pritisak može da utiče na količinu ubrizganog goriva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja1 0 Posted December 4, 2015 sta mu je onda sto mi ne radi lepo na benzin, na leto sam planirao da kupim onu tecnost za pranje dizni pa da sipam u rezervoar, mada kad dam kontakt zuji pumpa za gorivo par sekundi i stane ne zuji iritantno ali zuji priguseno Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan81 24 Posted December 11, 2015 To sto ces sipati za ispiranje nece ti bog zna kolko pomoci,najbolje je skinuti dizne i oprati ih u ultrazvucnoj kadi,ujedno ce se i proveriti da li su ispravne! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja1 0 Posted December 12, 2015 i to sto kazes najbolje na prolece kad sredim lamelu sednem u auto i u neki servis na dijagnostiku i sredim te sitnice naravno u centralnoj Srbiji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reloaded92 1 Posted February 26, 2019 (edited) Da li je problem ako je pukao filter na regulatoru pristika? Jel moze da se vrati bez njega jer ga neki slicni regulatori i nemaju. U pitanju je Bravo 1996- god Edited January 4, 2020 by neshaoct prebacio sliku na FLCS server Quote Share this post Link to post Share on other sites
hgt 6 Posted March 20, 2019 Fiat bravo 1.6 16v 2001 god , moze li neko da mi kaze gde se nalazi regulator pritiska goriva , auto dugo vergla dok upali pogotovo ujutru kad odstoji nekih 8 sati ? Quote Share this post Link to post Share on other sites