djape1977 32 Posted August 15, 2010 preporuka:marea 1,6 16v benzinjara limunzina. najmanje 150.000 na cajgeru.nezajebljiv motor jeftina ugradnja plina pa da se vozis jeftinije nego sa dizelom, nema sanse da je bio company car...karavani su najcesce presli 300.000 ili vise a svima je kad odes da pogledas auto kilometraza oko 100.000 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 708 Posted August 16, 2010 Evo jedne 2001 1,6 16V iz Nemacke koja ce uskoro biti u prodaji. A ima 170k km i unutra je,kao i spolja,jako lepo sacuvana.I za razliku od vecine,sem sto je iz Nemacke,ima i sva tri kljuca tj.dvaplava i jedan crveni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
djape1977 32 Posted August 16, 2010 pogledaj stanje enterijera, tu se najbolje vidi prava kilometraza. takodje, ako je redovno odrzavana, motor ce biti 100% ispravan na toj kilometrazi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 815 Posted August 16, 2010 Maree je takav automobil, takvih linija, da vrlo lako možeš videti da li je bilo havarija ili ne.Što se tiče enterijera, i tu su stvari vrlo jasne. Moj auto je prešao 200 000 km i jedino se vozačevo sedište do sada malo klimavo. Inače, sve ostalo je na svom mestu - sedište suvozača, zadnja klupa, tapaciri, tabla.... ). Što se tiče trapa, na njemu su još uvek fabrički delovi. Viđao sam svakakve Maree, i bilo je svakakvih....da ne pričam o jednoj sa "160000" km, JTD. Samo sam prišao prodavcu i rekao : "Druže, nemoj da se ljutiš, ali ovaj auto je prešao bar 300 000 km. Kako? Ajde, da ti pokažem svoju sa 200 000 km!" Dosta zavisi od stanja, kako je održavan, vožen.....Želi da kažem, ako te automobili bar malo interesuju i razumeš se u neke stvari (vezni lim, zazori između elemenata karoserije, trap, niajnse boje, rad motora....), lako ćeš provaliti sa čime imaš posla. Marea koju je Dule pokazao, npr, nije loša. Na slikama deluje zaista dobro, što se tiče limarije. Još ako je održavana kako treba, mislim da može biti dobra kupovina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragan zemun 0 Posted August 16, 2010 znate koja mi se svidja mi se ona sto ima prednji branik sa onim resetkama i da ima drugaciju instrument tablu onu lepu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted August 16, 2010 Ima jedan lep primerak,bar tako izgleda spolja,Maree karavan,u Zarkovu,mali autoplac,odmah posle trznog centra Titatnik,u centru Zarkova,a pre nadvoznjaka koji vodi za Bele vode.Napominjem da sam auto povrsno video,u prolazu,par puta,pa ako buduce kupce put navede na tu stranu,nek je pretresu Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragan zemun 0 Posted August 17, 2010 da nije auto plac zarkovo Quote Share this post Link to post Share on other sites
markitj narkitj 0 Posted August 17, 2010 nije, on je nakon nadvoznjaka za bele vode... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragan zemun 0 Posted August 17, 2010 ja sam stalno u tom kraju moracu da bacim oko. a jer zna neko koliko trosi 1.9 jtd? Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted August 17, 2010 temu o potrosnji imas OVDE Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragan zemun 0 Posted August 17, 2010 nasao sam jednu mareu 1999 godiste 2.4 jtd crna sve ima. enterijer crven pogledajte ako imate vremena. evo adresa http://www.polovniautomobili.com/oglas450487/fiat_marea_24_jtd/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
predrag&marea 0 Posted August 17, 2010 Ja to ne bih kupovao.Taj motor je malko prevelik za mareu.Premalo motornog prostora(slabije hladjenje,brze stradaju gumena creva,poprilicno posla kad je veliki servis na redu),pretezak motor za njen trap.Na kappi je ok,ali ovde trt.Na stranu sto covek napisao board kompjuter,a nije ni prisla tome. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragan zemun 0 Posted August 18, 2010 nema je ona marea sto mi se do bola svidjala. kome li je uvalio zivo me zanima. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragan zemun 0 Posted August 19, 2010 samo jedno pitanje. da li marea ima board i da li ima displej na kome pokazuje trenutnu potrosnju i tako to? Quote Share this post Link to post Share on other sites
predrag&marea 0 Posted August 19, 2010 ...ima samo displej sa kilometrazom i vanjskom temperaturom...videli ljudi da se nesto svetluca na tabli pa misle da je to board Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragan zemun 0 Posted August 20, 2010 e pa to nisam znao. hvala na informaciji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragan zemun 0 Posted August 22, 2010 samo mi jedna stvar nije jasna. kako to da sam naso fiat stilo za 3200 a ne mogu da nadjem mareu ispod 3500? i na sta lici taj stilo kad kosta toliko? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted August 22, 2010 Na krš...na šta drugo. Jadan onaj k'o poleti za tom cenom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragan zemun 0 Posted August 22, 2010 cuveni auto plac prodaje taj auto. a ja i dalje nemogu da nadjem nesto sto valja. http://www.polovniautomobili.com/oglas603050/fiat_marea_19jtd/ pa ko je ovde lud bre. prosle nedelje je trazio 3200 ni dinar nize. bacite oko na link. please Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blueshadow 0 Posted August 22, 2010 (edited) pa to je to sto trazis za 3 somica, stilo za te pare mora da je karakondzula neka, maree su sad u deficitu a pokazale su se kao veoma zahvalne "radne masine" edit: ova sa linka, ako ima asr i esp, alal mu racq Edited August 22, 2010 by Blackshadow Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragan zemun 0 Posted August 23, 2010 a nacicu ja nesto sto valja pa makar crkoimam par likova koji dovoze kola iz italije al im nesto bas i neverujem mnogona kraju cu da popizdim i da kupim tog stila od 3500 saoma pa kad bude nesto prvi put crklo oticicu kod tog sto mi ga je prodao i razbicu mu glavu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 26157 Posted August 23, 2010 A sta ako prodavac bude jaci od tebe? I da li mislis da znaju bas svaku sitnicu o autu koji nisu vozili nego ga samo preprodaju? Za Stila od 3.5 hiljade nemas pravo da se ljutis, umesto prodavca cena govori u kakvom je stanju auto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted August 23, 2010 Za Stila od 3.5 hiljade nemas pravo da se ljutis, umesto prodavca cena govori u kakvom je stanju auto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragan zemun 0 Posted August 23, 2010 a sta mislite da ja sam uvezem sam mareu?koliko bi me to kostalo?gledao po sloveniji kostaju po soma i po do dva? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 26157 Posted August 23, 2010 To nije lose, pod uslovom da imas logistiku gore i da ne kupujes auto na brzinu. Verovatno je teze da npr. proveris auto kod nekog majstora. Mislim da si dosta nestrpljiv i da je bolje da sacekas da se pojavi nesto iznenada i tada odreagujes. Moj matori je imao u planu kupovinu nekog auta ali nismo aktivno gledali. Onda je kolega sa foruma prodavao svoju Mareu i dogovorili smo se malte ne za jedan dan. Druge nismo ni gledali jer smo znali istoriju auta, gde je i kako odrzavan. O tome ti pricam. Quote Share this post Link to post Share on other sites