Marko_bg 0 Posted May 24, 2008 Znaci ostaje 25.5. u 17h...odlicno dolazim.Znaci to je tamo iza na onom velikom parkingu,odakle obicno krecu neki busevi za more i tako to? Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted May 24, 2008 Znaci to je tamo iza na onom velikom parkingu,odakle obicno krecu neki busevi za more i tako to?Jeste Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted May 24, 2008 i'm in :lool: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mans 1 Posted May 24, 2008 I 'm always there... :lool: ...sem kad nisam. :mrgreen: Quote Share this post Link to post Share on other sites
yoopie 0 Posted May 24, 2008 Navratio bih i ja, da se upoznamo ko ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 6874 Posted May 24, 2008 Bas me cudi da je na saabu ostavio posledice :? Mom kumu bila Kia Ceed na direktnom udaru gomila ledenica velicine oraha i nema nikakvih tragova - ko kaze da Kia ne valja Mislim da nije to do auta nego do mesta gde te uhvatilo nevreme.. Ja sam sa svojim Cee'd-om bio u Kneza Miloša gde nisam imao gde da se sakrijem i pošteno me izudarao. Posledice se vide, nisu toliko očigledne ali imam dosta "otisaka" po krovu i haubi. Doduše, ako auto nije sveže opran teško se uočavaju, ali tu su. Quote Share this post Link to post Share on other sites
seibi 0 Posted May 25, 2008 bicu tu verovatno i sa seicentom i deltom Quote Share this post Link to post Share on other sites
chela 2 Posted May 25, 2008 UtISCI???? meni je bilo ok ko i uvek, samo malo bi trebalo da se organozujemo za neko cepi, klopu eventualno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted May 25, 2008 bilo je skroz ok, slazem se za cepi umro sam od zedji! mogli bi da poradimo i na dovodjenju nekih zenskih chlanova :lool: Quote Share this post Link to post Share on other sites
yoopie 0 Posted May 25, 2008 Čuj umrli od žeđi... Toliko sam ožedneo da sam pio destilovanu vodu. Meni je bilo lepo, upoznao dosta ljudi, video stare prijatelje , kvalitetna priča. Sledeći put stvarno bi mogli da sednemo na neko piće. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shicky 0 Posted May 25, 2008 Jbg nisam mogao da dođem,doneću opravdanje sledeći put :mrgreen: Jel bio Nidža sa njegovim giga mega space foto aparatom da malo vidimo neke slidže? Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted May 25, 2008 nije bio nidza nazalost, tako da nema ni fotki Quote Share this post Link to post Share on other sites
alumiroi 0 Posted May 25, 2008 Nema fotki i bas steta, bas je bila super atmosfera.A i za pice je super ideja...I nedelja je izgleda vecini lepo legla...Sve u svemu :applause: Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 639 Posted May 25, 2008 Ne zamerite narode... Svaki moj pokušaj da budem na dva kraja grada u isto vreme nije uspeo, a napeo sam se samo tako. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted May 25, 2008 Steta sto nema bar neka fotka.Ja sam snimio samo onaj poluuspesni pokusaj Lancia vs. Aprilia (onaj drugi uspesni na zalost nisam): Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted May 25, 2008 svakog vikenda u svakom pogledu FLCS sve vise napreduje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko_bg 0 Posted May 25, 2008 Ko kaze da nema slika :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9728 Posted May 25, 2008 ...jel' mozda uslikan i novi Bravo ? :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko_bg 0 Posted May 25, 2008 ...jel' mozda uslikan i novi Bravo ? :coolNije dosao je malo kasnijeJbg nisam ja slikao,nego moja devojka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted May 25, 2008 uh... moj auto niko nije slikao, sva sreca, posto je bio najprljaviji na skupu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted May 25, 2008 Bilo mi glupo da ti kazem, ali... jeste! :mrgreen: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 9511 Posted May 26, 2008 kako je bilo...jbg nisam mogao da dodjem...el bilo nekih potezanja.... :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted May 26, 2008 Ne pratis Ja sam snimio samo onaj poluuspesni pokusaj Lancia vs. Aprilia (onaj drugi uspesni na zalost nisam): Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaskez 0 Posted May 26, 2008 Sorry na sledeci 100%. Quote Share this post Link to post Share on other sites
seibi 0 Posted May 26, 2008 bilo je super sve je vise autica...sunce ubi u glavu podhitno neko pice mora da se ubaci Quote Share this post Link to post Share on other sites