Jump to content
FAS Goran

Marko_bg

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About Marko_bg

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

1917 profile views
  1. Odlicne slike,stvarno svaka cast
  2. Evo i ja da predstavim svog tipa.Slike su sa prooslogodisnjeg streeat race-a.Trenutno je na cekanju,ali se nadam da cu ga spremiti za sledecu sezonu.
  3. Nije dosao je malo kasnije Jbg nisam ja slikao,nego moja devojka
  4. Delove koje mi prodajemo su kao prvo polovni i nemaju garanciju. Druga stvar je da ako se i desi da deo koji kupite kod nas je neispravan ili vam ne odgovara,vrati se u normalno vreme(do neka 3-4 dana),a ne posle 2-3 MESECA :? A ako vec zivite daleko kao npr u Zabjeli,javite lepo telefonom da deo ne valja ili ne odgovara.Napomenete da niste u prilici da dodjete i nema problema oko zamene delova.
  5. Znaci ostaje 25.5. u 17h...odlicno dolazim. Znaci to je tamo iza na onom velikom parkingu,odakle obicno krecu neki busevi za more i tako to?
  6. Haha,de si Luka,mora da si to ti :lool: A gde je tvoja lancia?
  7. Da prilicno je ocuvana. Sto se tice boje,nije losa ali bi joj po meni bolje stajala crna. Ima recaro sedista pozz
  8. Pre ove sam vozio belu deltu i nju je cesto vozila moja devojka. A sa ovom i nisam bas tako darezljiv :twisted: :mrgreen: Ne znam za belu, mislim da ja nikad nisam ni video belu deltu, ali sam za ovu siguran da je vozila neka devojka :mrgreen: Cinimi se po Novom Beogradu... Hehe onda si je video bas tad kad ju je ona vozila,a to je bilo samo jednom :lool:
  9. Turbo je keva :mrgreen: Moguce,cesto sam ja na toj relaciji Verovatno si isao kod mene na otpad
  10. Pre ove sam vozio belu deltu i nju je cesto vozila moja devojka. A sa ovom i nisam bas tako darezljiv :twisted: :mrgreen:

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...