Jump to content
FAS Goran

Aleksandar1993

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Aleksandar1993

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @horvat poliuretan. Napisao sam gore
  2. Naravno. Problem je bio donji nosac (koska) do menjaca za Lancia Delta 1.8tbi. Ovlasceni su rekli da se vise ne proizvodi(sto ne znaci da se nece nikad vise proizvoditi) i da ne postoji mogucnost da se nabavi. Firma Hybrid Flex se nalazi na Ceraku, ulica Venčačka 10, ima na sajtu broj telefona. Nosac je repariran poliuretanom, i ponasa se odlicno. Kao da sam kupio novi auto Cena reparacije je bila 4500 din. Takodje drugi nosac, isto koska od motora se lako nabavi u Euro 07. To je to otprilike.
  3. Napisacu ako nekog bude mucio isti problem, uspeo sam da resim. Oba donja nosaca su bila za zamenu, jedan ima da se nabavi, jer pase od brava itd. Drugi nema nigde, cak ni u inostranstvu, tako da sam taj reparirao kod momaka iz firme Hybrid Flex. Sve je odlicno, nema vibracija ni cukanja kod jaceg davanja gasa. Tako da preporuka za gore navedenu firmu, momci rade odlican posao i nisi skupi uopste. Pozdrav.
  4. @Ivan Pokusao sam i preko njih. Nazalost imali su ranije, ali vise ne niti mogu da nabave. Jedino sto sam nasao su neki momci koji rade custom za neka drift vozila i ne znam sta sve, pa kod njih ea uradim nesto. Nema drugog resenja.
  5. Update, nazalost ni kod ovlascenih nema jer se vise ne proizvode, kod svih sam pokusao. Tako da bukvalno nosac ne postoji niti imam resenje za ovaj problem.
  6. @Ivan hvala puno! Da bio si u pravu ovaj pasuje. I moze da se nadje cak je i cena ok. Oko 4500din. Sad mi problem pravi drugi nosac koji stoji pored njega, ispred menjaca. E njega nema nigde jer je izgleda koriscen samo u ovom autu. A kod nas su retki.
  7. Pozdrav svima. Imam jednu muku. Nigde u Srbiji ne mogu da nadjem nosače motora za Lanciu Deltu 1.8 tbi. Da li postoji neko ko reparira nosace motora? Ili ako ima neko drugo rešenje. Hvala na pomoći.
  8. Postovanje svima. Mozete li mi molim vas reci kako ste na kraju resili probleme sa zmigavcima. Naime, meni sve diode rade, proverio sam. Kada upalim desni zmigavac, jednom trepne normalno i onda prestane da radi. Hvala na odgovoru.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...