Jump to content
FAS Goran

AleksaGP

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About AleksaGP

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Zemun

Previous Fields

  • Garage
    Grande Punto 1.4 T-JET
  1. Nisam bio siguran da si to ti. Sledeci put cemo znati
  2. Montirao letnje Dunlop Sport Max Rt 205/45 r17. Videcemo kakve ce biti
  3. Trenutno kada sam kupovao bilo na stanju Akron malo, 2400rsd sa popustom. Nisam primetio da je veca vibracija.
  4. Hvala Ivane na informacijama Sto se tice menjaca, skladan je u smislu za menjac sa 5 brzina i agilnost cak i u petoj. 6ta jeste bolja za otvoren put ali to imam 2 puta godisnje tako da mi nije predstavljalo neku prepreku u odabiru. Sto se tice cene odrzavanja, mislio sam na to da ce se cesce naleteti na dizela sa vecim ulaganjima nego auto sa benzinskim motorom. Tamna stakla su mi lepa. Pokusacu preko dobavljaca(radim u firmi vezano za autostakla) da vidim da li mogu da nadjem tonirana za model sa 5 vrata, za 3vrata ima.
  5. Hvala na odgovorima. Pa sve je jeftinije na ovom modelu, od malog servisa, remonta dizni, seta kvačila, pumpe visokog pritiska. Ima manje njutna od 16multijeta ali sasvim mirna uglađena vožnja. 5 brzina menjač ali baš lepo ima usklađene obrtaje, 120kmh 3000rpm, 160kmh 4000rpm. Uskoro ću raditi mali servis i zamenu ulja u menjaču, pa imam par pitanja : -Koje ulje ide u menjač? -Koje svećice idu u ovaj motor?
  6. Pozdrav svima članovima, čitao sam forum dugo kad bi mi nešto zatrebalo iz Fiat grupacije a od skoro vlasnik Grande Punta 1.4t-jet iz 2008 godine u sport opremi sa 175000km. Ceo život sam vozio benzince i nakon nekoliko hondi civic, audija, uzeh astru H gtc sa 1.9 multijet motorom. Motor kao motor je jak i brz ali konstantna strepnja da će nešto skupo crći na dizelu dovelo je do toga da odlučim da zamenim za nešto sa benzinskim motorom i turbom u sličnom stanju. I tako se namestilo i zamenih je za Grandea. Grande uvežen iz ch prošle godine, određen veliki i mali servis, gume zimske nove, letnje za kantu dot 08 možda i originalne... Kada sam ga kupio nije radio suvozačev prozor i el pomeranje retrovizora na toj strani. Majstor (drugar) je sredio instalaciju u vratima par žica se prekinulo iz nekog razloga kao i žica od grejača zadnjeg stakla. Zadnja leva čeljust blokirala zbog prašinarke koja se raspala, sređena čeljust, nove pločice pozadi i to je to. Koska koja drži menjač je takođe stradala i to zamenih. Sada je vožnja milina. Evo par slika, pa se vidimo na nekom skupu vikendom!
  7. Pozdrav svim članovima. Zovem se Aleksa, živim u Zemunu i od pre par dana sam vlasnik Grande Punta 1.4T-JET 120hp

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...