Jump to content
FAS Goran

dalek

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

About dalek

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9 MultiJet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pa cekaj, znaci moze da se vozi, nece da stane, nema smetnje, nema skracenog roka trajanja zbog habanja?
  2. Mogao bi neko od strucnih ljudi da nam se obrati ovde, definitivno je neka mana sa multijet 2005/2006 godiste. Kako resiti problem? Da li je izvestan otkaz nekog dela ili jednostavno moramo da se pomirimo sa vibracijama na niskim temperaturama. Jednom mi se samo desilo da je zvuk se pojavio pre startovanja motora, znaci kad dam kontakt i verovatno pumpa za gorivo pocne da radi. Uobicajena situacija je da cujem zvuk tek po startovanju motora, na niskim temperaturama.
  3. Nesto sam probao kao da je zalepim ali slabo, tako da u startu nije uspelo. Izgleda dobro pricvrscena a opet vibrira, prosto neverovatno. Pogledacu malo kad otopli ovih dana, ne mogu po zimoci da ispravljam greske fijatovih inzinjera.
  4. Pa jesi li probao da malo ucvrstis cev, trakom ili nesto tako?
  5. Hvala svima, nasao sam u cemu je problem, radi se o cevi za dovod goriva, ona vibrira. Dobro je sto nije nesto ozbiljnije. Sada samo da vidim kako to da resim, da li trakom da ga zalepim ili nesto drugo. Pretpostavljam da je problem u filteru koji je se deformisao na niskim temperaturama.
  6. Najvise se cuje kada menjam brzine. Znaci u neko doba se ne cuje dok vozis onda stisnes kvacilo, promena brzine i za to vreme se cuje, onda opet ne. Mada nekad se cuje i svo vreme, kad oduzmes gas u voznji.
  7. Ne moze da se odredi sa koje strane dolazi zvuk, jednostavno samo ispuni kabinu. Inace pred leto je radjen veliki servis, u AP sportu, i od tada je predjeno par hiljada kilometara. Nije bilo nikavih cudnih zvukova sada do ove zimoce
  8. Doslo je hladno vreme a sa njim i problemi. Nisam imao do sada taj neobican zvuk neposredno po paljenju motora, ujutro kada je hladan, cuje se cudno pistanje, konstantnog inteziteta, narocito kad se otpusti pedala gasa. Tesko je opisati, ali cini mi se da kad otpustim gas i shaltam brzine tada se cuje jace, kad pritisnem gas i ubrzavam manje. I to tako neko vreme dok se ne zagreje. Ima li neko slican problem ili ima predstavu koliko je ozbiljno? Hvala mozda mogu da probam da snimi taj zvuk, pa da vam docaram atmosferu.
  9. I moj MultiJet 1.9 2005 lepo pisti kad ubrzava, a da li je to dobro ili lose?
  10. javi se...063 242 007 zavrsicemo..

  11. Ne mogu da shvatim situaciju da postoji prva druga i treca klasa nekog proizvoda koji je deklarisan odredjenim osobinama?! Ako je tako to je cista obmana potrosaca ili falsifikat. Zamisli odes da kupis nov auto mercedes na primer i prodavac ti kaze ovo je c200 prve klase ovo je c200 druge klase, pa gde to ima? (Mislim u redu je sto postoji Mercedes A, B E C S i ostale klase.... ;-))))
  12. Mislim da ne signalizira kad je far u pitanju, samo svetla pozadi. Barem je kod mene tako a i jos su mi neki vlasnici stila rekli da ne svetli lampica ako ti pregori srednje svetlo. Nisam siguran ali mislim da je tako. EDIT: Proverio sam u uputstvu.
  13. Ne znam koliko kosta ta jednostavna operacija zamene ulja i cetiri filtera, ali meni u TIM servisu izracunase neku cifru od 10500 i to bez filtera klime, za koji je cena oko 1200 dinara!?!? Naravno ja ne budem lenj nego okrenem AP sport i u njihovom servisu zavrsim sve to za manje od 7000 dinara, uz normalno fiskalni racun i placanje karticama. Pozdrav!
  14. Danas sam zvao servis i ponudise mi termin za 29. jul... moze li nesto pre, preko štele, za vašeg novog saputnika.
  15. Pa dobro ali mogu da ga upalim na foru, sa brojem na kartici, da dodjem kuci pa onda da pravim kljuc ako sam ga vec izgubio, ne moram unapred, posto je veoma skup, a sta mislis? ;-)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...