Jump to content
FAS Goran

stilo jtd

Members
  • Content Count

    218
  • Joined

  • Last visited

About stilo jtd

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 10/12/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sarajevo

Recent Profile Visitors

6944 profile views
  1. Koja si creva koristio umjesto ovih fabrickih od vakuma,ili si nasao polovno dobro?
  2. Stvarno sramota prodjes pored mene,a ne javise se! Odlicna alfa!! P.S. pravi put za vozanje,samo dosta odrona ima to ne valja.
  3. U vezi ovog sa overboost ventilom! Nije do njega,bar kod mene,prodao sam i to! I ova vrijednost da na leru 75% je normalna vrijednost koja i treba da bude tolika... Idemo sad dalje,ostaje moguca zaprljana turbina i njeno ciscenje i ne znam sta vise!
  4. Pokusavao sam sa wd i testirali smo je dijagnostikom cini se da se krece ok! Razmisljao sam jedino da mozda i to skinemo i probamo ocistiti ili sta vec! Nemam vise ideje!
  5. Proban overboost sa drugog stila,isto se desava! Isto fiatecuscan cita "otvaranje overboost ventila" 75%!
  6. Prekontrolisali smo komplet crijeva sve ok! E vidis i kod mene 75% s tim da se na dodavanje gasa smanjuje! A to sto kazes za gorivo isti slucaj,ide probaj,gledaj,kontaj vise mi je na vrh glave! Da znam da je do overboosta uzeo bi novi i cao! Samo da neko potvrdi za ovo da bi trebao biti 100% otvoren! Ovo je zamjenjeni overboost doduse polovan je uzeo sam od prijatelja da probam on je imao viska,ali isto se desava!
  7. Evo mene opet sa istim problemom! Znaci standardno u 3 ili 4 brzini se pali greska engine fault i odmah se ugasi! Evo sta kaze dijagnostika! Zatvoren je EGR,turbina je ok, MAF nov, MAP nov, provjerena sva crijeva nema nigdje supljina... Auto se redovno i uredno odrzava ali zato me ovo sad izludi! Nekad davno sam ovo rijesio zamjenom overboosta ali se nakon nekog vremena opet pocelo pojavljivati! Danas sam skidao i ocistio overboost,takodje je testiran akutator preko dijagnostikom i radi ok. E sad...pravio sam graf...osciluje tj kasni izmjereni overboost pritisak za ciljanim pa cak nekad i ne postigne ciljanu vrijednost! Ima neko neku ideju savjet,kako konacno rijesiti ovo? Zaboravio sam da napisem da je premjesten overboost davno na plastiku od akumulatora!
  8. Jesi preletovao ili samo onako spojio? A moram probati skinuti jastuk pa kontakte naprskati,nesto mora zezat neka glupost tu!
  9. Ma nisu ispucani jastuci tu su,nego imam te dvije greske koje ne mogu da ugasim ako si na mene mislio! A taj u gepeku sam pokusavam da naprscem kontakte ali nije ugasio! Jedino da i njega skinem konektora i spojim! I sta bi moglo biti ovo eksplozivno punjenje zracnog jastuka vozaca 2 stadij..to jedino dzek onaj na airbagu volana da zeza!
  10. NIkako ne uspijevam da rijesim problem sa airbagom i pistanjem! Poskidao sam dzekove ispod sjedista i prespojio zice ali 2 greske mi stalno ostaju! 0E-detonator bocnog zracnog jastuka,vozaca vrijednost prevelika 1B-eksplozivno punjenje zracnog jastuka vozaca,2.stadij vrijednost je previsoka. Ima neko ideju sta bi ovo moglo biti i kako rijesiti?
  11. Malo je nama iz Sarajeva dalje Bijeljina,ima fino da se voza! A kad dodjes do Bijeljine mozes i do BG ladno! Tako da ja glasam za Sarajevo,ako je vec u BIH nek bude u Sarajevu!
  12. Jel uspio neko da nadje sirenu ovu za stila od fabrickog alarma? Ja sam nasao od Abartha ima isto fabricki alarm pa da probam tu i uzmem ako moze tj ako odgovara!
  13. A jbt pa tek vidim da si i ti iz Sa.! Slabo ti ko radi oko te navi,bar kolko ja znam! Jel imas onu karticu sto dodje u navi pa se u nju tek stavi ova od tel?
  14. Malo off mozda,ali kako si cistio laser! I kod mene slabo cita cd pa mozda bi pomoglo ciscenje!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...