Jump to content
FAS Euroauto Goran

Djz3l3

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Djz3l3

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Location
  Koper
 1. Preskocila gedora /torx jer je saraf zaribo. Pa sam mu odbijo glavu i na srecu stavio maticu pa na kontra...
 2. Sedište odvojeno od lima neke tamo Fiat Crome. TO ZNAČI DA BEZ CANBUS NEMA NIŠTA OD MICANJA ! (usput napunio klimu)... Radi i memory ali nisam jos proverio kako i sta... Suvozacevo sediste: Sutra ako bude vremena radi se inštalacija kablova od osigurača do mesta sedišta. Dodavanje jos 6 osigurača (3 na sedište, jer imamo 3 različita plusa). Mogu kasnije i napisat komplet vodic kako i šta. Meni je jako drago da sam ovo stvaio "u fuknciju" jer saam kupio sve komplet za 70€... jos danas sam material kupio i zice i to me izaslo 28€...
 3. Za micanje sedišta je obavezan CAN BUS. Dok nema Can BUS nema micanja. Sutra a mozda u ponedeljak probam spojit na avto. pa da vidimo!
 4. Ljudi zar moze bit problem u tome. Da su moja sedista iz razbijenog avta i da stvar ne radi zbog onog (ne znam) kako se zove... Ona "ampula" za pojas? Zatezivac?
 5. Slažem se sam vama. Koliko sam prico jednim deckom iz slovenije kaze da bi se sedista morala micati i brez canbusa. on kaze da je u alfama (156-159) uzimo can bus sa radija i sa multiscanecu napravio PROXY AGLI... Jer mora avto (body computer) prepoznat novu opremu. Sad il ja nisam dobro spojijo stvar na akumulator il je neki veci kvar. Sumljam na ovo prvo. Ima jedna tema na ovom forumu od stila... gdje kazu da treba sediste 4 plusa i 4 minusa... izgubijo sam se :/
 6. Pozdrav ljudi, posto je nas FIAT forum u Sloveniji umro, ustvari nema više aktivnih članova obračam se na vas ako mi možete razmotriti (kako kaze šojic) probleme koje imam sa cromom. Do duse sve radi kao signerica od dana kad sam je kupio i avtom sam prezadovoljan. Ali sad malo updejtujemo i naravno problemi! Znaci prvi problem imam sa sedistima. Kupio na odpadu memory grijana sedišta za bas fine parice, 80€ sicevi su na izgled kao novi imaju i grejanje. A sad na problem. znaci suvozacevo sediste je izrezano iz avta. Da bi sediste odšarafijo od tog djela lima, kojeg se drzi, moram prvo spojit sediste na struju da mozem da ga maknem i skinem sa tog djela lima. U elearn sam naso sve šeme ali kad spojim sic na akumulator on ne mice... na sedistu gori samo lampica za grejanje. Kad upalim grejanje napon struje padne za 1.5V (iz 12.2V na 10,8/11V) Kad probam maknit poziciju sedista nista se ne deseva. Ni zvuka ni micanja. Prilkom pritiskanja tipki za poziciju isto se na dovodu struje desi pad napona za 1V. Dal sedista trebaju can bus da bi se mogla micat? dodajem semu po kojoj sam ja vezivo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...