Jump to content
FAS Goran

Cole028

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Cole028

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kosovska Mitrovica

Previous Fields

  • Garage
    Nuova Croma

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. DPF Fizicki i softverski a egr softverski i zacepljen plocicom
  2. Pozdrav. Imam Cromu 2006 god 150 ks. Imam problem sa autom, pri ubrzanju, na uzbrdici uglavnom od trece brzine pa navise, npr iz druge prebacim u trecu i potopim gas polako ubrzava do 1900 obrtaja i onda pocne da trese sekundu dve pa nastavi da ubrzava, kao kad treba da pokrene vise turbinu pocne da trese, kad to prodje ubrzava normalno. da napomenem, rekli su mi da mozda mape nisu u redu ali posle toga je auto cipovan na 180 ks i isto se desava na tim obrtajima. Skinut DPF, EGR. Ciscen protokomer i map, probano i bez protokomera (iskljucen) isto se ponasa. I potrosnja je malo povecana nego sto je ranije bila i to normalnom voznjom.
  3. reglaza je centriranje trapa, dovode se svi tockovi u cetar, podesavanje srafova da idu unutra ili spolja, tj onako kako je propisano za tvoje vozilo, u srbiji ne kosta vise od 25 evra, ne verujem ni da je kod vas skuplje, to ti je najjeftinija varijanta da se sredi potrosnja guma, inace sta god da se radi na trapu, zamena iopruga, amortizera, stabilizatora.... trebalo bi posle toga da se radi reglaza
  4. posle svake intervencije na vesanju mora da se radi reglaza, ako je samo reglaza u pitanju ti si srecan covek
  5. Imao sam i ja problema, delimicno sam resio zamenom zadnjih opruga jer se spustio i posle toga reglaza. I ja bi voleo da neko jos posavetuje jer mi nije 100 % sredjeno mada je dosta bolje, majstor mi je proporucio da stavi neke prstenove da podigne za 2 cm i tako ce doci u reglazu, mada ja ne bi vise da podizem auto
  6. Hvala svima na savetima, potrudicu se da malo skratim glavcinu samo bi mi jos pomogo kad bi neko znao nekog ko bi mogau u kraljevu, pazaru ili raski to da mi odragi bez demontaze. Hvala.
  7. Pozdrav ljudi, treba mi misljenje nekog sa iskustvom ili nekog ko je imao slucaj. Za fiat cromu sam radio distancere, pozadi 20 a napred 17,5 jer nije mogao manji zbog debljine glavcine. Posle nekog vremena primetio sam da su mi prednji distanceri ispucali mao po rubu (vidi se na slikama) kontaktirao sam coveka koji ih je radio i rekao je da je to zbog duzine glavcine i da bas zbog toga nije mogao da mi radi 15 vec odragio 17,5 i jos mi je rekao da slobodno smem da vozim jer su to samo male naprsline zbog naleganja. E sad mi interesuje ima li ko iskustva sa ovim i da naglasim da napred ne mogu da stavim 20 jer ce biti previse izbaceni. hvala.
  8. Pozdrav. Imam pitanje u vezi manuelnog menjaca za cromu. Cuje se zvuk kao da su lezajevi tocka u pitanju, bukvalno isto ali lezajevi su zamenjeni skoro i majstor je proverio zvuk dolazi iz menjaca. Menjac radi savrseno ali zvuk me ubija mnogo bruji, preporucena mi je promena menjaca. Ima li neko iskustva sa remontovantovanjem menjaca i da li je to bolje ili kupovina polovnog? i naravno cene ako je neko radio. Hvala
  9. Pozdrav ljudi, sarao sam po forumu ali nisam mogao da nadjem odgovor. Zna li neko gde mogu da nadjem sraf za podesavanje nagiba (reglazu), (zadnji, unutrasnji). Kod mene zapeko i majstori mi rekli da mora da se sece i da treba da nabavim novi ali imam problem, zvao sam vise dobavljaca i majstora u srbiji i rekli su mi da se veoma tesko nalazi. Trifunovic iz KG-a mi je rekao da bi trebalo da pasuje od golfa 5ice. Ima li ko iskustva sa ovim i neko resenje? Hvala.
  10. Nisam u BG-u do juna. Inace zivim u Kos.Mitrovici
  11. Postovanje Gorane. Pre godinu dana sam kod vas radio skidanje klapni i varenje usisne grane na cromi 2006 110kw. Posle mesec dana mi se pojavila greska koja je na dijagnostici procitana ( p2012 - Powertrain manf runner control circuit low (bank2 a)). Nisam se javljao jer nisam bio u bg-u i nisam imao problema u voznji ni u radu motora. Mozete li mi reci mozda od prilike u cemu moze da bude problem. Hvala.
  12. Pozdrav ljudi. Samo na kratko da se pohvalim kupio sam auto i ovih dana cu naci malo vremena da ga predstavim. Inace pisem ovde jer nisam procitao da je neko ranije kupovao auto na nacin na koji sam ja to uradio. makar nisam procitao da jeste. Ranije sam pitao da li moze da se kupi auto i potpise ugovor u tudje ime, sad imam odgovor - MOZE. Ja sam kupio auto na ime mog suraka bez njegovog prisustva, potrebno je samo ovlascenje overeno kod notara da ovlasceno lice moze da kupi auto bilo koje marke i modela u ime davaoca ovlascenja i da moze potpisati kupoprodajni ugovor koji ce se dalje koristiti za potrebnu dokumentaciju oko registracije vozila . Mozda sam ja ovde malo iskomplikovao ali prosto je . Ako vas jos nesto interesuje u vezi ovoga, izvolite pitajte.
  13. Pozdrav. da li neko ima iskustva sa placevima : bj auto plus is team 2014 laki car bg?
  14. Hvala. od ovih koje si mi predlozio ja sam gledao 2. i 3. primerak. Ostali mi se ne uklapaj bas u budzet ili su automatici a gledam samo sa manuelnim. Inace interesuje me i misljenje za ove: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16744867/fiat-croma-19-mjet https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16575016/fiat-croma-19mjet-emotion https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16659316/fiat-croma-mjet https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16709778/fiat-croma-resty-19-mjet I interesuje me da li su na ovim automobilima koje imaju komande na volanu za multimediju a nemaju multimediju iste uklonjene. i da li na osnovu toga moze da se trazi snizenje cene.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...