Jump to content
FAS Goran

TRAVID

Members
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

About TRAVID

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 08/06/1962

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1184 profile views
  1. Mozes li pokazati na slikama gde su sve srafovi na centralnoj konzoli koje trebam skinuti! Hvala Mozes li pokazati na slikama gde su sve srafovi na centralnoj konzoli koje trebam skinuti! Hvala
  2. Da li neko zna kako se zamenjuju zadnja gepek vrata i da li sva vrata od Lybre caravan 1.9 jtd pasuju na drugim Librama caravan?
  3. Ima li neko sliku da se vide cevi servo volana i servo pumpa. Hvala i pozdrav.
  4. Evo jutras sam pogledao i ono skoro sve iscurelo. Ali (posto je kisa) ne mogu da vidim zasto i odakle je iscurelo. Odmah ispod ,gde su ona creva i je vlazno, a vidi se da je ispod auta iscurelo ulje. ne znam ni gde je ta servo pumpa? Da nije do nje? Ili negde ispod mozda probuseno crevo ili nesto slicno? Sta mislite?
  5. Prijatelji imam jedan problem! Juce sam se vracao sa puta i na nekoliko kilometara ispred kuce poceo je volan otezano da se pokrece i kada okrenem i u levu i u desnu stranu cuje se neki zvuk kao da tocak negde struze i ne radi servo. Sta moze biti? Radi se o Lancia Lybri 1.9 jtd. Hvala na pomoci!
  6. Pa koji je, jer je uvek isti?
  7. Ima li taj overboost ventil svoj broj za Lancia Lybra 1,9 jtd? Hvala i pozdrav
  8. Da li je isti overboost ventil kod LAncia Lybre 1.9 jtd i Fiat Stilo 1.9 jtd? I koji je broj overboost ventila za Lanciu Lybru 1,9 jtd?
  9. Da li je isti overboost ventil kod LAncia Lybre 1.9 jtd i Fiat Stilo 1.9 jtd?
  10. Ima li neko alu felne za Lancia Lybru caravan?
  11. Sta ako ne sija dioda, jer vidim kod mene kao da nije povezano?
  12. Meni pokazivalo da je crko neki grejac, odem kod majstora i on proveri sve grejace, ali jedan stvarno crko. Kupim grejac, zameni majstor, a ono greska jos uvek isto - trepce lampica grejaca? Sta moze biti? Da nije relej grejaca?
  13. Meni se ugasi i posle nece da upali. Kad se ohladi onda upali. Na dijagnostici pokazuje gresku P0380 - Relej grejaca. Jer moze zbog njega tako da radi?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...