Jump to content
FAS Goran

ristivoje

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About ristivoje

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/04/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zemun
  • Interests
    sve sto se na tockovima kotrlja :)

Contact Methods

  • Skype
    pera.peric288

Previous Fields

  • Garage
    FIAT Uno 1.0 & Yugo 55

Recent Profile Visitors

1145 profile views
  1. S obzirom da mi je 'pekarsko' radno vreme, da li je izvodljivo nesto u toku dana?
  2. Evo mene posle 100 god. Kada mogu doci do Vas da pregledate auto ?
  3. OK,dogovoricemo se,sta i kako. Hvala jos jednom!
  4. Sta znam,uglavnom su svi gadni ali meni je taj Argo simpatican,steta sto ga ne nude u Evropi. GP nema naslednika vec 5 godina.
  5. Sto kaze her Zika blagodarim! Citajuci po forumu,izgleda da je taj deo kvarljiva roba ali ovaj moj nema nikakvih tragova na klizacima,izgleda kao da nije koriscen. Gde naci taj potenciometar s obzirom da je iz proslog veka ? I kako se isti podesava,verujem da se ne srafi bilo kako.
  6. Gorane, S obzirom da dugo radite FIAT vozila i da sa njima imate iskustva, imam za Vas pitanje u vezi Bosch monopointa na mom Poljaku. Prvo je poceo da brljavi sa lerom,ler je nizak skoro da se ugasi dok se malo ne zagreje. Nakon toga poceo je sam sebi u pravilnim razmacima da dodaje gas u mestu. Kada dodam gas,radi tako slogirano do pola,od pola kao da je pun gas,izmedju nista. Regulator,odnosno step motor sam proverio,ispravan je ali ne odradjuje komande. Imate li mozda ideju gde moze biti problem? Pozdrav i hvala!
  7. @dedavolimocu Ne videh ranije al'ajde da odgovorim. Ne verujem da mozes u njega ubaciti bilo koja sedista bez mnogo prepravkii posto je njegov sistem specifican zbog onih cevki a i ona poprecna greda na podu kvari zabavu.
  8. @MarinacUno ,taj zahvat bi trebao biti oko 150 evropskih,s obzirom da trosi ulje ko lud i antifriz ne gine mu rasklapanje,vrlo je moguce da ce i vise da te kosta. Sto se ulja tice,to mu je sasvim ok,a antifriz ide crveni,preporuka je Paraflu.
  9. Isao sam 80 km/h i samo je bilo nasmesite se,foto sesn me kostao 5000 din.
  10. Gledali su meni novembra prosle godine gde je srednji pojas,a on se skrio ispod sedista Kako sam cuo bilo ih je jos kojima su gledal.
  11. @Nebojša Stošić Taj model od 900 ccm je pod haubom identican kao Y-45 tako da nema mnogo da se nagadja Imao sam dve membrane al su mi otisle pre par dana. Ocekujemo izvestaj
  12. @Nebojša Stošić Koliko vidim nigde ne pominješ karburator,vrlo verovatno da mu je pocepana membrana sauha,rekao bih i da preliva. Najbolje da odeš kod nekog da ga očisti i podesi.
  13. Nikako da utvrdim u čemu je problem,s obzirom da su zamenjene sve gumene čaure na viljuškama, nema lufta u kuglama i sponama niti u letvi a čuje se povremeno lupkanje iz predela prednjeg levog točka. Ostalo je još šolja ili amortizer,koje sam hteo da zamenim kod njih ali oni nisu bili sigurni da je tu problem pa su me uputili kod vas. U svakom slučaju ja bih svratio sutra,od prilike u ovo vreme. Pozdrav!
  14. Poštovani, Da li bi kod vas mogao da pregledam predni trap na mom'Poljaku', s obzirom da su me iz 'Inbaco' servisa uputili na vas kada sam došao na zamenu amortizera?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...