Jump to content
FAS Euroauto Goran

kreator

Members
 • Content Count

  529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by kreator

 1. Danas sam podmazao krajeve koje idu na menjač onako kolko sam mogao da priđem običnom tovatnom mašću.Posle sam napravio jednu kraću voznju i oseti se da ide lakše. Prbaću kad budem imao vremena da uradim komplet podmazivanje pa javljam rezultat.
 2. Jedno pitanje jesi podmazivao krajeve sajli samo kod menjača ili i deo kod ručice?
 3. Ako nisi zadovoljan kako vuče pazariš neki v6 od 250 konjića plus.To mora da vuče bolje.Npr 3,2 jts 260 konja.
 4. Jel ovo tema Alfa 159 saveti i iskustva pre kupovine ili Bmw saveti za kupovinu? Pitam onako za drugara.
 5. Struktura stakla je da puca ukoliko je razlika u temepraturi 30 stepeni.Tako smo učili u školi. Kažu ljudi da hladna voda moze da pokrivi i diskove na kočnicama ukoliko se vrući poliju hladnom vodom.
 6. Rekoše Fiat Punto prosečan srpski auto ,kao da svi voze only punto.A test im je sačuvaj bože sa fara od traktora pređoše na far od punta.
 7. Te zavese za hladnjak su imali motori koji su imali ventilatore koji vrte stalno.Milsim da su stare Lade imale zavesu na hladnjaku.
 8. E ako je bilo na vestima onda moraš..Ja menjam kad najave sneg.
 9. Zna li neko kolki je prečnik creva kod pumpe goriva za Bravo 1,6 16 v.Ugradio bi jednosmerni ventil pošto mi izgleda vrati gorivo nazad ako ga ne palim duze vreme. Inače kada ga upalim kasnije ceo dan pali bez problema.
 10. Vidi po radnjama ove mase za dihtovanje pa namazi.Imaš baš te za hladnjake do 300 stepeni.Nisam s tim radio al verujem da moze da spreči takva curenja.
 11. Jedino ako je začepio mali hladnjak? Inače kod mene na Bravu nikad nisam ozračavao sistem.Samo nalijem i za nekolko minuta rada samo se ozrači i uvek je grejao ko blesav.
 12. Nikad neću da razumem ljude koji kad kupuju polovan auto traže da ne postoji ni jedna mana niti sitna ogrebotina .Ako to tražiš pravac u auto salon. Jeste mozda estetika bitna ali meni je prvo vazno da auto mehanički dobro radi motor menjač kočnice trapovi.Što se tiče sitnih oštećenja to mi je na poslednjem mestu.
 13. Kako se ovim pevaljkama desi da ne nađu nekog finog , maldog pametnog već razne matore buzdovane sa titulama i vezama? Posle im kriv đoka kad ih takvi odjebu.
 14. kreator

  Kuda ide ovaj svet?

  To šišanje na Aerodromu u Bg nikad nisam mogao da shvatim.
 15. Plavuša ga tupi o glupom lotusu a iza jugo crveni kabrio od Batistute.
 16. Nije to garaža ono je neka nastrešnica ili građevinska skela. Više me na to podseća.Ja nikad niti nameravam.
 17. Ovima sa b92 stvarno dosadno pa pišu razne gluposti a uglavnom veze nemaju. Ček bre imam rezervni tučak u Baravu nikad ga nisam koristio odo čas da vidim da se nije ubuđo.
 18. To su počeli da rade prošle godine.Cela ulica nema 100 metara.Nisam još video al carevi su.
 19. U Smederevu parking kod tvrđave još uvek slobodna zona.Ostalo su sve obeležili.Bagra neradnička.
 20. Jedina rastuća privredna grana u Srbiji je naplaćivanje kazni.U prevodu deri narodu kožu sa leđa što više. Jer su Srbi vrlo bahat i nevaspitan narod valjda tako treba?
 21. Vozim Brava sa tim motrorom već 6 godina..Nisam nešto mnogo prešao al je vrlo zahvalan.Ako je dobar motor samo redovno odrzavanje i nema problema. Svaka preporuka za 1,6.Mislim da se uz male izmene ugrađiovao i u Stilo. 76KW 103 hp.
 22. Koji su to plejeri u pitanju i pogledaj na deklaraciji kolko im je napajanje u amperima? Ne bi trebalo da se greju sa fabričkim zvučnicima vidi dal nije promenjen neki od zvučnika takođe pretresi instalaciju od zvučnika da nešto nije u kratkom spoju?
 23. Akumulator koji se puni duze vreme a ne prima struju je mrtav. Akumulator koji se napuni pokazuje napon a posle određenog vremena gubi struju a nije na potrošačima isto mrtav. Napuniš ga i ostaviš ga da odstoji 24 sata van vozila ako upali ok je ako ne upali baci kupi nov.Nema tu neke velike matematike.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...