NenadAleksic 0 Posted July 11, 2010 Imam jedan problem estetske prirode sa kljucem, od silnog otkljucavanja / zakljucavanja ispucala je on guma na njemu. O cemu pricam vidi se jasnije na slici. Zanima me jel ima neko adekvatno resenje za ovo? Inace kljuc radi ok, ali treba nanisaniti ovo dugmence. Quote Share this post Link to post Share on other sites
banetv 3 Posted July 12, 2010 Nemoj se sam igrati jer je ključ skup. Sada taster od daljinske komande više nije zaštićen i možeš ga slomiti a i oštetiti daljinac. Idi kod bravara koji radi te ključeve da proba od nekog neispravnog da ti prebaci tu plastiku. NEMOJ NIKAKO SAM. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted July 12, 2010 Krenula ta guma i kod mene da puca, ja ugradio alarm i resio problem drugim daljincem Kao sto kaze >Banetv< kljuc je skup (trazili mi 150 eur za ovaj sa tasterom za cent.) Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted July 12, 2010 Jel ima neko od ljudi dobre volje neki pokvaren kljuc da mu ne treba? Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 265 Posted July 12, 2010 ma za pocetak, jes da je ruzno, probaj da ga obmotas izolir trakom cisto da zastitis taster dok ne nadjes resenje Quote Share this post Link to post Share on other sites
brzi 23 Posted July 12, 2010 Ja imam isti problem. Pitao sam u AP sportu da li moze da se kupi ta obloga = Ne moze.Pitao sam u Delti = Samo nov kljuc moze da se naruci... Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted July 12, 2010 Necu ga lepiti izolir trakom pa makar po cenu da sje*em taster. Ako ne nadjem neko adekvatno resenje koristicu ga dok se ne pokvari pa cu onda razmisljati o tome. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted July 16, 2010 Jel si probao da okrenes neki od auto otpada, mozda imaju neki kljuc sa tim daljincem pa da zamenis kuciste Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted July 17, 2010 Icicu na otpad ovih dana treba da kupim neke sitnice pa cu da pogledam i za kljuc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vuchina 1 Posted July 17, 2010 Imam isti problem...Ako imas neko adekvatno resenje javi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted July 18, 2010 Ako nadjem rezerni kljuc onda cu se igrati mozda i da prepakujem u skakavac od stila, a ako ne nadjem, posto sad imam samo jedan kljuc onda cu najverovatnije nacin kljuc koji je isti kao ovaj i samo prepakovati sve u drugi. Ali sta god budem radio slikacu i objasnicu postupak. Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 413 Posted August 3, 2010 Zalepi gumeni Fiat amblem preko Quote Share this post Link to post Share on other sites
cookman 6 Posted August 10, 2010 Ja sam imao sličan problem... sa tim što je mom ključu falio još i čip da bi daljinac i kod radili, baterija i ta gumica koja je bila sva pojedena..Išao sam u Zemun kod onog čuvenog bravara da vidim šta mogu da urade...Kažu,cena 100e ) Pritom naglašavam da mi ne bi pravili nov ključ nego osposobili stari...Elem,odem u Šabac da završim nešto oko auta i zamolim prijatelja koji mi je našao auto da se raspita za nekog bravara...Odvede me čovek kod nekog dečka koji profi radi sve vrste ključeva,kodova. Osposobi mi čovek ključ za 6.000 din.Eto, manje je od 100 e )) Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted August 11, 2010 Idem da ugradim alarm danas, tako da sam ovaj problem resio na drugi nacin, a nabavio sam rezervni kljuc koji je u odlicnom stanju a daljinski za cb cu imati od alarma i milina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted September 25, 2010 Danas bio na bubnju, kljuc kao na slici iz prvog posta je 35eur. U cenu ulazi narezivanje kljuca i prebacivanje transpondera i sta sve ivec ima u kucistu kljuca u novu oblogu. Tako da ako neko ima problem sa ovom ispucalom gumom za centralnu mislim da je povoljno. Bravar se nalazi u Resniku (Pedja 011/804-1229; 063/7703-396; 064/00-22-346) Ne radi kodiranje i naravno ima veliki izbor kljuceva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted September 25, 2010 Evo jedne ideje: http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=42707&view=findpost&p=694772Link ka blanko ključevima, i ideja kako da se kodiraju. Na osnovu tog posta ja sam poručio sebi programer, ključ i transpondere da se malo igram, ali nažalost ne odgovara za Punta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted September 25, 2010 Nisam naisao na kljuceve koji su predvidjeni za centranu bravu, odnosno na kljuc kao iz prvog posta. Ako neko zna link gde ima i ovih kljuceva neka postavi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted September 25, 2010 Neće da zovu http://cgi.ebay.com/New-Fiat-1-button-remote-key-shell-Stilp-Punto-Seicento-/300348644022?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item45ee2c9ab6http://cgi.ebay.com/New-Fiat-single-1-button-remote-key-shell-New-models-/290328413469?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item4398ec051dJedino ne znam, ova dužina ključa mi je malo čudna, ali verovatno da je loš ugao slikanja ili nešto sl. U svakom slučaju prodavac ima preko 2500 prodatih proizvoda tako da verujem da mu se može poslati pitanje i da neće slagati Koliko vidim, odvrne se šraf, prebaci elektronika i čip, nareže se ključ i gotovo Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted September 25, 2010 (edited) ^to je nekih 5 evra jeftinije nego sto mi trazi ovaj covek iz Resnika, a on mi jos i nareze kljuc pa mu dodje na isto. otvarao mi covek kljuc, nema sraf samo se otvori kljuc, sve se prebaci i naravno nareze. Edited September 25, 2010 by MilanLaki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted September 25, 2010 Nisam obraćao pažnju na cenu Mada, poštarina je ista bez obzira da li naručiš 1 ili 10kom tako da ako bi se pravio Group Buy možda bi došlo jeftinije Quote Share this post Link to post Share on other sites
VOJISLAV 0 Posted October 10, 2013 pozdrav da li moze neko da mi kaze nesto zasto mi ne radi daljinsko zakljucavanje,na kljucu lampica sija kad se pritisne,baterija je dobra ali ne reaguje....1.3mjet...hvala unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
90knele90 0 Posted October 12, 2013 Ljudi cela popravka ovoga kosta 1200 dinara. Lepo posetite malo ove sajtove za licitacije kupite novo kuciste sa macem. Otvorite sami kljuc prebacite 3 komponente i odete kod bravara da vam nareze mac. Stari kljuc ostavite kuci jednog dana da mozete bar vrata da otvorite... Cena kljuca 900 dinara narezivanje maca 200. Ja uradio sljaka sve kao novo. Ko hoce neka se javi za pomoc... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 405 Posted October 18, 2013 Samo kazi gde si narezao za 200 din? Meni je svaki bravar trazio 1000 i vise samo za rezanje! Quote Share this post Link to post Share on other sites
danko 167 Posted October 18, 2013 Tu gumicu kao rezervni deo je imao Bravar Ristic u Zemunu. Ja sam tamo zamenio. Doduse ova koju je stavio je crna a ne plava, ali meni ne smeta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuntalica 0 Posted October 18, 2013 Ja sam kod ristica uzeo kljuc ceo sa macem, bez elektronike. prepakovao mi elektroniku i sad imam nov kljuc i sve radi. Pre godinu dana sam to platio puno, 4000 cini mi se, ali su mi svi posle rekli da je bolje to nego da sam kupovao tako ceo kljuc bez elektronike sa silnih sajtova gde kostaju po 1000 rsd jer su jako losi i pucaju ko staklo...e sad bem li ga, ja sam sa ovim zadovoljan, sve radi, sve novo Quote Share this post Link to post Share on other sites