Jump to content
FAS Goran

90knele90

Members
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

About 90knele90

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    Srbija

Recent Profile Visitors

1866 profile views
  1. Ako nekome treba ima decko u Novom Sad-u ja kupio dva jedan za rezervu. kome treba poslacu mu broj u PP
  2. Identican problem na Lanciji delta 2.0 165hp isto kada se raskaci protokomer ide dok ne udje u safe mod. Ovaj protokomer sanje proban na drugom autu i radi a drugi protokomer na ovom opet ne radi... Gremlini dobro dosli
  3. Ako si vec aktivirao jedno zasto ti opet sad trazilo aktivacioni kod?
  4. Ljudi naucite da citate sve postove jasno sam napisao da NIJE nikakva prerada i budzevina nekih aplikacija u fabricku multimediju. Jos jednom ponavljam Lancia Delta 2010 imala multimediju sa navigacijom za koju je bilo potrebno platiti da bi se dobio kod. Otisli kod decka zavrsio za pola sata i radi kao da su je fabricki aktivirali. Mape azurirane sve radi KAO FABRICKI da je aktivirana. Ne cupa se medija napolje ne rastavlja se auto ne juri se OBD dzek nista.
  5. Ja pisem srpski druze ako treba prevod na neki jezik reci. Broj imate gore pozovte decka ako hocete da vam radi ako ne onda nista. Ja sam podelio svoje iskustvo i zadovoljan sam.
  6. Nisam rekao da je IGO budzevina vec da ne budzi u fabricku multimediju igo. Meni je zavrsio za pola sata i isto mi radi kao da sam platio aktivaciju iste. Sto se tice cene pozovite broj i reci ce vam verovatno nije isto za svaki auto.
  7. Nije crack, mi smo imali lanciju deltu 2010 na kojoj je trazen kod da mi navigacija funkcionisala. Obili smo ceo internet i nista na kraju nasli decka odradio i evo navigacija radi poslednje mape fabricke znaci nikakva budzevina mapa od igo i te fore
  8. Ne znam da li smem zbog reklamiranja ali vam mogu dati broj telefona zvrcente decka pa se raspitate sve sto hocete.
  9. Pozdrav drustvo, ukoliko neko ima fabricku navigaciju a nema kod nadjeno resenje lik aktivirao na lanciji delta i radi azurirane poslednje mape sve super. Ako nekome treba neka se javi na PP.
  10. Pozdrav drustvo, ukoliko neko ima fabricku navigaciju a nema kod nadjeno resenje lik aktivirao na lanciji delta i radi azurirane poslednje mape sve super. Ako nekome treba neka se javi na PP.
  11. Drugar polupao far pa sam imao srece da ga nije bacio dok ja nisam uzeo sta mi treba
  12. Moze li br od Boze, dal je moguce da je najzad resen problem i da se mojim mukama blizi kraj???

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...