Semi 118 Posted July 19, 2009 Evo ovako, zanima me ko radi presvlacenje volana kozom i kako se krecu cene otprilike?Ja sam cuo za nekog Sovu, jel zna neko za njega? Mislim da je negde na Novom Beogradu... Pa, ono, ako neko zna broj telefona, adresu bio bih zahvalan :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted July 20, 2009 E ovo je i meni palo na pamet pre neki dan i neko je o tome pisao ovde pre izvesnog vremena, čini mi se da je ninjapvo, ali nisam 100% siguran... potražiću malo po forumu pa ako nađem stavljam link Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted July 20, 2009 To radi jedan nas clan, smeker 192, e sad, to jeste u Kg-u, ali radi odlicno, a za cenu pitajte njega...uglavnom, za kvalitet, preporuka! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted July 20, 2009 (edited) Ovako Semi jeste Sova radi na NBG je 064/176-3364 Sova u TC Piramida lokal u prizemlju ja mislim da je 90E samo presvlacenje volana, ja imam fabricki kozni volan ali se bio pocepao jbg 9 godina je bilo sve OK, pa sam uradi u PA na preporuku Nikole aka ninjapvo, lik se zove Zvonko a mob je 0629631338 on je u PA i on je radio meni i ninjipvo volane pa ne znam meni je odlicno uradio dodji na skup pa cu ti pokazati i cinimi se da me je izaslo 35E nesecam se znaci jeftiniji je od Sove. Edited July 20, 2009 by dusman Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted July 20, 2009 Gledao sam ja na jednoj 406 volan radjen u Pancevu, stvarno je lepo ispalo i mislim da je ta cena sto je Dusman naveo. Na nekom forumu sam video Alfu koju je radio Sova i na slici je izgledalo takodje odlicno, i volan i rucica menjaca i cena za volan je bila 70eur. Nisam video nijedan rad uzivo pa ne mogu da ga uporedim sa Pancevcem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted July 21, 2009 90e, 70e..... ljudi, kontaktirajte smekera 192, mnogo je povoljnije... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 639 Posted July 21, 2009 Neka okači grupnu ponudu i slike, ako to već radi. Posebno ako to radi dobro, ne vidim razlog da se krije, neka uzme neki dinar i od nas. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted July 21, 2009 (edited) 90e, 70e..... ljudi, kontaktirajte smekera 192, mnogo je povoljnije... Ma to Sova uzima toliko a ja sam vam dao broj i ime coveka u Pancevu koji uzima duplo manje i vise meni je cinimi se uzeo 30E za moj volan, a i ne samo volan nego i iza volana je meni koza tako da je i to odradio, po meni je dosta dobro uradio, e sad videcemo kako ce se pokazati u eksploataciji. Edited July 21, 2009 by dusman Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted July 21, 2009 Zvao sam ovog pančevca pre 17 sekundi Kaže iduće: Prvo me je pitao da li je bio kožni volan ili nije (nije bio) i onda kaže da mu treba cirka 3 sata, a cena je 30eur sa veštačkom kožom i 40 sa pravom s tim što on preporučuje pravu kožu ako ostavljaš auto za sebe. Rezervacije su obično dva dana unapred, ali naravno može da se desi i više i manje. Nalazi se na samom ulazu u Pančevo (kad se ide starim putem) i tako... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted July 21, 2009 Gde tacno posle mosta? Mozda navratim do njega kada vec idem cesto u Pa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted July 21, 2009 Kako je on meni objasnio kad siđeš s mosta (kod hotela Tamiš) na prvom semaforu ideš levo i onda nakon 200-300m ima Citroen servis velika tabla za levo, a ti tu smotaš desno i tražiš broj 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ninjapvo 0 Posted July 21, 2009 (edited) Tako je;lik je u takozvanoj Margiti u P-vo i okej radi.....kad siđeš smosta odma levo na semaforu i kreneš prema buvljaku iliti Jabuci i kod Citroena desno u ulicu i broj je sa leve strane....(nemože se promašiti ima gomila automobila ispred uvek) ulica je kaldrma inače...pozz Edited July 21, 2009 by ninjapvo Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted July 21, 2009 Bas kako ti je rekao kod tamisa levo pa desno i tu si, ja imam odlicno iskustvo sa njim, zar ne Nidzo, s tim sto je moj volan vec fabricki bio kozni e sad dal to menja neke stvari ne znam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ninjapvo 0 Posted July 21, 2009 ma i moj je bio al propao od sunca.....kolko sam ga svatio nemenja stvar dal je bio ili ne....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted July 21, 2009 Eto jos jedna informacija, ali tebi je Nidzo vec poceo da se ljusti ako se secam posle godinu i po ili gresim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
John 0 Posted July 21, 2009 I nije bas da ne menja stvar. Ako je fabricki kozni on skine staru navlaku i pravi kroj po njoj i kad ga uradi moze da bude 99% kao fabricki, a kad sam pravi kroj em sto duze traje (ko ce od nas iz BG da ceka pola dana ili da ostavi auto pa da se opet vraca po njega) em sto moze da se desi da negde bude naborano i te stvari Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted July 21, 2009 Verovatno si upravu ne znam moj je fabricki i nema nikakve nabore a za nefabricki ne znam, jer je i Nidzin koliko znam bio fabricki, ali verovatno si upravu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted July 21, 2009 Ako sam dobro shvatio dovlu, ninju i dusmana, posle mosta na semaforu levo, pa kod citroena desno. Je l' moze jos neko ovo da potvrdi, posto nisam bas siguran? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted July 21, 2009 Da. Citroen je levo, a ti ideš desno Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted July 21, 2009 Ajde jos neko pa da budem siguran Quote Share this post Link to post Share on other sites
ninjapvo 0 Posted July 21, 2009 da da ;info je tacan....levo pa desno...nije poceo da se ljushti nego mi malko ispucao od sunca ali nista zabrinjavajuce...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ninjapvo 0 Posted July 21, 2009 moz i da me cimnes na mob. pa se dogovorimo da se nadjemo kod hotela i odemo zajedno a i na pichence....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 118 Posted July 21, 2009 Aj ostavi broj onda, pa kad odlucim, javljam se Quote Share this post Link to post Share on other sites
ninjapvo 0 Posted July 21, 2009 064/1138633pitash: dal ima pilichi......odgovor: samo matori....i ondak znam da si ti..... Quote Share this post Link to post Share on other sites