Jump to content
FAS Goran

jocifer93

Members
  • Content Count

    127
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About jocifer93

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 01/20/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Niš

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 1.9D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Postovanje Gorane. Pokidao mi se levi nosac motora pa bih ih zamenio sve u kompletu. Da li iz vaseg iskustva febi i swag opravdavaju duplo visu cenu u odnosu na akron i sta bi bila vasa preporuka za punto 1.9d 44kw. Unapred zahvalan na odgovoru.
  2. Sta to moze otprilike biti iz vaseg iskustva? Hvala. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  3. U voznji se ne cuje, jedino se na kratko zacuje zvuk skripanja ako krenem pod gasom, dok polaskom samo kvacilom tog zvuka nema. Evo da blize opisem ponasanje menjaca: kad je kvacilo pritisnuto nema dodatnih zvukova dok kad je pusteno nekad je zvuk jaci, nekad slabiji, a nekad ga i nema i podseca na vrsalicu. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  4. Zdravo. Gde se tacno na menjacu nalazi lezaj spojnicke osovine? Istrazivao sam na internetu ali nisam nasao nista korisno. Koliko je komplikovana zamena, posto trebam da radim set kvacila pa bih ujedno zamenio i ovaj lezaj jer se bas cuje kada je pusteno kvacilo? Hvala.
  5. Zdravo. Da li bi neko iz novog sada mogao da pogleda ovog brava. Cuo sam se sa covekom, kaze da je vlasnik 2. godine, pre 8000 uradjen veliki servis, jedino ulaganje mali servis, navodno nigde nije ulubljen i sl. Ja sam iz Nisa pa mi je tesko da za dzabe potezem cak do NS, a ozb sam zainteresovan za auto samo ako je uzivo u dobrom stanju. Tako sam na nevidjeno otisao u BG verujuci na rec coveku po brava 1 (par postova iznad), a bio je havarisan. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12702668/fiat-bravo
  6. Zdravo. Sta mislite o ovom bravu? Hvala. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12702668/fiat-bravo
  7. Zdravo. Imam u pitanje u vezi sa menjacem na puntu 1.9d. Ovo se sve manifestuje na leru (makar se tu cuje). Kada je pusteno kvacilo cuje se neki zvuk tandrcanja koji prestaje kada se pritisne kvacilo. Takodje se pre neki dan pojavio i zvuk metalnog zveckanja. To mi se cini da je pocelo da se javalja trenutku kad je kvacilo pocelo da hvata od pola (ranije je hvatalo odmah od poda). Jos jedan stvar koju sam primetio je da kada se krece pod gasom, cuje na kratko neki "skrip" zvuk na prvo otpustanje kvacila i samo tad. Da li bi neko mogao da dijagnostikje koji je tacno kvar.
  8. Zdravo. Da li postoje troskovi odrzavnja q2 pogona? Pratim polovnjake i nisam siguran da li je pametna kupovina.
  9. Prvo i jedino iskustvo sa njima je bilo pre par meseci kada sam na facebook-u video akciju za instrument tablu za punta 2. Stigla je tabla sa neispravom kazaljkom za obrtaje. Obavestio sam ih da je deo neispravan nakon cega mi je receno da ce mi ponovo poslati drugu ispravnu tablu. Stigla je tabla koja jeste bila ispravna kojoj su bili polomljeni nosaci tako da sam morao opet da budzim. Nakon ovog negatvnog iskustva nemam nesto poverenja u njih.
  10. Kupi termostat od reno-a 4 stavi u crevo i rokaj. Pozdrav.
  11. Postovanje Gorane. Da li bi vas servis mogao u subotu da odradi proveru polovnog vozila bravo 1.9jtd 2001 godiste u nekom terminu do 10h, posto covek od koga bih kupio automobil radi nakon toga? Unapred zahvalan. Pozdrav.
  12. Ako te taj auto lepo sluzi ne vidim razlog za prelazak na drugi auto istog segmenta samo zato sto je mladji.
  13. Jel ove garancije za veliki servis pokrivaju stetu ako recimo pukne zupcasti kais i napravi havariju u periodu garancije. Pitam cisto informativno.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...