Jump to content
FAS Goran

sanja.obradovich

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

sanja.obradovich last won the day on November 22 2017

sanja.obradovich had the most liked content!

1 Follower

About sanja.obradovich

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/22/1993

Profile Information

  • Gender
    Female

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto II

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ne može da mi očita ECU... Neće čak ni preko Torque app da se poveže. Tj povežem telefon sa uređajem, ali ECU nikako ne mogu da pristupim. I čak kada ubacim taj bežični elm327 tabla pobrljavi. Pokazuje da nemam goriva i da se motor pregrijao... I dok je uređaj priključen, nekada nema sile upaliti automobil...
  2. Zamenila sam instrument tablu i naravno imam blinkanje led ekrančića. U CG niko ne može da mi je upari. Ovde sam pročitala da treba program multiecuscan i kabl elm ali koje se povezuje preko blututa. Da li ću moći tablu tako da uparim? :/
  3. Nemam. Kako to da namestim? Ne traže osobama ženskog roda.
  4. Zar nije bolje da dam nekom majstoru 5e i da me ne boli glava?
  5. Dobila je na lepe oči od nekog lika iz Srbije koji preprodaje delove za punta. Koliko košta taj kabl i gde se može kupiti?
  6. Meni sutra stiže tabla nova sa obrtajima i pokazateljem temperature. Zanima me da li to uparivanje mogu sama odraditi sa svojim laptopom i sta mi je sve potrebno (jer se prilično razumem u računare i softvere)? Ili ipak to mora stručan neki električar ili majstor sa određenim aparatom? Hvala
  7. Ima Lukas pumpu. A pored lukas pumpe meni je očitalo da mi regulator pritiska nije u redu.
  8. Danas mi je na dijagnostici računar prijavio da mi ne radi kako treba regulator pritiska za gorivo i da trebam da ga zamenim. Obratim se jednom servisu koji je iz Srbije i oni mi kažu da moj model punto mk.2, 1.9D, 44kw nema taj regulator. O.o Dok mi jedan drugi dovori da ima. Ima li ovde neko stručan da mi kaže da li ima ili nema?
  9. Bila sam kod majstora, presekao je tu neki mali deo gumenog creva onda to crevo vratio nazad i naprskao nekim sprejom. Više ne vlaži. Hm, a što se tiče promena u radu... ja sam primetila kao da nešto baš ćufka, pijuče, cvrkuće... ali je to valjda onaj kaiš koji se vidi golim okom pa škripuće. Tako bar kažu!
  10. Okej oko dizne. Ali pitam da li je veliki problem i zašto curi?
  11. Pa recite da li je neki veći kvar... O čemu se više radi... Sve se pojavilo otkako sam menjala 3 čepa na bloku motora gde je curio antifriz. Taj majstor kaže ne može zbog toga. Ma jok i ne može ako mije vratio kasnije sve na svoje mesto, onako kako treba... -.-
  12. Malopre krenula sa Puntom 1.9D i ne može da se vozi, to cima i u trećoj i u četvrtoj. Nebitni su obrtaji. Jednostavno daš mu malo gasa on kao da se guši... Stignem, otvorim haubu, kad tamo ima šta da se vidi. Curi mi malo nafta... Odmah sam kontaktirala svog majstora, rekao je da doteram auto. Ali ni on pojma nema samo bacam pare na njega. Da li je moguće da cima i trza jer možda tu gde izbija nafta on uvlači vazduh? Ja ili da ovo popravljam ili da ga jednostavno gurnem u Lim jer za bolje očigledno i nije.
  13. Bijelo Polje-Podgorica-Nikšić-Granični prelaz Vraćenovići-Bileća.... tamo posle do Međugorja, od Međugorja na granični prelaz Vinjani Donji... Ne znam kakav je taj put od Vraćenovića preko Bileća i uopšteno kroz Bosnu. Da li neko zna?
  14. Bila bi dobra fora, samo, da sam i ja stvarno skinula fotku sa neta. Ovako, nice try.
  15. Da li je previše za motor nagaziti 70km/h trećom brzinom i onda šaltati u četvrtu? Sa city servom problema nikada nisam imala i uvek je uključen.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...