nemanja84bg 1971 Posted October 26 Neverovatno, auto oseti kad se ubajati gorivo od stajanja ... kako sam sipao pa to leti mili moji, znaci stajao nedelju dana ...proizvodjaci ocigledno teraju na to da se vozi konstantno ... mrzim smart s"it... morace neki pencil mod da radi da ga prevezem na direktivu i softversko gasenje , octane sensor off ili na max vrednost da ga metnemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1971 Posted October 31 @Reacher Gilt sta da radim legendo ? prosuo sam pivo po sred fabrickih mint condition sedista ... nemogu da verujem da mi se to desilo probao ja vodurinom i jelenskom kozom da natapam, ali pre toga sam morao da izvozam i tresa mi pokupila kolko tolko ... ali sta raditi sa onim ispod tkanine Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 400 Posted Thursday at 08:22 AM Ja bih ozbiljno razmotrio da prodam auto. Nekako to više nije to... Taj vonj piva iz sunđera će te večno pratiti... 1 1 1 Axic, nemanja84bg and Bingodalton reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1971 Posted Thursday at 10:26 AM Probacemo agresivnu meru, acetilen boca ili portabl plindza, 5mm otvoren prozor, temperatura kabine da bude nekih ... 30tak stepeni nekih par sati a jes me prati neki maler zamisli da tom metodom samoimplodira Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 806 Posted Thursday at 11:00 AM Otkud otvoreno pivo u vozilu?Sent from my SM-S901B using Tapatalk 2 1 Axic, ChobbyNS and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1971 Posted Thursday at 02:25 PM (edited) Retardirana limenka se rascepala na nekom vec postojecem jedva primetnom krnj ulubu a nije bio neki sad udarac samo se nakrivila u onom slotu iza menjaca , zasto uopste prodaju taj skart... poceo gejzir kroz rupicu ne vecu od 1mm prstalo na sve strane. Kako zasto? Pa da popunimo onaj friz u garazi mora bit na stanju, makar par komada bila cool cena hajneken 99 kinte moralo se iskoristiti Niste valjda kolega mislili ... pa ja popijem jedno dva reda radi tek kad sve obavim i zasednem u tron Edited Thursday at 02:37 PM by nemanja84bg 1 Bingodalton reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1971 Posted 11 hours ago (edited) @Reacher Gilt eo ga mali tizer mili, za ove sto gledaju u potrosnju ka" u svetog petra Edited 11 hours ago by nemanja84bg 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2501 Posted 9 hours ago Samo najskuplji zinben, i ram pam pam! Kak'a potrošnja, kak'i bakrači, to samo paćenik do paćenika, bratanče 1 1 nemanja84bg and ChobbyNS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1971 Posted 8 hours ago (edited) Nego sta mili, nego mnogo nizbrdica bilo iskreno, pa da sam nabio zavrsio bi u neki atar i slicno a i uz to niska temperatura pa ne znam kolko treba turbu da primi ovako nije lose ispalo, taman da se pohvalimo ovom malo u-sirem bord-u he he RAM PAM PAMMMM , kakav autic haha, stvarno je ludilo i zabava na tockovima mora mu resim mjuzu a tako me mrzi se smaram oko tapacirunga i ostalog ... al kakav auto wauwwww precizan, izlazi iz krivine kao sajdvajnder pro'ektil Edited 7 hours ago by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites