MiloshBg 1928 Posted January 29, 2024 (edited) @MultiTrance Raskaci se crevo od interkulera i vidi se da li je i koliko masno isto. Takodje proveris i interkuler da li i koliko ima ulja u sebi. To sto se turbo cuje ne mora znaciti i da trosi ulje, ali ako na opterecenju dimi, to znaci da je uljna karika u turbu ne radi svoje. Verovatno ti je turbo za remont. Nadji nekog krstenog majstora neka ti pregleda to. Edited January 29, 2024 by Ivan Skinut nepotreban citat, dodat tag Quote Share this post Link to post Share on other sites
MultiTrance 4 Posted June 14 Evo nakon 2 godine od kada sam kupio auto, ustanovili smo da je turbina bila u katastrofalnom stanju i pre neki dan je odradjen remont iste. Turbina se vise ne cuje, a pored nje su zamenjeni i grejaci, e sada videcemo dali je resen problem sa potrosnjom ulja nakon svega ovoga i dali ce auto da dimi kao pre. Mogu reci da sam se dosta namucio sa ovim autom do sada, stari Punto 1.3 iz 2004te je bio mnogo pouzdaniji i jeftiniji za odrzavanje. 1 MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1928 Posted June 15 Zbog euro normi su usrali sve sto se moglo usrati. 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted June 15 21 hours ago, MultiTrance said: Mogu reci da sam se dosta namucio sa ovim autom do sada, stari Punto 1.3 iz 2004te je bio mnogo pouzdaniji i jeftiniji za odrzavanje. Nazalost, poznata prica za Euro 5 1.3 Multijet. Ni blizu starijem bratu. A i generalno su od Punta Evo zas*ali ponudu motorizacija. Napravili su model za zaobilazenje, nesto sto PSA trenutno jos uspesnije radi sa svojom paletom motora . 2 MiloshBg and MultiTrance reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites