Jump to content
FAS Euroauto Goran
neshaoct

Evo kakav je osećaj biti u autu dok pada grad veličine loptice za tenis

Recommended Posts

181657-grad.jpg

 

Vremenske nepogode, posebno grad, mogu da izazovu veliku štetu na automobilu pa je preporučljivo da se prati vremenska prognoza i zaštiti metalni ljubimac pre nego što se desi najgore. Ovo ''najgore'' se dogodilo jednom vlasniku Lade negde u Rusiji. Nesrećnik je zapeo pod otvorenim nebom kada se na njega sručila lavina grada veličine teniskih loptica. Svoje neprijatno iskustvo je snimio kamerom na mobilnom. U početku su manji ledeni komadi stvarali nesnosnu buku evidentno čineći ulubljenja na karoseriji, ali već nakon 60-ak sekundi Ladu su počele da udaraju gromade koje su razbile gotovo sva stakla na automobilu i koje su naterale vozača da se panično preseli na zadnju klupu jer su svuda počeli da lete komadići stakla. Po završetku oluje, nesrećni vlasnik je snimio rezultat elementarne nepogode. Malo je reći da će popravka automobila biti skupa, ali s obzirom na okolnosti - čovek je mogao da prođe i puno gore da mu njegovo vozilo nije pružilo zaklon.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naravno, ne seti se da upali ventilaciju i eventualno potraži neki zaklon pod drvetom, već je bitan telefon u ruci.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

To se meni desilo 1998, ledene grudve padale, par po glavi i ramenima, dok se nisam podvukao ispod nekog volva karavana, pršti sve, pucaju šoferke, seva, vetar raznosi, padaju grančuge, jednom rečju apokalipsa.
U tom momentu prolazi turistički vozić, svi se prebacili na jednu stranu, pa se i to prevrnulo sa svim putnicima...vrište ali se slabo čulo...
Kad sam došao do svog automobila, tada vw 1200 udubljenja ali simbolična u odnosu na okolna vozila...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja nosim 2 ćebeta u gepeku da bacim preko auta ako me uhvati grad, al za ovo mi ne bi pomogla ni čelična nadstrešnica :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uvek se setim priče mog kolege (69-o godište) kad je bio klinac, ćale njegov kupio novog Fiću, nisu imali garažu, te je nekoliko dana kod brata parkirao u garaži, prvu noć kad je parkirao u dvorištu padne grad i s*ebe mu Fićka, posle je jorgane stavljao čim krene neka kiša.

Sent from my 3310

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...