DjordjeDjokovic 5 Posted September 20, 2016 Kupljen 9. septembra, sa trake izasao 21 juna 2016. Kupljen sa lagera, moji prvi utisci fantasticni, jos se upoznajemo tako da za neku dublju analizu bice vremena kasnije.... evo i nekih prvih fotki sa telefona od salona pa do ulice... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6193 Posted September 21, 2016 Čestitke! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dach@ 4905 Posted September 21, 2016 Cestitam,da se lepo navozas Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 190 Posted September 21, 2016 Lep, felne ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
DjordjeDjokovic 5 Posted September 21, 2016 Hvala ljudi...ja iskreno da vam kazem sam jurio kola sa lagera da ne bih cekao 30-45 dana, boja mi je ok zbog lakseg odrzavanja, tako da nisam birao ni jednu drugu kad su mi rekli da je ovo fabricka. A za felne sam saznao kad sam otisao u autogarant i pitao koje alu felne idu, tj. koje su na njemu koji je na lageru...i najbolja stvar sto sam sve zavrsio za 4 dana, u utorak platio u petak preuzeo auto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted September 21, 2016 najbolje i najbrze. Srecno s L-om Koliko te na kraju izaslo sve sa slike? Quote Share this post Link to post Share on other sites
DjordjeDjokovic 5 Posted September 21, 2016 12000€... Tačnije 11990 i odmah u servisu ugradio naslon za ruku 14000 sa ugradnjom... Hvalaaaa neka me služi kao punto prethodnih 7 godina i ja ću biti prezadovoljan, inače i putno kupljen nov 2009... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9740 Posted September 21, 2016 Čestitam Quote Share this post Link to post Share on other sites
DjordjeDjokovic 5 Posted September 21, 2016 Hvalaaaaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
lapobb 1 Posted September 21, 2016 3 hours ago, DjordjeDjokovic said: 12000€... Tačnije 11990 i odmah u servisu ugradio naslon za ruku 14000 sa ugradnjom... Hvalaaaa neka me služi kao punto prethodnih 7 godina i ja ću biti prezadovoljan, inače i putno kupljen nov 2009... chestitke..da slushate jedno drugog. PS 12000 cena auta 14000 cena auta sa naslonom za ruku. od chega je taj naslon za ruku ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted September 21, 2016 Čestitam!!! Koliko felne utiču na celokupnu sliku auta! Drugačiji 500L Quote Share this post Link to post Share on other sites
DjordjeDjokovic 5 Posted September 21, 2016 1 hour ago, lapobb said: chestitke..da slushate jedno drugog. PS 12000 cena auta 14000 cena auta sa naslonom za ruku. od chega je taj naslon za ruku ? 14000 rsd...izvni ne napisah valutu...Hvala! 1 hour ago, andreja.micovic said: Čestitam!!! Koliko felne utiču na celokupnu sliku auta! Drugačiji 500L ove su bassss dobre i dobro mu stoje...to mi rece prodavac da su ove kao novi model... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted September 22, 2016 Lapolapo smanji dozivljaje s novim clanovima....polako dok te ne upoznaju. Djordje, baci neku slicicu naslona. Mislio sam da je neki drugi model, slike daj naravno zato si i postavio temu....a za probleme u drugim temama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lapobb 1 Posted September 22, 2016 (edited) nego pre mesec dana sam se iiznenadio,da iznad tochkova ( prednjih), je obichna zashtitna plastika..nigde lima. bash su shtedeli. PS verovatno je ista pricha i kod zadnjih tochkova...nisam zeleo da proveravam. Edited September 22, 2016 by lapobb Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13183 Posted September 22, 2016 Kod tebe je barem plastika, kod mene je najlon. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted September 22, 2016 Totti, normalno da je najlon, kad c4 nije klasa kao 500L Quote Share this post Link to post Share on other sites
lapobb 1 Posted September 22, 2016 (edited) fala beli..nego ja navikao na lim..stara shkola. @totti zar C4 nije ceo od najlona ?? Edited September 22, 2016 by lapobb Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted September 22, 2016 Sta si ti vozio ranije? Zil, Kamaz, FAP? Quote Share this post Link to post Share on other sites