Martini 11 Posted February 4, 2015 2002. godina, 170000km, veoma ocuvan auto, mali i veliki servis pre 7.000km. Kratkim recima bez ulaganja do sledeceg malog servisa. Ono sto hocu da istaknem je stanje trapa i cinjenicu da na autu sve, ali bas sve radi. Ono sto je mnogo bitno na ovom autu a na Thesisu retkost da nista od gresaka i problema ne sija na tabli. Registracija istice uskoro i nemam nameru da je produzim tako da predstavlja mi visak i mora da ide. Neka cena je 3.950e 0652110112 Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2499 Posted February 9, 2015 auu kako je mocan i dobar,uvek sam se divio ovom autobobilu,kome novac ne prestavlja problem,sa ovim bi se autom nauzivao bas Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted February 9, 2015 Thesis je npr. u cenovnom rangu prosecne Crome a ne moze da se poredi sa njom. Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted February 9, 2015 Ne moze on sa Cromom ili ne moze Croma sa njim? Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted February 9, 2015 Pa valjda Croma ne moze sa Thesis-om Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted February 9, 2015 Pa to, u prethodnom postu "zvuci" drugacije Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted February 9, 2015 Koliki je problem da se ubaci 1,9 JTD ili MJ 16 V ?Pretpostavka da je sada puno veći problem da se sa papirima sve sredi. Share this post Link to post Share on other sites
sashicus 4 Posted February 9, 2015 Cak i da je tehnicki moguce, thesis bi isao tada samo sa vozacem isao kao kad bi u stila/libru selo 6 putnika. A zamisli kad bi ga natovario..Dobra varijanta za sada za registraciju je invalidno lice. Share this post Link to post Share on other sites
sErGiO-AR 3 Posted February 10, 2015 (edited) Ali 2.0 mJet bi mu legao fino Edited February 10, 2015 by sErGiO-AR Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted February 10, 2015 Nista mu ne fali ni ovako. Iskreno mislim da ko nema 200e vise godisnje da izdvoji za registraciju auta nema sta da razmisla o ovom modelu. Share this post Link to post Share on other sites
sErGiO-AR 3 Posted February 10, 2015 Slažem se, nije ovo auto za svakoga. Share this post Link to post Share on other sites
krsman3d 0 Posted February 10, 2015 (edited) Najbolje da se ubaci 1.3 M-jet. Onda bi ga svi na ovom forumu kupili. Samo jos da ga cipuju, gde bi im bio kraj.... Edited February 10, 2015 by krsman3d Share this post Link to post Share on other sites
MisterX 0 Posted February 10, 2015 (edited) može i twin air 0.9 Edited February 10, 2015 by MisterX Share this post Link to post Share on other sites
joshibeast 74 Posted February 10, 2015 Average speed koji je prikazan je za svih ovih 170k kilometara?Ako je tako, onda se tačno vidi da je auto korišćen za ono za šta je i namenjen - direktorska limuzina za službene puteve Prelep je auto.Jedina stvar koja nije po mom ukusu je boja sedišta ali bi joj oprostio to Srećna prodaja. Share this post Link to post Share on other sites
drzarkod 3 Posted February 10, 2015 uffff moja omiljena......a nick ti je od mog omiljenog pića....srećno sa prodajom ...da sam u mogućnosti smarao bi te.... Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted February 10, 2015 Average speed koji je prikazan je za svih ovih 170k kilometara?Ako je tako, onda se tačno vidi da je auto korišćen za ono za šta je i namenjen - direktorska limuzina za službene puteve Prelep je auto.Jedina stvar koja nije po mom ukusu je boja sedišta ali bi joj oprostio to Srećna prodaja. Tako je. Niko od prethodnih vlasnika nije hteo ili nije znao da ponisti tako da je ostalo za sve vreme upotrebe. Po meni bolje je kupiti auto sa vecom kilometrazom na autoputu nego sa malom u gradu. Share this post Link to post Share on other sites
sashicus 4 Posted February 10, 2015 I kolika mu je prosecna potrosnja za sve te kilometre?? Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted February 10, 2015 To je ponisteno. Ovo se nalazi u posebnom meniju pa nije. A potrosnja skromnih 6,5-7 u lokalu. Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted February 14, 2015 Masina kaparisana. Share this post Link to post Share on other sites
fjurians 0 Posted February 20, 2015 Dobar dan ! Da li neko zna od koje lancie odgovaraju senzori abs na thesisku !? Hvala lp Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted February 20, 2015 Samo od thesisa. Share this post Link to post Share on other sites