Jump to content
FAS Goran
gorank82

Fiat Punto Michael Schumacher

Recommended Posts

Lepo...lepo.U zdravlju da se navozis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Postavljam jos slika ljudi, inace komsija iz Durlana.Auto sam uzeo sa placa u Novom Sadu decembra prosle godine.Inace uvezen je iz Nemacke 2001. godiste, 1.2 16v, broj 228, Punto Michael Schumacher.Inace otiso sam da uzmem jednog drugog zutog Sportinga a dopao me je ovaj auto, nisam pre toga ni znao da postoji uopste Punto MS, kad sam ga video odusevio sam se jer uzeo sam ga zaista za smesnu lovu sa placa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super komso. Bitno da je dobar i da te dobro sluzi!! Mislio sam po ulici da si tu negde :) cekamo dalje slike.. si razmisljao o nekim felnicama i crnim staklima. Na ovoj boji i blaga crna stakla bi bio ubica!!! I neke felnice da nabacis i to je to ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Može još koja reč o MS Puntu. Spolja mi deluje da nema nekih preteranih razlika upoređujući ga sa Puntom sporting. Jesu li mu sedišta i enterijer drugačiji ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa Felne definitivno komso mnogo mi je zao sto nije dosao sa original Sumaher felnama koje su jedinstvene, nasao sam kako izgleda po netu.Uzecu mozda one Sportingove ili neke druge, auto je sasvim drugaciji bez njih.Uzgred lep je ovaj HLX bas mi se svidja.E pa ovako ima razlike male u odnosu na Sporting.Sedista su ista sa kadicama sa strane, ima ove suknjice koje su jedinstvene, na pragovima ima oznaku MS, kao i na pepeljari sa brojem 228, radjeno je ovakvih 1000 komada, i ima abarth kozni volan to je razlika, klasika spusten, sportsko ogibljenje fabricko, klima, 4x airbag, abs, to je otprilike to i naravno boja koja je jedinstvena ferrari crvena.


cestitam na kupovini da se lepo navozas :D

@axic-ms ima 5 brzina sporting 6,razlika je u felnama,pragovima,ms koliko znam nije imao kacket i volanu,to je ono sto ja znam :)http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/61058-punto-michael-schumacher-edition-no0801000/ baci pogled :)

Hvala Rile to je to :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volan je bruka kako izgleda. :)  Felne gledaj sad od jeseni do proleća, imaš vremena na pretek a čelične nek ti stoje za sad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@axic Naravno tako i planiram, bitno je da me za sada auto sluzi fenomenalno, motor 1.2 16 v je vrhunski, ovo mi je prvi Fiat i prvi Punto i za sada sam blago je receno odusevljen autom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lep auto , i da te dugo i dobro sluzi . Komso ne zuri polako , pricas o volanu a nigde slika .Daj jos koju sliku enterijera ( volana ) , motora itd .Felne pod hitno , a ako ne onda bar neke dobre ratkapne dok ne stignu felne .

Share this post


Link to post
Share on other sites

I moj kum koji ima Stilo imao zimus problem zaledio mu evrodizel isto sa NIS-a.Pojma nemam mozda ovde u Niš dovlače škart. gorivo BG je ipak centar.Hvala silenci.Sto se tice volana ovaj moj nema sporting volan vec abarth ovo je Schumacher Punto, tabla je isto obicna nije kao Sportingova.Pa odradicu mu sve sto se tice estetike dobio sam malu bebu pa sam malo zakočio.Voleo bi felne i ksenone obavezno.Inače mehanički je perfektan, veliki servis, trap bio odlican, zamenio samo zadnji lonac i svecice koje su isto bile dobre al ajde kao malo da ulazem.

Izvinjavam se sto skrenusmo sa Šumija na gorivo :D

Izvinjavam se sto skrenusmo sa Šumija na gorivo ipak je on glavna zvezda :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Komso jes da je malo dalje ali probaj na EKO pumpi da vidis razliku. Znam da je bilo dobro gorivo jos kad je EBMB i bmb98 poceo kod nas oni su uvozili iz makedonije, OKTA rafinerija ako se secam, i dosta razlike ima i dobro gorivo je bilo.

A sto se felni tice pod hitno nesto da stavis :) i folije mu odradi i drugi auto ce da bude odmah ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Komso hvala na savetu, moram da ti kazem da ti je lep Tipo bio je to nekad izuzetan model a i sad se prilicno drzi kada ga neko tako odrzava kao ti ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...