yuhica 1 Posted May 22, 2016 Alfa 156 FL Far nastradao u cukanju.Prepakivanje senila i projektora u drugi far,reparacija stakla i zastita. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 30, 2016 (edited) BMW E46 Reparacija farova Jet seal zastita Morimoto bixenon projektori 4300k Malo muke i nauke,sa senilom vozacevog fara kojem je nagorelo leziste sijalice zbog nestrucne ugradnje,ipak operacija uspesno zavrsena. Audi A3 Reparacija farova komplet Jet seal zastita Fabricki projektori zamenjeni za Morimoto bixenon 4300k Krpljenje dela kucista Zamena nagorele instalacije Fiat Croma Reparacija farova komplet Jet seal zastita Fabricki projektor zamenjen za Morimoto bixenon 4300k Edited May 30, 2016 by yuhica Quote Share this post Link to post Share on other sites
M626 0 Posted May 30, 2016 Imas li neke slike ugradnje xenona u Mondeo mk3 i koliko bi to kostalo (i recimo angel eyes kao dnevno svetlo)? Hvala, Poz Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 31, 2016 Pozdrav, nemam slike ugradnje jer mk3 nisam radio.Cena okvirno 200e,projektori,reparacija angel eyes u auto modu/mada moje licno misljenje da su angel eyes visak na tom modelu/... Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted June 6, 2016 Chevrolet CaptivaAuto stigao sa //Poliranja farova//...Majstor koji se latio posla nije zastitio ivice branika i krila pa je usput i to sve osmirglano,jedanom falcu je boja skinuta komplet...nije se potrudio ni da opere branike ,a o tome kako su ispolirani prosudite sami.Dakle...Poliranje farovaIspravljanje brljotina predhodnog majstora,oko branika i krilaJet seal zastita Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted August 9, 2016 Hyndai Santa Fee Reparacija farova Keramicka zastita Morimoto bixenon 4300k url=https://postimg.org/image/m7c2v11pf/][/url] Mazda 3 Reparacija farova Keramicka zastita Xenon 4300k kratko svetlo Xenon 4300k dugo svetlo led pozicije,led unutrasnjost,led osvetljenje tablica Mazda 3 Reparacija farova Keramicka zastita CCFL prstenovi/donela musterija/ Nove sijalice D2S 4300k/fabricki xenon farovi su u pitanju Audi A3 Reparacija farova Keramicka zastita Fabricki projektori zamenjeni sa Morimoto bixenon 4300k BMW E 46 Reparacija farova Keramicka zastita Vec ugradjeni Morimoto projektori starije generacije izgoreli totalno Zamenjeni novim Renault Megane Reparacija farova Keramicka zastita Fabricki nagoreli projektori zamenjeni sa Morimoto bixenon 4300k Poliranje i zastita zadnjih svetlosnih grupa Renault Laguna 3 Reparacija farova Keramicka zastita Fabricki Valeo D1s projektori izgoreli kompletno posle 300k predjenih km Zamenjeni potpuno novim Valeo originalnim projektorima,stavljene i nove Osram D1s sijalice Fiat Croma Ugradnja zadnjih parking senzora Farbanje sondi u boju vozila Peugeot 308 Ugradnja parking senzora pozadi Bojenje sondi u boju vozila Ugradnja parking senzora napred Xenon set 4300k kratko svetlo Xenon 4300k dugo svetlo Quote Share this post Link to post Share on other sites
dj90 5 Posted August 16, 2016 Očajno su mi slaba svetla na w124, naštelovana su dobro, imao sam pre i ksnenone i ni oni nisu svetleli dobro kažu mi neki da moraju da se otvore farovi i da se očiste sočiva koliko bi koštalo to? evo i ovde na slici se vidi da su crni farovi pa je možda stvarno do toga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skittles 0 Posted August 17, 2016 @yuhica pisao sam ti PM pre jedno dve nedelje, nema odgovora, pa ajde i ovako da pitam. Treba mi farbanje unutrašnjosti fara, DRL led i zamena dugih/kratkih u nešto svetlije. Auto u pitanju je Fiat Sedici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted August 18, 2016 On 8/16/2016 at 7:12 PM, dj90 said: Očajno su mi slaba svetla na w124, naštelovana su dobro, imao sam pre i ksnenone i ni oni nisu svetleli dobro kažu mi neki da moraju da se otvore farovi i da se očiste sočiva koliko bi koštalo to? evo i ovde na slici se vidi da su crni farovi pa je možda stvarno do toga Mogu se sredjivati farovi,otvaranje pa kompletno sredjivanje,samo sto ona nema socivo vec standardno senilo na rebrastom staklu.Cena okvirno za komplet 50e. On 8/17/2016 at 7:31 AM, Skittles said: @yuhica pisao sam ti PM pre jedno dve nedelje, nema odgovora, pa ajde i ovako da pitam. Treba mi farbanje unutrašnjosti fara, DRL led i zamena dugih/kratkih u nešto svetlije. Auto u pitanju je Fiat Sedici. Odgovorio jesam,ali vidim da odgovor nije stigao.Da ne ponavljam sve opsirno kao na PP,moze se odraditi sve po zelji,ali bih najpre voleo da vidim stanje farova uzivo pa da dam konkretnu ponudu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dj90 5 Posted August 18, 2016 25 minutes ago, yuhica said: Mogu se sredjivati farovi,otvaranje pa kompletno sredjivanje,samo sto ona nema socivo vec standardno senilo na rebrastom staklu.Cena okvirno za komplet 50e. znači i ti misliš da je zbog toga što je zaprljano koliko dugo bi trajala opravka da znam kako da rasporedim vreme? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted August 18, 2016 Ako samo senilo nije izgorelo moze se srediti. Trajalo bi 2 radna dana. Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted September 4, 2016 Fiat Croma Reparacija farova komplet Sredjivanje unutrasnjosti Ciscenje soljica i sociva Keramicka zastita Lancia Lybra Reparacija farova Keramicka zastita Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted September 4, 2016 Peugeot 308 Ugradnja parking senzora Farbanje sondi u boju vozila Renault Clio Ugradnja parking senzora Farbanje sondi u boju vozila Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 852 Posted September 6, 2016 Pozdrav druze, zanima me koja bi bila cena, sa vazecom clanskom kartom kluba, za ugradnju zadnjih parking senzora u novog Brava, svidjaju mi se ovi iz prethodnih postova jer su diskretni.. je l' su to jedini koje ugradjujes ili ima vise vrsta? Hvala unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
tps 0 Posted September 9, 2016 Pozdrav. Koliko bi kostalo za Libru poliranje jednog fara (posto je drugi dobar) i ugradnja ksenona 4300 k ili 5000 k i koliko dugo bi sve to trajalo? Hvala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted September 11, 2016 On 9/6/2016 at 3:24 PM, shomispc said: Pozdrav druze, zanima me koja bi bila cena, sa vazecom clanskom kartom kluba, za ugradnju zadnjih parking senzora u novog Brava, svidjaju mi se ovi iz prethodnih postova jer su diskretni.. je l' su to jedini koje ugradjujes ili ima vise vrsta? Hvala unapred Pozdrav, senzore ugradjujem iskljucivo Bear jer su se unazad 4 i kusur godine jedino pokazali kvalitetnim za ulozeno vraceno,ukratko nijedna reklamacija.Model samo sa zvukom 50e,model sa displejom 60e,sa ugradnjom i 12 meseci garancije.Vremenski ugradnja traje oko 2.5-3h.Sonde su crne boje ali se mogu farbati u boju vozila. On 9/9/2016 at 7:10 PM, tps said: Pozdrav. Koliko bi kostalo za Libru poliranje jednog fara (posto je drugi dobar) i ugradnja ksenona 4300 k ili 5000 k i koliko dugo bi sve to trajalo? Hvala. Pozdrav, okvirno 10-15e spolja sve zavisi od stanja fara.Xenon sa ugradnjom i garancijom 12 meseci 50e,a svakako moja preporuka je da se ugrade 4300k.Vremenski oko 3-4h za sve. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bucke1 13 Posted September 12, 2016 On 4.9.2016. at 1:25 PM, yuhica said: Lancia Lybra Reparacija farova Keramicka zastita Pozz,koliko bi kostalo ovo zadovoljstvo i koliko traje reparacija? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted September 14, 2016 Pozdrav. Za libry kompletna reparacija 60e,traje 2 radna dana. Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 852 Posted September 15, 2016 (edited) On 9/11/2016 at 9:05 PM, yuhica said: Pozdrav, senzore ugradjujem iskljucivo Bear jer su se unazad 4 i kusur godine jedino pokazali kvalitetnim za ulozeno vraceno,ukratko nijedna reklamacija.Model samo sa zvukom 50e,model sa displejom 60e,sa ugradnjom i 12 meseci garancije.Vremenski ugradnja traje oko 2.5-3h.Sonde su crne boje ali se mogu farbati u boju vozila. Hvala na odgovoru, verovatno cemo se iskombinovati za parking senzore u neko skorije vreme. Imam jos jedno pitanje, hteo bih da ubacim i ksenone (4300k) pa me zanima koliko bi kostalo da se "srede" moji projektori u faru i da li je to uopste izvodljivo/isplativo? ps. i desni je ovako mutan, a ne znam ni koliko je slika dobra.... edit: Farovi su od napred korektni (bar po mom verovatno niskom standardu) ali su mutni sa gornje strane kao kod onih Croma sa prethodnih strana, koliko bi kostalo da se srede komplet? Edited September 15, 2016 by shomispc Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted September 16, 2016 Kompletna reparacija farova je 70e za ovaj tip fara. Potrebno je 2 radna dana da se sve kompletira. Uz reparaciju xenon set 4300k sa ugradnjom 40e,ako se ugradjuje naknadno 50e. Garancija je 12 meseci na sve. Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
djwibe 0 Posted September 18, 2016 Vrsis li i ugradnju prskalica za xenon-e? Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted September 20, 2016 Pozdrav, prskalice nemam u ponudi vise,ali mogu da ugradim ako donesete vase. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cinquecento 3 Posted October 13, 2016 Svaka čast za farove i parking senzore gledao sam skoro sve radove ovde na forumu. Zanima me jel radiš zaštitu kompletnog auta sa jet seal-om? Koja je cena za alfa romeo 147? I koliko dugo traje ta zaštita ako perem auto samo na puške? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 353 Posted October 15, 2016 Postovani,koja je cena para sijalica 4300k? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 353 Posted October 16, 2016 zaboravio sam da napisem da je AC H1 Quote Share this post Link to post Share on other sites