Jump to content
FAS Goran

tps

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About tps

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav. Koliko bi kostalo za Libru poliranje jednog fara (posto je drugi dobar) i ugradnja ksenona 4300 k ili 5000 k i koliko dugo bi sve to trajalo? Hvala.
  2. Pozdrav svima. Imam Libru 1.9 jtd i pre nekoliko meseci sam menjao ceo komplet kvacila ( lamela. korpa, lezaj ). Kvacilo je sada znatno mekse i menjac lepo radi. Medjutim, i dalje imam podrhtavanje vozila kada krecem iz prve, pa moram zaista polako da pustam kvacilo da se auto ne bi ugasio. Ako bas, bas polako pustam kvacilo onda nema tog podrhtavnja. Kada krecem uzbrdo na primer obavezno se prednji kraj zatrese. Da li se radi o plivajucem zamajcu i ako to jeste u pitanju da li savetujuete remont ( koliko to kosta) ili zamenu tog dela? Samo da nepomenem da u voznji uopste ne trese, samo kada krecem. Hvala unapred na odgovorima.
  3. Samo da javim da je stvar resena. Kako je Mishonnium dobro pretpostavio, Djole je bio na odmoru. Uspeo sam da stupim u kontakt sa njim i preko njega sam nabavio original ogledalo. Cena, 15 evra. Sve pohvale za Djoleta.
  4. Pozdrav svima. Vozim Libry vec nekoliko meseci i zadovoljan sam. Ali, avaj... Neki ludak mi je pre par dana polomio ogledalo od levog spoljneg retrovizora. Zvao sam da se raspitam za deo i original kosta 6600 rsd kod Bogunovica, a isto i u AK Vozdovac. Zvao sam "Djoleta" za kojeg je u nekom od prethodnih postova navedeno da pravi i ugradjuje tonirana i konkavna ogledala, ali je nedostupno. Da li neko ima ideju kako da se resi ovaj problem, a da se ne uzima bas originalni deo za tolike pare. Ne bih hteo da mi staklorezac zbudzi neko obicno staklo. Hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...