Jump to content
FAS Goran

Skittles

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About Skittles

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Sedici

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. P. S. Da li znate nekoga ko bi mogao da mi napravi custom grill? Kontam jedan letnji - samo saće, jedan zimski - zatvoren. Oba bez logoa.
  2. Raduckalo se u poslednje vreme Stavio sam parking senzore, i savet svima koji planiraju - proverite da nema nešto iza plastike koju planirate da bušite - displej stavite pozadi gde ćete i gledati kad idete u rikverc Sada stavljam grejače sedišta (oni će morati da sačekaju i nove presvlake), i push to start sistem. Gledao sam po forumu al nigde da vidim baš ovako stigo mi je takav kit iz kine za 30ak € U principu ima rfid umesto ključa koji mora da se stavi na određeno mesto pre nego što auto može da se upali. Onda se stisne kočnica i kad stisneš dugme auto se upali. Papirić koji sam dobio u paketu ne objašnjava mnogo stvari detaljno, i na nekom basic škrtom engleskom je. Uspeo sam da upalim auto, ali sa jedno 5-6 sekundi verglanja u odnosu na 0.5 koliko mu inače treba. Takođe bord prijavljuje da je izgubio vezu sa ABSom, svaki put obrišem grešku preko obd-a ali se vrati posle svakog paljenja.
  3. @yuhica pisao sam ti PM pre jedno dve nedelje, nema odgovora, pa ajde i ovako da pitam. Treba mi farbanje unutrašnjosti fara, DRL led i zamena dugih/kratkih u nešto svetlije. Auto u pitanju je Fiat Sedici.
  4. Možda ima u Mikro Princu?
  5. I ja se pitao isto, mislim da je otpao, ali nikad neću znati [emoji848] Naručiću od Petra definitivno, samo da ga premerim i da onda prilagodim svoj logo obliku uloška. Kad ga već pravim, nek bude moj
  6. http://m.ebay.com/itm/251275405446?_mwBanner=1 Yatour, može blutut da se doda, to mi je sledeće, nego reko prvo da vidim kako ovo radi @silenci to što je redak je mač sa dve oštrice, da je neki čist fiat, ovaj emulator bih kupio kod Nenada još pre godinu dana.
  7. Ubacio danas LED osvetljenje pretenca za rukavice ili ko ga kako zove samo zveknuo kabliće na upaljač, zato sam i morao da rastavim sve. Neki prekidač zalepio na vrh i toeto. Naručio sam cd emulator sa ibeja, 58 € izašlo sa poštarinom iz Nemačke, pa ćr valjda brzo da stigne
  8. Fiat Sedici 1.6 benzin 79kw lampica se pali po gradu posle nešto ispod 500km, na otvorenom posle 650-700, zavisi opet koliko je otvoreno, na autoputu može i 600 kad se upali lampica stane 40ak litara, nekad 38, nekad 42...
  9. Koliko vidim to su samo nalepnice, ja hoću pravi znak [emoji85]
  10. provozao se danas do bubanj potoka, uzeo crveni logo umesto plavog. sada moram da smislim kako da zamenim i na volanu i na felnama.
  11. Ne fali mu ništa, zapravo nemam pojma. Nego sam samo njega uspeo da nađem, pa reko da imam barem dve opcije
  12. Da, panorama je sjebala malo auto Kad smo kod panorame, znate nekoga (a da nije era) da ugrađuje na kola? I to mi se mota po glavi kao nešto šta bih želeo da dodam. Sent from my iPhone using Tapatalk

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...