Jump to content
FAS Goran

M626

Members
  • Content Count

    69
  • Joined

  • Last visited

About M626

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Lybra 2.0 20v

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Proveri dvozonsku klimu kako radi, Lybre imaju problem sa motorima klapni, vadi se cela tabla napolje ako je otisao neki od zavucenih motora (ima ih 5).
  2. Imam komplet prednje podizace za Lybru, vozacev i suvozacev. Sve je tu, motorici, sajle i one plastike. Kupljeno je bilo greskom i od tada stoji (trebali su mi zadnji, covek poslao prednje) Cena: 750 din po komadu.
  3. Izvuci cinceve iz tvog cd plejera. Na njih ubodi ovo: , pa na to produzni kabl ovakav i ubodi u svoj telefon/mp3 plejer. Kada hoces da pustis neku muziku sa telefona, prebaci se na CD i pusti bilo koji disk koji imas u cd plejeru gepeku. Disk se vrti, a tvoja Libra misli da pusta taj cd dok ti u stvari dovodis zvuk sa svog mobilnog.
  4. Ako budes uzeo taj adapter videces da ne mozes da ga ubodes u unilink interfejs jer imas oba muska dela. Jednostavnije ti je da ubacis bilo koji cd u player, a na cinceve da nakacis bilo koji ulaz. Radi provereno.
  5. Imas li neke slike ugradnje xenona u Mondeo mk3 i koliko bi to kostalo (i recimo angel eyes kao dnevno svetlo)? Hvala, Poz
  6. 2.0 20v moze samo da sanja o potrosnji od 11l u gradu. Realno je od 13-16l, zavisno od uslova voznje. Motor kao motor je mrcina, izdrzljiv je i prelazi jako mnogo. Veliki servis je nesto oko 350-400e, u nekim servisima se ne vadi motor napolje, vec nadju nacin da ga malo pomere u stranu i odrade posao. Inace, da opet kupujem Lybru, isao bih samo na JTD motor (cak i na onaj 2.4). 2.0 ne ide nista specijalno, 9.6s do 100 nije neka cifra za auto od 150KS. Da ima dobar zvuk, ima, mislim da me je taj zvuk i drzao tako dugo u ovom autu Potrosnja sa druge strane, tuga.
  7. E46 i Passat? U kakvom su stanju i koje su cene?
  8. Sat moze da se nasteluje nezavisno od navigacije... a sam uredjaj za navigaciju ti ne radi uopste ili kako? Ne trebaju ti mape Balkana da bi namestio datum...
  9. Ako ti ne radi navigacija, onda nema setovanja datuma, na zalost.
  10. https://www.sendspace.com/file/l4p7hy Evo ti link sa uputstvom za pravljenje video ulaza na multimediju od Libre. Na italijanskom je, ali kapiram da neces imati problema ako se razumes u materiju. Kameru bi trebao da prikljucis na taj ulaz, napravis prekidac koji ce prebaciti sliku kada krenes u rikverc and you're good to go
  11. Video input ti ide na neobelezeni kruzni konektor koji se nalazi ispod svih ovih P konektora. Nemaju sve Lybre taj konektor. Broj sasije mora da je veci od 83900000024393.
  12. Cincevi su klasicni audio ulaz, a taj desni ti je Sony unilik prikljucak za kontrolu cd sarzera... na njih ne mozes da prikljicis direktno kameru.
  13. Nadji seme kako se sta povezuje pa probaj... ali mislim da tu ima previse posla, na zalost
  14. Mislim da nije plug&play sistem, drugacije je kabliranje. Za muziku kod verzije sa navigacijom ide Sony unilink interfejs koji nije kompatibilan sa standardnim CD sarzerom. Btw, ja sam imao tu verziju sa navigacijom, osim povremenog koriscenja telefona dok mi je bilo interesantno, nisam uocio neku veliku korist. Plus ti je tvoja verzija multimedije mnogo laksa za izvlacenje AUX-a i Video IN-a.
  15. Dogovorio sam se sa deckom da uradimo i kupoprodajni ugovor i da auto prebaci na sebe. Srecom pa je razuman

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...