pnikovic 0 Posted August 28, 2012 Uplacena clanarina jutros i potom popounjena pristupnica na sajtu ali mi ne stize nista na mail.Ime: Petar Nikovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted August 28, 2012 Sasvim je uobičajeno da prođe oko 24 sata pre nego što izveštaj o uplati stigne od Banke na Email. Ne može baš sve trenutno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted November 28, 2012 Miroslav Lukićhttp://www.fiat-lancia.org.rs/pristupnica.phpPopunite pristupnicu (klik na gornji link) kako bi znali na koju adresu da pošaljemo člansku karticu, ili na koji Email da obavestimo kada kartica bude gotova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted December 12, 2012 Ivan Savić, Kruševachttp://www.fiat-lanc...pristupnica.phpPopunite pristupnicu (klik na gornji link) kako bi znali na koju adresu da pošaljemo člansku karticu, ili na koji Email da obavestimo kada kartica bude gotova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted April 9, 2013 (edited) Malopre sam uplatio članarinu i popunio pristupnicu, tako da eto i mene u klubu konačno posle dve godine vožnje Fiata i spamovanja na forumu Edited April 9, 2013 by SikterBre Quote Share this post Link to post Share on other sites
caxony 0 Posted May 17, 2013 Juce ujutru uplacena clanarina i popunjena pristupnica, ali jos nema Email-a ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted May 17, 2013 Poslati su mail-ovi pre par sati, pogledaj sada. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted May 17, 2013 Ja se sad ne sećam baš najbolje da li mi je stigao mail, ali mi kartica još uvek nije stigla, a prošlo je preko mesec dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted May 17, 2013 Poslat je spisak na pripremu za štampu još u ponedeljak (13.05.), biće kartice sledeće nedelje gotove. Quote Share this post Link to post Share on other sites
caxony 0 Posted May 17, 2013 Stigao mail! Hvala Neso! Kartica kad god dosla, dobro dosla! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Delic9 2 Posted May 19, 2013 Uplatio u četvrtak. Prezime Delić. Može li na kartici ime da bude odštampano ćirilicom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted May 19, 2013 Možda može...napiši tamo na sajtu u delu Pristupnica da želiš to kako se ne bi zaboravilo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted May 20, 2013 Evo ja opet da se javim povodom članske kartice, popunio sam i pristupnicu, a još uvek mi nije stigla kartica, a koliko se sećam uplatio sam negde između 10tog i 20tog aprila na ime Pešterac Petar Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted May 20, 2013 ID 515Tvoja kartica je danas (zajedno sa ostalima) otišla na štampu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted May 20, 2013 E odlično, ja rekoh da se nije negde zagubila Quote Share this post Link to post Share on other sites
Delic9 2 Posted May 22, 2013 Meni još nije stigao nikakav mejl Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted May 22, 2013 Sve si uradio kao što piše ovde? http://www.fiat-lancia.org.rs/pristupnica.php Ili, mooožda nisi popunio tu pristupnicu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Delic9 2 Posted May 22, 2013 (edited) Popunio sam. Mogu opet ako treba Zaboravih da napišem, uplatio sam u četvrtak posle podne, a popunio u nedelju.. Edited May 22, 2013 by Delic9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted May 22, 2013 Ćirilicom? Uplatio si u četvrtak, tog dana ili u petak si ''tražen'' na spisku da ti se pošalje potvrdni Email, ali nije bilo podataka (popunio si tek u nedelju) i zato nije ni poslat Email.Pošto nije bilo podataka, tvoje ime (sa uplatnice) bi pisalo u temi na kojoj smo kada kartica bude gotova sa molbom da se javiš kako bi znali kako i kome da isporučimo karticu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Delic9 2 Posted May 22, 2013 Aha, ćirilicom Meni u principu ne treba taj mejl, samo da mi stigne kartica Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted May 22, 2013 Ali treba meni da bih znao kome i kako da dostavim karticu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted May 30, 2013 Kartice danas poslate... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted May 30, 2013 Neće i tebi stići sutra, ti si u sledećoj seriji. Ovo su ljudi koji su tokom aprila uplatili članarine, ima nešto i iz prvih dana (nedelju) ovog meseca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted May 30, 2013 Odlično, taman sam sutra u Ts-u da to lično podignem Quote Share this post Link to post Share on other sites