Jump to content
FAS Goran

caxony

Members
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

About caxony

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    obrenovac

Previous Fields

  • Garage
    ex fiat marea 1,6elx tng

Recent Profile Visitors

2262 profile views
  1. Hvala Nešo. I ja sam tako čuo, tako da moram menjati bocu i multiventil.
  2. Pozdrav ljudi, treba da radim reatest na nekom jugu pa me interesuje da li ova boca prolazi. Evo slika papira koji sam dobio. Danas sam dobio informaciju da ova boca ne prolazi atest, jer nema homologaciju, pa da proverim sa vama, mozda je neko imao iskustva sa ovim proizvodjacem.
  3. Mart 98.-jun 99., Nis, Pantelej, 21. bataljon veze. U B. crkvi na doobuci za vozaca mesec dana i posle toga vozac komandanta do bombardovanja. Bombardovanje proveo u selu Gabrovac ( uz svakodnevno vozenje vojske u Vojnu bolnicu i obilazenje Niskih kafana ) kao vozac u sanitetskom odeljenju... Lepih 15 meseci...
  4. Pozdrav ljudi, posle dve godine druzenja sa mojom mareom, desilo se sto se desilo i sada izgleda ovako. Bila je u odlicnom stanju, atestiran plin i sve tip top, sada je gomila gvozdja. Prodajem je za 300 eura, registrovana do 28.02.2015. , ima tri dobre zimske gume, cetvrta je unistena, a rezervna je letnja. Sa motorom ne znam sta je, ima ulja na kraju meraca, 5-6mm ... Ako je neko hoce sa tablicama, prenos obavezan, a moze i bez tablica, odjavicu je. Za sada samo ovde. Kontakt najbolje na telefon 064/16-18-660
  5. Jao, kako bih ja ovo posedovao! Fali mi jos samo 3150 evrica i moja je... Mnogo, ali mnooooogo je dobra... Srecno sa prodajom...
  6. Nadam se druze, nadam se... Ovo mi je za nauk... NE UZIMAJ I NE DAJ...
  7. Jeste druze, u pravu si skroz... Nego, kako to ide, sud je u Lazarevcu, koji radi od 7 do 3, isto kao i ja, pa onda nemam auto, pa svasta nesto... Naravno, moje d.pe je u pitanju i moram sve da organizujem, al' nesto ne ide... Bice valjda sve kako treba...
  8. @neshaoct Sve je tako kako si napisao, na zapisnik sam cekao od 04.10. kada je bila saobracajka, do 10.11. kada je zavrsen zapisnik. Postupak se vodi u Lazarevcu i dobio sam broj predmeta kada sam isao da podignem zapisnik, samo sto mi nisu rekli da mogu ja da trazim ostalu dokumentaciju, vec da ako "IM" treba (nisam skapirao ko su "IM") mogu da traze sluzbenim putem. I slazem se da je bolje ukljuciti advokata kad je vec krivicni postupak. Ali to je vec pitanje za suraka. Danas sam bio kod poznanika koji radi procene i naplate steta i covek mi rece da sacekam par dana da se raspita, ali da mu sve ovo ne deluje dobro po mene. Po njemu, onako na prvu, ovo su dve odvojene saobracajke, tj. traktor i meca resavaju izmedju sebe, a moj auto i multipla izmedju sebe. U tom slucaju kriv je surak, jer je presao u levu traku, moje osiguranje isplacuje stetu multipli i to je to. I sve to, verovatno, kad se zavrsi sudjenje. Opet kazem, to je na prvo citanje zapisnika, sacekacu par dana.
  9. Ovaj je poznanik, ne bi trebalo da me zahebe, a i samo mi savet treba. Inace, znam da su oni "opasni" likovi, al' opet kazem, ovo je prijateljski.
  10. Naravno, odmah u ponedeljak idem u osiguranje da cujem njihovo misljenje. Trebalo bi da se nadjem i sa nekim likom koji radi te naplate od osiguranja, pa da cujem i njegovo misljenje. Moram se dobro pripremiti pre nego sto krenem u bilo kakvu pricu, zato sam se i obratio svima vama !
  11. @Milan Stilo To ti kazem, on je naisao na saobracajku. Nadam se da ce moci advokat malo to da ispegla. Ma Ibarska je cudo, svasta se tamo desava. Sve u svemu, bitno je da su svi zivi i zdravi. Posto se sudbina malo umesala u sve to, mogao sam i ja biti za volanom sa decom u kolima... ne znam vise sta da mislim! @ivan.ik Kada bi Generali sutra, posle zavrsenog sudjenja i zakljucka da je surak kriv, trazili pare nazad od njega, ja odmah ode peske za Bgd u njihovu filijalu ! A nije bilo nikakvog kontakta sa meckom. Jedini kontakt moje maree je sa sestrom multiplom.
  12. ne znam brate, zaludeo sam skroz. Vozim skoro 20 godina, presao sam mnoooogo kilometara i nikad nisam ni video zapisnik o saobracajnoj nesreci, a kamoli ucestvovao u nekoj. Sve ovo me ubi skroz! Interesantan podatak: auto sam kupio 04.10. 2012., ostao sam bez njega 04.10.2014.! Slucajnost ili...?!
  13. @MarkoBgd Voleo bih da je drugacije, ali mislim isto kao ti. To su dve odvojene saobracajke! To sto neki policajac smatra da je jedna, mislim da na sudu sa dobrim advokatom sve to moze da se ponisti. A verujem da ce ovaj sa Mercedesom imati advokata! @Ticma Tako je, to nigde ne pise. Ma u sustini, neka bude kako bude. Ja to ne,mogu da promenim nikako. Meni je samo frka da naplatim stetu, pa da mi neko posle trazi pare nazad. S' druge strane, prodao bih svoj auto da kupim neko prevozno sredstvo, al ne mogu ni to ako moram da cekam da se zavrsi sudjenje. Opste ludilo!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...