speedster 0 Posted December 1, 2010 Da, - Dragan Macura Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted December 1, 2010 Eto, sutra šaljem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted December 1, 2010 mene nema Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted December 2, 2010 Pa, ti si skoro uplatio...čekaš sledeću turu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marija12 1 Posted December 2, 2010 Sve uradio po uputstvu, jer trebalo da mi stigne neko e-mail obaveštenje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dti_let 0 Posted December 10, 2010 Uclanih se i ja....cekam sl.turu clanskih Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted December 10, 2010 Sve uradio po uputstvu, jer trebalo da mi stigne neko e-mail obaveštenje?Izvini, zaboravih na ovo....stigao mail? Quote Share this post Link to post Share on other sites
marija12 1 Posted December 10, 2010 Stigo sve je OK Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted December 10, 2010 kad ce kartice hehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted December 10, 2010 Za 15-tak dana... Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted December 10, 2010 presedavajuci ti postade i deda mraz heheh Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted December 23, 2010 Priprema za štampu maaaaalo kasni u odnosu na uobičajen termin , ali biće i to gotovo danas ili sutra, a onda ide na štampu...i polovinom ili krajem sledeće nedelje su gotove kartice.Na svima je rok važenja 15.01.2012. godine, tako da nikome neće biti zakinut nijedan dan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Srdjan Cvetic 0 Posted December 26, 2010 Nesho moram da ti se opet pozalim...i dalje nisam dobio karticu od prosle ture, moje ime je Srdjan Cvetic! Culi smo se pa si mi rekao da ces mi poslati duplikat, ali mi nista do danas nije stiglo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted December 26, 2010 Poslao sam...ali Srđanu Vrziću...javio se čovek i pitao šta da radi sa dve kartice... Dakle, pogreših u prezimenu, pa ću sada ove nedelje poslati i tebi... Izvini na tome, ali dobijaš je ove godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Srdjan Cvetic 0 Posted December 26, 2010 a vec sam hteo da odem u postu i napravim im scenu hvala i nadam se da cemo ovaj put uspeti Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted December 31, 2010 stigla kartica danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Srdjan Cvetic 0 Posted December 31, 2010 I meni stigla kartica! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted December 31, 2010 Taman na vreme... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted January 11, 2011 Svi koji su upisali pouzeće kao način isporuke su već odavno trebali da dobiju pošiljke jer su poslate 30.12.2010. godine.Svi koji ste napisali lično preuzimanje, onda gledajte da dođete na neko od Okupljanja... Ovo važi za ljude koji su uplatili članarinu negde od polovine novembra pa dalje...negde do kraja treće nedelje decembra, ali slobodno mi pošaljite PP da vidim jeste li ''upali'' u spisak ako vam kartica moooožda još nije stigla. Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted January 11, 2011 Hmm, jes da mi je istekla članska, ali predložio bih (a da ne otvaram novu temu) da se "zamole" odnosno da se predloži većim "sponzorima" kluba izrada ramova za nove tablice ideja je da ih dobiju za dž oni koji plate članarinu, a da ih oni koji nisu članovi kluba mogu kupiti po simboličnoj ceni (manjoj od tržišne) jer bi ti ramovi imali reklamu nekog ili većine sponzora ... razmislite Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
marija12 1 Posted January 11, 2011 Stigla, već je nosim u džepu, onako tri prsta viri da se vidi ko je gospodin član. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted January 11, 2011 @phantomNe treba sponzor za ramove, pogotovo što u praksi ne želimo da na tablici bude natpis bilo koje firme, već samo natpis kluba. Biće ramovi...ae npr. od marta meseca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zoxy 0 Posted January 11, 2011 Može Mart taman Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prase 0 Posted January 11, 2011 @phantomNe treba sponzor za ramove, pogotovo što u praksi ne želimo da na tablici bude natpis bilo koje firme, već samo natpis kluba. Biće ramovi...ae npr. od marta meseca. I ja sam zainteresovan za te ramove, ako budu pristojno izgledali... Quote Share this post Link to post Share on other sites